Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak-na-overlijden
 • Schoonmaak na overlijden is een specialistische schoonmaak. Met Margron Schoonmaak voeren wij schoonmaak na overlijden uit in heel Nederland en binnenkort zelfs in Duitsland. Margron Schoonmaak is de specialistische tak van Margron.

  Wij zijn:

 • 7 dagen per week in staat om specialistische opdrachten uit te voeren in heel Nederland
 • Schoonmaak na overlijden tot hoarder woningen of andere extreme vervuiling
 • Volledig discreet door geen reclame op de bus
 • Wij verwijderen de bron, dus de bron van stank en geur, bijvoorbeeld lijkgeur. Dit na een intensieve reiniging.

Voor schoonmaak na overlijden of andere specialistische opdrachten voeren wij in overleg met u snel uit. Vaak is dit ook wenselijk om te voorkomen dat er overlast ontstaat in de buurt. Of dat er meer schade ontstaat aan uw woning. Wij voeren bij een reiniging na overlijden ook meteen de aangedane spullen in overleg met u af.

Het is raadzaam om een specialist in te schakelen wanneer er sprake is van een schoonmaak na overlijden.
Een lichaam in ontbinding kan zorgen voor gevaarlijke rottingsgassen of andere risico’s die kunnen ontstaan tijdens het zelf schoonmaken van lichaamsvloeistoffen en bijvoorbeeld bloed.

Schoonmaak na overlijden in verband met een woningontruiming

In de meeste gevallen is een vrij simpele schoonmaak afdoende om een woning na een ontruiming schoon op te kunnen leveren. Met enige regelmaat worden wij gevraagd in situaties waarbij er niet alleen ontruimd moet worden maar ook een overledene langere tijd onopgemerkt in de woning heeft gelegen. Soms is er ook sprake van een situatie van een zogenaamde hoarder woning oftewel: ziekelijke verzameldrang in combinatie met een reiniging na overlijden. Dit kan ook resulteren in een combinatie van ”heel veel spullen en zware vervuiling”. Indien er dan ook nog een situatie speelt van een schoonmaak na overlijden, ontstaan er serieuze risico’s bij het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden. 

Geen reden voor schaamte

Van het veegschoon opleveren tot een schoonmaak na overlijden. Of een ontruiming én schoonmaak na overlijden. Wij van Margron Woningontruiming zijn in veel verschillende situaties beland waarbij een woning ernstig vervuild was geraakt. Bij een woningontruiming zijn wij extreem vervuilde woningen tegen gekomen met schrijnende bijkomende verhalen, vaak aangrijpend. Ieder verhaal is weer anders. Wij zijn in zoveel situaties beland dat wij nergens meer van op kijken. Echter voor familie of betrokkenen kan schaamte soms een reden zijn om ons niet in te schakelen. Dat is jammer, wij hebben begrip voor iedere situatie en kunnen u enorm veel zorg uit handen nemen.

Hieronder een aantal voorbeelden waarbij  Margron Woningontruimingen ingeschakeld is:

 • Woningontruiming met ongedierte zoals kakkerlakken.
 • Ziekelijke verzameldwang.
 • Lijkvinding (( lijkvocht e.d.)
 • Ernstige vervuiling door verwaarlozing van huisdieren.
 • Plaats van een delict (bloed).
 • Huizen waar veel gerookt is.

Schoonmaak na overlijden door heel het land

Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Roden, Groningen, Almelo, Zwolle, Assen, Zuidlaren, Gieten, Beilen, Borger, Hoogezand en Enschede.

Heeft u vragen over hetgeen wij van Margron Woningontruiming voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Neem altijd gerust contact op voor vragen, vrijblijvende info of een prijsindicatie/vrijblijvende offerte. Gebruikt u ons contactformulier indien of bel gerust.

Schoonmaken-na-overlijden

Wij helpen u graag!

Van het ophalen van een inboedel tot een complete ontruiming met specialistische schoonmaak. Margron staat voor u klaar!

Bereikbaar van 08.00 tot 22.00.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.