Inboedel ophalen

Wilt u een inboedel laten ophalen? Dat kan! Margron Woningontruiming is de specialist in het ophalen van uw huisraad, het compleet ontruimen van woningen, het verzorgen van specialistisch schoonmaakwerk en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak of lees verder voor meer informatie over het ophalen van uw meubelen en overige inboedel.

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Boedel laten ophalen door Margron Woningontruiming

 • Professioneel, snel en correct
 • Verkoop- en verhuurklare oplevering
 • Ook voor schoonmaak en herstel
 • Ook op zaterdag en zondag
 • Wij werken met scherpe tarieven
 • Wij werken samen met goede doelen
Inboedel-ophalen

Huisraad ophalen en verhuur- en verkoopklaar maken woning

Ook het verhuur- of verkoopklaar maken van uw woning behoort tot de mogelijkheden. Bezemschoon opleveren of enkel een aanvullende schoonmaak. Naast het leeghalen van de woning ook nog vloeren verwijderen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Bent u recentelijk een dierbare verloren en moet de inboedel worden opgehaald na overlijden? Of gaat u verhuizen en moet de inboedel tijdelijk worden opgeslagen, verkocht of afgevoerd? Bij Margron bent u aan het juiste adres.

In veel gevallen kan Margron woningontruiming binnen 48 uur al ter plaatse zijn om uw inboedel op te halen. U krijgt van ons altijd een helder en transparant overzicht van de kosten. Afspraak is afspraak. Wij kunnen naar uw wensen de inboedel afvoeren of verhuizen. 

De kosten van het laten ophalen van een inboedel? Die wisselen enorm. Het is sterk afhankelijk van de hoeveelheid van de boedel en begaanbaarheid van de ruimtes in de woning. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met Margron. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00. 

Inboedel gratis laten ophalen?

Er bestaat ook een mogelijkheid om uw inboedel gratis te laten ophalen. Dat kan op het moment dat de inboedel nog een hoge waarde heeft. Dit zijn echter wel de meer uitzonderlijke boedels. De meeste inboedels hebben qua spullen niet zoveel waarde meer. Wij geven een inboedel van een woningontruiming gratis weg. We verkopen geen inboedel. Ons bedrijf is ingericht op het afvoeren van huisraad, kortom: alle huisraad afvoeren. We kunnen de complete ontruiming verzorgen. Wel kunnen we onze klanten in contact brengen met specialisten om een deel van uw inboedel naar waarde te verkopen. U krijgt voor uw inboedel dan de inkoopwaarde. 

Helaas is de antiekmarkt behoorlijk ingestort en heeft antiek vaak niet veel waarde meer. De grotere (antieke) meubelen zijn al helemaal lastig geworden om nog te verkopen.
Wij werken met taxateurs die een inboedel op waarde kunnen schatten. Zo kunnen in bepaalde situaties de verkoop van waardevolle inboedel toch voor een gratis ontruiming zorgen. Wanneer u echter goed geld uit uw inboedel wil halen kunt u deze het beste zelf te koop aanbieden op Marktplaats of Catawiki. Op deze wijze levert uw inboedel vrijwel altijd meer op dan dat iemand anders dit voor u gaat verkopen.

Inboedel-op-laten-halen

Hoe werkt het gratis ophalen van een inboedel?

De waarde van een inboedel is vaak lastig op waarde te schatten. Wellicht hecht u zelf waarde aan spullen maar is de verkoopwaarde laag en zijn de spullen niet snel te verkopen. Dat zijn al twee factoren waar een taxateur naar kijkt. Ook zal er worden gekeken naar de staat van de inboedel en de kwaliteit. Blijkt dat de kwaliteit afdoende is en kunt u de spullen tegen een goede waarde verkopen? Op die manier is de ontruiming in feite gratis. 

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Kosten inboedel ophalen

De kosten van het laten ophalen van een inboedel en het variëren. De exacte kosten voor het leeghalen van een woning zijn afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de grootte van bepaalde spullen, het gewicht en de begaanbaarheid. Zo kunt u zichzelf waarschijnlijk wel voorstellen dat het ophalen van een piano van de eerste verdieping vele malen langer duurt dan dat van een kastje in de gang bij de voordeur.

Wat kost het laten ophalen van huisraad bij Margron?

