Inboedel laten ophalen in Stadskanaal

Wilt u de inboedel laten ophalen in Stadskanaal? We halen de spullen op, kunnen daarvan inschatten wat er geschikt is voor een tweede leven of bieden de mogelijkheid tot allerlei aanvullende diensten. Dus wilt u ook laten schoonmaken of moet de vloer verwijderd worden? Geen probleem, zelfs niet als die verlijmd is.

We halen inboedels op en verzorgen complete woningontruimingen in Stadskanaal en omgeving. Dus bent u onlangs een dierbare verloren en moet het huis leeggemaakt worden? Of gaat u verhuizen en moeten de spullen worden opgeslagen of verkocht? Wij nemen u het werk graag uit handen, ook letterlijk als dat moet.

Tip: is er spoed bij? We kunnen de inboedel in Stadskanaal al binnen 48 uur komen ophalen. Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21, dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

Gratis inboedel laten ophalen

In sommige gevallen kunt u de inboedel gratis laten ophalen in Stadskanaal. Onze taxateur beoordeelt de waarde van de spullen die er staan. En blijken die van voldoende waarde? Dan verrekenen we dat met het tarief dat we normaal gesproken berekenen om de inboedel op te komen halen. Dit betekent dat u onder de streep niets betaalt, om er op een wel heel voordelige manier gebruik van te maken.

Gaat u voor een goedkope manier om de inboedel te laten ophalen in Stadskanaal of omgeving? Zelfs als de waarde niet hoog genoeg is om alle kosten te dekken kunnen we misschien wel een aantrekkelijke korting aanbieden. We denken op die manier graag met u mee, zowel om onze diensten gratis als goedkoper aan te kunnen bieden. 

Wat kost het laten ophalen?

Is de waarde van de inboedel helaas niet hoog genoeg om die gratis te laten ophalen? We kunnen u er toch op een voordelige manier mee van dienst zijn, dankzij de scherpe tarieven die we berekenen.

U betaalt voor het laten ophalen van de inboedel in Stadskanaal minimaal €200. Dat bedrag kan oplopen tot maximaal enkele duizenden euro’s voor grote woningen met veel spullen. Uiteraard maken we vooraf een prijsopgave, zodat u goed weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd hoe we de prijs berekenen? We letten bijvoorbeeld op:

 • Wat er met de inboedel moet gebeuren
 • Hoe groot de woning is
 • Om welk type woning het gaat (eengezinswoning, flat, etc.)
 • Of we een container moeten plaatsen
 • Of we de vloer moeten verwijderen (en of die verlijmd is)
 • Of de inboedel nog waarde heeft

Inboedel ophalen na overlijden

Is er een dierbare overleden en is het belangrijk dat de woning (zo snel mogelijk) wordt leeggemaakt? U kunt ons de inboedel laten ophalen in Stadskanaal. We komen binnen 48 uur naar de woning toe en zijn daar na maximaal 3 werkdagen klaar.
Dus wilt u de woning waar uw dierbare woonde verkopen of moet u die weer verhuurbaar achterhalen? Wij gaan ermee aan de slag, zowel door de inboedel op te halen als met eventuele andere werkzaamheden. Gaat het ook om het schoonmaken of klus- en schilderwerkzaamheden? Wij pakken het op, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Woningontruimingen buiten Stadskanaal

Ook vanuit onder meer Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Delfzijl, Emmen, Zuidlaren, Drachten, Appingedam, Beilen en Veendam kunt u bij ons terecht.

Complete woningontruiming of inboedel laten ophalen in Stadskanaal

Benieuwd hoe we de inboedel ophalen in Stadskanaal of wat u van ons kunt verwachten tijdens een volledige woningontruiming? We werken altijd volgens 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Wat is er waardevol of dierbaar en mag niet verloren gaan? Deze spullen houden we apart, ook als u de inboedel laat ophalen. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Van de andere spullen stellen we vast wat er nog goed is, om dit een tweede leven te kunnen geven. 
 3. Overige spullen afvoeren
  Dat wat niet meer van waarde is voeren we af. Dit doen we zo duurzaam en milieubewust mogelijk. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Wilt u meteen herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden laten uitvoeren? Ook dat pakken we graag op. 
Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.