Huisontruiming

Margron woningontruiming is gespecialiseerd in (spoed) huisontruimingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Wij bestaan uit een team van enthousiaste, ervaren en professionele woningontruimers. Wij bieden werk op maat bij ontruimingen, daar iedere ontruiming anders is. Zo is dan ook het kostenplaatje voor iedere huisontruiming weer anders. U betaalt alleen voor het werk dat er ook daadwerkelijk gedaan moet worden.
Wij bieden hulp bij het ontruimen van woningen en bedrijfsruimtes.

Mede kunnen wij u naast een huisontruiming in al haar facetten ook professioneel bedienen wanneer er aan uw (bedrijfs)pand naast een ontruiming ook geklust moet worden. Of wanneer uw pand bijvoorbeeld in oude staat zal moet worden terugbracht. Zelfs een complete renovatie bij een ontruiming van uw woning of bedrijf is mogelijk. De meest uiteenlopende klussen bij een ontruiming zijn denkbaar.

Ook een (bijzondere) schoonmaak bij een huisontruiming behoort tot de mogelijkheden bij Margron. Denk daarbij aan specialistische schoonmaakwerkzaamheden tijdens een huisontruiming, zoals bijvoorbeeld het volledig ontsmetten van een pand.
U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken betreffende een ontruiming in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe.

Huisontruiming

Voor makelaars en andere verhuurders ideaal

Wij ontruimen huurhuizen, koophuizen en bedrijfspanden. We verzorgen (speciale) schoonmaak. Erbij verrichten wij alle denkbare klussen bij een huisontruiming tot een complete renovatie aan toe.

Daarom is Margron Woningontruiming ideaal voor makelaars, vastgoedeigenaren en verhuurders in de particuliere sector. Een huisontruiming kan veel meerwaarde geven. U regelt alle te verrichten zaken in één keer, zonder ruis, dit scheelt u veel tijd. En wij ontzorgen u op verschillende vlakken zodat u zich op uw werkzaamheden kunt concentreren.
Daarnaast kunt u door Margron ontruimingen in te zetten voor de diverse werkzaamheden veelal een gunstigere prijs verkrijgen dan wanneer u verschillende bedrijven moet gaan benaderen voor alle verschillende werkzaamheden die u wil laten uitvoeren, zoals klussen en schoonmaken bij een ontruiming.

Bovendien kunnen wij indien nodig, deze klussen uitvoeren in combinatie met een spoed huisontruiming. Wij maken in ieder geval altijd duidelijke afspraken en wanneer er zich onverwacht een onvoorziene omstandigheid mocht voordoen dan communiceren wij dit helder naar u toe. We komen altijd met een oplossing waar de klant zich in kan vinden.

Bij een huisontruiming verwijderen wij zo nodig onder andere (gelijmde) vloerbedekking, gordijnrails, lijmresten, spijkers, schroeven, verlichting enzovoorts. Daarnaast kunnen wij specialistische schoonmaakwerkzaamheden voor u verrichten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het volledig ontsmetten van een pand. In de volgende situaties worden wij vaak gevraagd voor een huisontruiming te Groningen.

Wij worden voor veel verschillende situaties ingeschakeld om een pand te ontruimen zoals:

  • Bij faillissement;
  • Bij huurachterstand;
  • Bij overlijden;
  • Bij emigratie;
  • Bij openbare verkoop;
  • Bij verhuizing;
  • Bij seniorenverhuizing;
  • Bij echtscheiding.

Ontruiming woning na overlijden

De meeste mensen willen na het overlijden van een dierbare niet allemaal praktische zaken regelen, zoals het ontruimen van een (huur)woning. Het is heel vervelend om naast het verdriet van een overledene nog allemaal van dat soort zaken te moeten regelen.