Bij ons kunt u al vanaf €200 terecht. Dit kan echter oplopen tot een paar duizend euro. Dan heb je het over complete woningontruimingen van relatief grote huizen. Hierbij kan een groot deel van het inboedel soms geen tweede leven krijgen en lopen zodoende de stortkosten op.

Daarnaast is het ook afhankelijk van wat er met de inboedel moet gebeuren. Moeten wij deze een tweede leven geven, wilt u dat wij deze voor u opslaan op een opslaglocatie of moeten wij (een deel) van de inboedel afvoeren? Bij onze inboedel ophaaldienst is alles mogelijk.

Huisraad ophalen prijs factoren:

 • Hoe groot is de woning?
 • Kan het boedel een tweede leven krijgen of moeten wij de inboel afstorten?
 • Is het nodig om een container te plaatsen?
 • Bestaat de inboedel vooral uit houten meubelen of is er ook sprake van veel grof huisafval?
 • Moeten wij nog vloeren verwijderen?
 • Zo ja, ligt de vloer verlijmd?
 • Heeft de inboedel nog waarde?
 • Betreft het op te halen inboedel een woning of een flat?
 

Voor een prijsopgave kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunt u bepalen of het laten ophalen van uw inboedel een optie is. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, van 08:00 tot 22:00. 

Inboedel ophalen door heel Nederland

Wij werken in onder meer Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Delfzijl, Emmen, Zuidlaren, Drachten, Appingedam, Beilen, Veendam en Stadskanaal.

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Inboedel opruimen na overlijden

Het komt helaas vaak voor. Een complete woning moet worden leeggehaald en de inboedel moet worden opgehaald. Een overlijden kan plotseling gebeuren. De erfgenamen moeten vervolgens zorgen dat de inboedel van de overledene wordt opgehaald. 

Ook in dit soort situaties schiet Margron te hulp. Met respect voorop kunnen wij u van A tot Z ontzorgen. Wij kunnen de gehele inboedel ophalen. Daarnaast kunnen wij ook de gehele woning ontruimen en klaar maken voor de verkoop. Of teruggave aan de verhuurder. Wij snappen dat hier vaak spoed bij komt kijken. Daarom zijn wij vaak al binnen 48 uur ter plaatse én binnen maximaal 3 werkdagen klaar. Zo kunt u weer verder.

Inboedel ophalen in een aantal provincies

Voor een complete woningontruiming in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel kunt u bij Margron terecht.

Werkwijze woningontruiming door Margron

Wij helpen u graag bij het opslaan van spullen, het leeghalen van de woning en het afleveringsklaar maken. Daarvoor werken wij met een 4-stappenplan. Om de kwaliteit te waarborgen. Niet alle stappen zijn logischerwijs altijd nodig en uiteindelijk bepaalt u als de klant hoe wij de ontruiming moeten uitvoeren.

1. Het veiligstellen van eventuele dierbare en/of waardevolle spullen

Allereerst kunnen we helpen bij het veiligstellen van waardevolle en/of dierbare spullen. Deze kunnen wij inladen en vervoeren naar een locatie die u wenst. Of wellicht wilt u dat wij deze laten staan. Zo kunt u zelf op een later tijdstip waardevolle spullen verkopen en dierbare spullen verdelen.

2. Spullen die het verdienen een tweede leven geven

Margron is een circulaire onderneming. Wij gooien niet graag weg. Daarom werken wij samen met verschillende instanties. Zoals Dorcas, Balanszorg en kringloopwinkels. Zo kunnen wij zoveel mogelijk spullen een tweede leven geven. Wel zo fijn!

3. De overige spullen op de meest milieuvriendelijke manier afvoeren

Helaas kan niet alles een tweede leven krijgen. Het afvoeren van de rest doen wij op de meest milieuvriendelijke manier. Via onze partner Suez. Zo weten wij zeker dat zoveel mogelijk van het afval wordt gerecycled.

4. De woning klaar maken voor teruggave aan de verhuurder of verkoop

Als de woning eenmaal leeg is helpen wij graag bij het afleveringsklaar maken. Dat doen we door schoonmaak-, herstel- en schilderwerkzaamheden uit te voeren. Zo kan de woning snel worden verkocht of teruggegeven aan de verhuurder.

Ontdek meer over:

Direct een huisraad laten ophalen met onze inboedel ophaaldienst

Heeft u vragen over een inboedel laten ophalen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met al uw vragen. Ook maken wij graag een vrijblijvende offerte of komen wij vrijblijvend bij de woning langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.