Woningontruiming Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een woningontruiming in Groningen? Wij staan voor u klaar! De gehele woning wordt schoon gemaakt en netjes opgeleverd. De woning is daarna weer helemaal gereed om in te woning of klaar voor de verkoop.

Wij hebben een groot werkgebied in Nederland, wij zijn dan ook vaak te vinden in Groningen. Ook voor een klus met spoed kunt bij ons terecht. Wij helpen met kleine schoonmaakwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook met het ontruimen van de woning na overlijden. Om ervoor te zorgen dat de woning er na afloop weer netjes bijligt, kunnen wij u zelfs helpen met kleine kluswerkzaamheden.

Woningontruiming Groningen, dat is maatwerk!

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat een woningontruiming maatwerk is. Zo verschilt de grote van de woning en ook de werkzaamheden bij bijna iedere klus. Wij werken daarom niet met vaste prijzen. Om ervoor te zorgen dat u alleen betaalt voor de werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden, maken wij altijd een offerte op maat. Zo kunnen wij voor iedereen een eerlijke prijs garanderen.

Voor wie?

Wij werken voor een grote groep mensen en bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht als particulier, maar ook makelaar, verhuurders en vastgoedeigenaren kunnen bij ons aankloppen. Door heel Groningen kunnen wij u helpen, hierdoor bespaart u een hoop tijd en gedoe. Ons doel is om u compleet te ontzorgen, vandaar dat wij verschillende werkzaamheden aanbieden. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen. Het ontruimen van de woning, schoonmaken en klussen, wij doen het dagelijks!

Woningontruiming in Groningen met spoed

Het komt regelmatig voor dat wij door omstandigheden een woning moeten ontruimen met spoed. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij handelen snel en komen altijd direct met een oplossing. Ook spoedklussen zoals een huis leeg laten doen wij indien nodig met spoed. Heeft u ergens vragen over of wilt u weten waneer wij kunnen starten? Neem dan even contact met ons op! Vaak lukt het ons zelfs om binnen één dag de klus te klaren.

Wanneer is een woningontruiming nodig?

Een woningontruiming kan verschillende redenen hebben. Een woningontruiming na overlijden komt vaak voor, maar ook na een faillissement, verhuizing, scheiding of huurachterstand kan een woningontruiming nodig zijn. Vaak heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd, als er een woning leeggehaald moet worden. U moet een hoop regelen en heeft dan ook geen zin of tijd om bezig te zijn met de woning. Daarom werken wij zelfstandig, snel en zorgvuldig. U bent er dan in ieder geval van verzekerd dat de woning snel gereed is.

Voor het maken van een afspraak voor een woningontruiming in Groningen kunt u het contactformulier gebruiken of u belt met ons nummer 06-44181621.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.