Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Een (bijzondere) schoonmaak bij een ontruiming van een pand?

In de meeste gevallen is een vrij simpele schoonmaak afdoende om een woning na een ontruiming schoon op te kunnen leveren.
Vaak worden worden wij ook gevraagd voor een schoonmaak na overlijden of andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden na overlijden.
Ook zwaar vervuilde woningen komen met enige regelmaat voor. Wij hebben alles al gezien en begrijpen waarom woningen vervuild kunnen raken.

Van het veegschoon opleveren tot een zware schoonmaak. Wij van Margron Woningontruiming zijn in veel verschillende situaties beland waarbij een woning ernstig vervuild was geraakt. Bij een woningontruiming zijn wij extreem vervuilde woningen tegen gekomen met schrijnende bijkomende verhalen, vaak aangrijpend. Ieder verhaal is weer anders. Wij zijn in zoveel situaties beland dat wij nergens meer van op kijken. Echter voor familie of betrokkenen kan schaamte soms een reden zijn om ons niet in te schakelen. Dat is jammer, wij hebben begrip voor iedere situatie en kunnen u enorm veel zorg uit handen nemen.

Hieronder een aantal voorbeelden waarbij  Margron Woningontruimingen ingeschakeld is:

  • Woningontruiming met ongedierte zoals kakkerlakken.
  • Ziekelijke verzameldwang.
  • Lijkvinding (( lijkvocht e.d.)
  • Ernstige vervuiling door verwaarlozing van huisdieren.
  • Plaats van een delict (bloed).
  • Huizen waar veel gerookt is.
 
 

Heeft u vragen over hetgeen wij van Margron Woningontruiming voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Neem altijd gerust contact op voor vragen, vrijblijvende info of een prijsindicatie/vrijblijvende offerte. Gebruikt u ons contactformulier indien of bel gerust.

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.