In het rouwproces is het moeilijk om daarmee bezig zijn.
Wanneer u de tijd heeft genomen om dierbare spullen uit de huurwoning te halen kunt u ons benaderen voor de overige inboedel. 
Ook een (bijzondere) schoonmaak bij een ontruiming behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Denk hierbij ook aan meer specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het volledig ontsmetten van een huurwoning waar een overledene langere tijd heeft gelegen. Voor familieleden van de overledene die de huurwoning van hun familielid moeten ontruimen is het erg prettig om dit niet zelf te hoeven doen, maar dit over te kunnen laten aan Margron. Margron heeft hier ervaring mee, en kan dit snel en deskundig uitvoeren. Mede door de speciale reinigingsmiddelen die we hiervoor hebben.

Desgewenst kunnen wij meteen de woning opknappen of dit in een later stadium alsnog voor u verzorgen. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.
Zo kunt u zich met een gerust hart richten op de belangrijkere zaken.

Met spoed

Wij maken ook mee dat een huis zeer snel, dus met spoed, ontruimd moet worden, soms wel binnen 24 uur.
Ook een dergelijke ontruiming in de provincie Friesland, Friesland en Drenthe kunnen wij voor u verzorgen.

Hennepkwekerij ontruimen

Een hennepkwekerij ontruiming is een complexere klus dan een ”gewone huisontruiming”, die bovendien gevaarlijk is. Er zijn vaak constructies gebouwd om stroom illegaal af te tappen waarbij er sprake kan zijn van brandgevaar.
Ook hier komt ons vakmanschap, als het gaat om klussen weer goed van pas. Er is namelijk veelal sprake van schade aan vloeren, muren en plafonds.

En ook hier speelt veiligheid weer een rol, want er kunnen ook chemische stoffen aanwezig zijn die u graag volledig uit het huis of uit uw bedrijfspand verwijderd ziet voor er nieuwe huurders in het pand komen. En natuurlijk moet alles er dan ook weer perfect uitzien! 

Ook is er vaak sprake van schimmels en ongedierte vanwege de vochtige omgeving die wietplanten nodig hebben.
Al met al, zaken die u graag goed en natuurlijk zo spoedig mogelijk afgehandeld ziet, ook om het pand weer zo snel mogelijk te kunnen verhuren.

Wij kunnen hennepkwekerijen relatief goedkoop en vakkundig verwijderen. We geven aan wat volgens ons het beste zou moeten gebeuren, en in overleg met u knappen we het pand weer op. Dit alles helder en duidelijk besproken en vastgelegd, indien u dit wenst. We ontkoppelen alle installaties en apparatuur. Vervolgens worden deze uiteraard verwijderd. De potten, overig afval en aarde worden afgevoerd. Natuurlijk verwijderen we ook lampen, afzuigsystemen e.d. maar ook de illegale elektrische systemen worden vakkundig door Margron Woningontruiming  verwijderd en afgevoerd.
Uw huis wordt indien u dit wenst weer in de originele staat teruggebracht: gaten en beschadigingen worden gedicht en gerepareerd. We kunnen schilderen wat nodig is en alle andere werkzaamheden verrichten die noodzakelijk zijn om het pand in de oude staat terug te brengen, dan wel in een andere, door u gewenste nieuwe staat.

Bedrijfsontruiming in de noordelijke provincies

Naast huisontruimingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, houden wij ons ook bezig met bedrijfsontruimingen in deze provincies.
Uw bedrijf is bijvoorbeeld te groot geworden voor het huidige pand en u wilt naar een ander pand verhuizen. Het oude pand moet zo snel mogelijk leeg en in de oude staat worden teruggebracht om extra kosten te voorkomen.
Wij van Margron Woningontruimingen maken het pand weer helemaal op en top voor de nieuwe koper. Of we het pand nu enkel veegschoon moeten opleveren, dan wel moeten klussen of ook een schoonmaak aan de huisontruiming moeten koppelen. Ook wanneer er spoed nodig is kunt u op ons rekenen!

Wij worden ook regelmatig gevraagd voor het ontruimen van bedrijfspanden. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen en vragen om een prijsindicatie of een vrijblijvende prijsopgave. Het is ook altijd mogelijk om met ons een vaste prijs af te spreken voor uw huisontruiming. Ook voor een huisontruiming van een bedrijfsruimte met kluswerkzaamheden, of in combinatie met uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden, is dit uiteraard uitvoerbaar.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.