Inboedel laten ophalen in Hengelo

De inboedel laten ophalen in Hengelo of omgeving? Wij helpen u van alle meubelen, spullen en andere materialen af. We halen ze op, voeren het af en kijken bijvoorbeeld naar wat er nog van waarde is. We bieden het aan bij goede doelen, vinden andere geïnteresseerden en kunnen u op die manier zelfs extra goedkoop of soms helemaal gratis van dienst zijn.

Dus gaat het om een waardevolle inboedel of vindt u het vooral belangrijk dat we zo snel mogelijk kunnen starten? We kunnen vaak al binnen 48 uur beginnen, waardoor de inboedel er niet langer hoeft te staan dan nodig. Bovendien kunnen we de woning meteen schoonmaken of in ieder geval veegschoon opleveren, zodat u die weer kunt verhuren of verkopen.

Wilt u de inboedel van een woning in Hengelo laten ophalen en afvoeren? We komen langs om de situatie in te schatten, brengen een vrijblijvende offerte uit en gaan er daarna graag voor u mee aan de slag.

Wat kost ophalen?

Benieuwd wat het kost? U kunt de goedkoop de inboedel laten ophalen in Hengelo. We houden rekening met alles wat er nog van waarde is en kijken daarnaast goed naar de situatie ter plekke. Dat betekent dat we bijvoorbeeld letten op:

 • Grootte van de woning
  Gaat het om een klein appartement, een tussenwoning of een grotere twee-onder-een-kap? We kijken goed om hoeveel spullen het gaat, om u vooraf aan te geven wat het kost om de inboedel op te halen in Hengelo of omgeving. 
 • Eventueel tweede leven
  Zijn de meubels nog van waarde of kunnen we de inboedel mogelijk een tweede leven geven? We kunnen dit meteen verrekenen in de kosten, zodat u ons op een voordelige manier kunt inschakelen. 
 • Container voor de deur
  Moet er een container voor de deur komen om de inboedel meteen af te kunnen voeren? We houden meteen rekening met die kosten, zodat u achteraf in ieder geval niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 
 • Vloer en grof huisafval
  Wilt u ook meteen de vloer laten verwijderen of gaat het om ander grof huisafval dat er nog staat? Ook dat kunnen we voor u regelen. Uiteraard brengen we u vooraf op de hoogte van de eventueel extra kosten daarvan. 
 • Woning of flat
  We halen de inboedel op uit woningen en flats, zodat we u er in alle gevallen goed mee van dienst kunnen zijn. We houden rekening met het type woning, om u goed op de hoogte te brengen van de kosten. 

Door heel Nederland actief

Wij zijn ook actief in onder meer Assen, Roden, Zuidwolde, Dwingeloo, Norg, Meppel, Hoogeveen, Delfzijl, Emmen, Zuidlaren, Drachten en Appingedam.

Bij overlijden en andere situaties

Wilt u de inboedel laten ophalen in Hengelo, bijvoorbeeld na een overlijden of in een andere specifieke situatie? We komen in actie als de instanties hebben aangegeven dat de bewoners niet langer kunnen blijven, en u de woning bijvoorbeeld weer wilt verkopen of verhuren.

Daarnaast zijn we veel mensen van dienst die scheiden, op reis gaan of om een andere reden hun woning verlaten. Als u geen behoefte meer heeft aan (een deel van) de inboedel komen wij die ophalen, waarna we die een tweede leven geven of voor u afvoeren.

Ontdek meer over:

Inboedel laten ophalen in Hengelo

Benieuwd hoe het werkt als u de inboedel wilt laten ophalen in Hengelo? We werken aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Is er nog sprake van waardevolle spullen? We stellen die veilig, om ze eventueel aan te bieden aan goede doelen of andere geïnteresseerden. Bij grote waarde kunnen we dit zelfs in mindering brengen op de kosten voor het ophalen. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Kunnen bepaalde delen van de inboedel nog een tweede leven krijgen? Op deze manier dragen we graag bij aan een beetje meer duurzaamheid.
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de inboedel zullen we afvoeren, eventueel door een container voor de deur te plaatsen. U heeft er zelf geen omkijken naar en we gaan er snel voor u mee aan de slag.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moeten we meteen een aantal dingen in de woning herstellen of schilderen? We kunnen eventuele kluswerkzaamheden uitvoeren, om het huis weer netjes op te kunnen leveren. 
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.