Inboedel laten ophalen in Zuidlaren

Wilt u de inboedel laten ophalen in Zuidlaren? We halen de meubels, spullen en andere materialen op, om de woning helemaal leeg te maken. Bovendien kunnen we al binnen 48 uur starten, omdat we 7 dagen per week en van 8:00 tot 22:00 uur beschikbaar zijn. Dus moet de woning zo snel mogelijk leeg, bijvoorbeeld om die klaar te maken voor de verkoop of de verhuur? Wij gaan ermee aan de slag.

We brengen u vooraf een duidelijke offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We schetsen de kosten om de inboedel op te laten halen in Zuidlaren en omgeving. Daarbij houden we rekening met de specifieke situatie en omstandigheden. En wilt u ook meteen herstel- of schilderwerkzaamheden laten uitvoeren? Of moet de vloer eruit en wilt u die laten afvoeren? We houden er rekening mee, net als met meubels of spullen die wellicht nog van waarde zijn.

Wat kost ophalen?

Benieuwd wat het kost om de inboedel te laten ophalen in Zuidlaren? We kunnen u daarmee goedkoop van dienst zijn. En gaat het om inboedel van waarde? Bij antiek, witgoed of andere apparatuur is het soms zelfs mogelijk om de kosten te verrekenen met de waarde van de spullen die we ophalen. Zo kunnen we u er heel voordelig of zelfs gratis mee van dienst zijn, bijvoorbeeld als er iemand verhuist naar een verzorgingstehuis.

En gaat het in plaats daarvan om iemand die de woning uit is gezet, om een overlijden of om een echtscheiding waarna u het huis wilt laten leeghalen? Wat de reden ook is, we kijken goed naar de situatie ter plekke en berekenen aan de hand daarvan de kosten:

 • Grootte van de woning
  Gaat het om een grote woning in Zuidlaren of juist een kleiner appartement waarvan u de inboedel wilt laten ophalen? Aan de hand daarvan berekenen we hoeveel tijd erin gaat zitten en wat de kosten daarvan zullen zijn. 
 • Eventueel tweede leven
  We proberen zoveel mogelijk spullen en materialen een tweede leven te geven. Op die manier houden we rekening met de waarde of zorgen we voor een duurzame bestemming met een donatie aan een goed doel.
 • Container voor de deur
  We kunnen een container voor de deur laten plaatsen, om het makkelijker te maken om het afval en de rest van de inboedel af te voeren. Uiteraard houden we hiermee alvast rekening bij het berekenen van de kosten. 
 • Vloer en grof huisafval
  Het is mogelijk om ook meteen de vloer af te laten voeren, net als het grove huisafval dat er mogelijk nog aanwezig is. Zo leveren we de woning weer netjes op, zodat u die kunt verhuren of verkopen. 
 • Woning of flat
  Gaat het om een complete woning of een flat op een krappe galerij? We kijken naar de mogelijkheden om het huis leeg te halen en de spullen af te voeren, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de kosten. 

Bij overlijden en andere situaties

Uiteraard kunnen we u ook in verschillende uitzonderlijke situaties helpen door de inboedel op te halen in Zuidlaren. Is er bijvoorbeeld sprake van een overlijden? We handelen discreet en met respect, om ervoor te zorgen dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

En is er sprake geweest van een hennepkwekerij, gaat het om een huisuitzetting of vraagt een bewindvoerder ons de inboedel op te halen? We kijken goed naar de situatie, om ons daarop aan te passen en u er goed mee van dienst te kunnen zijn.

Inboedel laten ophalen in Zuidlaren

Benieuwd hoe het werkt als u de inboedel wilt laten ophalen in Zuidlaren? We zetten de werkwijze voor u op een rij aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Is er nog sprake van waardevolle spullen of wilt u een deel van de inboedel veiligstellen? We houden er rekening mee op het moment dat we alles ophalen. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  We stellen vast welke meubelen en spullen er geschikt zijn voor een tweede leven. Soms kunnen we ze verkopen, in andere gevallen zullen we ze duurzaam doneren. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de spullen voeren we af, eventueel door een container voor de deur te laten plaatsen en het daarin weg te gooien. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Eventueel kunnen we meteen herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden uitvoeren in de woning waarvan we de inboedel komen ophalen in Zuidlaren. 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.