Huis leeghalen na overlijden

Uw huis zonder zorgen laten leeghalen na een overlijden?
Wij van Margron Woningontruiming halen uw huis voor u leeg en kunnen uw huis ook verhuur-en verkoopklaar maken inclusief eventueel klussen en schilderen.

Veel van onze klanten schakelen ons in voor het leeghalen van een woning na overlijden. In deze moeilijke tijd vinden deze mensen het prettig dat een bedrijf zorgt voor het deskundig leeghalen van de woning. Het is vaak ook een emotioneel te zware belasting om na een overlijden een woning zelf leeg te halen.

Een ontruiming kost daarnaast vaak ontzettend veel tijd. Voordat een woning volledig is leeg gehaald ben je met een paar mensen al snel een week bezig.

Wij zorgen er ook voor dat uw spullen een tweede leven krijgen, waardevolle spullen kunnen wij voor u laten veilen. Ook schenken wij zoveel mogelijk spullen aan goede doelen.

Huis leeghalen na overlijden

Hoe verloopt het leeghalen van een woning?

Wanneer u ons benaderd voor het leeghalen van een woning zullen wij eerst vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen.

Wij zullen u een aantal vragen stellen om zo snel mogelijk een helder beeld te krijgen van de woning die u door ons wil laten leeghalen.

Onderstaande geeft een indruk van een gesprek wanneer een potentiële klant ons belt voor het leeghalen van een huis. Uiteraard hoeft u niet op iedere vraag een antwoord te hebben, wij proberen u altijd eerst een indicatie van de kosten te geven. Bij een bezichtiging kunnen zaken die niet duidelijk waren alsnog worden bekeken.

Wij zullen u vragen:

 • Is er spoed bij het leeghalen van het huis?
 • Is de woning op de begane grond?
 • Hoeveel kamers heeft het huis?
 • Is er een schuur of berging die leeggehaald dient te worden?
 • Waar bevindt zich de woning?
 • Wanneer dient het huis leeggehaald te worden?
 • Wat voor spullen bevinden zich in het huis?
 • Hoeveel spullen bevinden zich in de woning? Een gemiddeld inboedel? Een volle zolder?
 • Blijven de vloeren liggen of moeten we deze ook voor u verwijderen? Zo ja, ligt er ook een ondervloer?
 • Dienen er lampen verwijderd te worden?
 • Moet er ook raambekleding uit het huis verwijderd worden?
 • Is er een gelegenheid tot parkeren op eigen terrein dan wel tot het plaatsen van een container?

  Zo ziet u dat wij nogal het een en ander moeten weten om tot een goede prijs te komen voor het leeghalen van uw huis.

Zo kunnen wij een helder beeld krijgen van de situatie en hetgeen u van ons verwacht.

Iedere ontruiming is anders, het is niet mogelijk een standaard antwoord te geven op de vraag wat het leeghalen van een huis kost.
Zo heeft iedere woning een ander oppervlakte, een huis wat gelijkvloers is zal minder veel tijd kosten dan een woning met meerdere verdiepingen en een twee kamer appartement zal meestal minder werk zijn dan een huis met vijf slaapkamers.

Ook speelt uiteraard mee hoeveel spullen zich er in het huis wat wij moeten leeghalen bevinden. Aan de hand va de hoeveelheid spullen is het  voor ons duidelijk hoeveel bussen wij moeten inzetten of dat het beter is, en mogelijk, om een container te laten plaatsen.

Natuurlijk zijn de kosten voor een grotere container hoger dan wanneer er maar een kleine container noodzakelijk is om uw huis leeg te halen.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.