Inboedel ophalen

Een inboedel ophalen na een overlijden? Of een inboedel laten ophalen en vervolgens uw woning of bedrijfspand verhuur-of verkoopklaar maken na de ontruiming?

Wij van Margron Woningontruiming kunnen uw gehele inboedel voor u afvoeren en vervolgens zoveel mogelijk inboedel een tweede leven geven bij diverse instanties, of aan bijvoorbeeld gezinnen die weinig te besteden hebben. Ook het verwijderen van vloeren behoort tot onze dienstverlening. Ook lijmresten en andere oneffenheden kunnen wij verwijderen.
Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw woning na de ontruiming van de inboedel verhuur- of verkoopklaar gemaakt wordt.
Wij zijn werkzaam in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Spullen uit uw inboedel die niet meer hergebruikt kunnen worden laten wij verantwoord verwerken bij een afvalverwerker. Ook wanneer u met spoed van een inboedel af wil, is dit mogelijk bij Margron Woningontruiming bij Margron Woningontruiming.

inboedel-ophalen

Tevens voor bedrijven

Een verhuizing of uw bedrijf houdt op te bestaan? Kantoorspullen en meubelen die uit het bedrijfspand moeten worden verwijderd en op een verantwoorde wijze afgevoerd en verwekt moeten worden?

Wij halen ook inboedels op voor bedrijven in de drie noordelijke provincies, ons werkgebied, waar wij tevens met ons klusbedrijf gevestigd zijn.
Het pand wordt vervolgens bezemschoon opgeleverd zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Desgewenst kunnen er nog diverse herstelwerkzaamheden aan het pand uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het schilderen van uw woning of bedrijfspand.

Inboedel ophalen bij overlijden

Wanneer een dierbare is overleden is dit een zware periode waarbij u liever niet al teveel regelzaken aan uw hoofd wil en kunt hebben.
Eerst zal de aandacht uitgaan naar de uitvaart, daarna wordt er ook gekeken naar de woning en wat er met onder andere de inboedel moet gebeuren.
Vaak blijven er naar het verdelen van de dierbare spullen en de inboedel nog spullen achter. Voor dit deel van de inboedel kunt u ons altijd inschakelen. Wij ontruimen uw inboedel zorgvuldig en kijken altijd of er nog eventuele waardevolle spullen, zoals foto´s, tussen de te ontruimen inboedel bevinden.
Uw inboedel door Margron Woningontruiming verwijderen betekent een zorgvuldige ontruiming waarbij wij met respect met uw huisraad omgaan. Dit houdt ook in dat wij ons uiterste best doen om uw inboedel een tweede leven te geven.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.