Inboedel op laten halen Meppel

De inboedel op laten halen in Meppel? We kunnen vaak al binnen 48 uur starten, om u er snel mee van dienst te zijn. Dus gaat u verhuizen, gaat het om de woning van uw ouders of is er sprake (geweest) van overlast? Wat de situatie ook is, dankzij onze jarenlange ervaring hebben we het allemaal al een keer meegemaakt. Dat betekent dat we u er goed mee van dienst kunnen zijn, door de inboedel op te halen en die een tweede leven te geven of netjes af te voeren.

We werken samen met een aantal goede doelen, die de spullen en meubels vaak nog goed kunnen gebruiken. En lijken bepaalde materialen zelfs serieus van waarde? Onze taxateur kijkt ernaar, om de mogelijkheden te onderzoeken om spullen weer te verkopen. Zo halen we de inboedel op en verwerken we die aan de hand van de specifieke situatie. Wij gaan ermee aan de slag, zodat u geen omkijken heeft naar de inboedel die er in de woning achterblijft. 

Ophalen, afvoeren of verkopen

We kunnen de inboedel ophalen in Meppel en die op verschillende manieren verwerken. Gaat het bijvoorbeeld om een verhuizing of wilt u de spullen tijdelijk laten opslaan? We brengen het naar de opslag, zodat u er bijvoorbeeld weer gebruik van kunt maken als de nieuwe woning beschikbaar is. En kan niet alles mee, als uw ouders naar een verzorgingstehuis gaan of als u zelf kleiner gaat wonen? Net als bij een ontruiming of andere situatie kunnen we de spullen ophalen, die een tweede leven geven of zelfs afvoeren.

In sommige gevallen blijkt de inboedel nog van waarde. Bepaalde spullen of meubels kunnen we dan zelfs verkopen. Onze taxateur beoordeelt de waarde. Soms kunnen we een korting aanbieden op de tarieven, op basis van de verkoopwaarde die we verwachten. En lukt het niet meer om de spullen te verkopen? Als u de inboedel laat ophalen in Meppel proberen we er toch voor te zorgen dat de goede spullen een tweede leven krijgen. Wij zorgen ervoor dat het terechtkomt bij de kringloopwinkels of bijvoorbeeld bij studenten, die er vaak nog goed gebruik van kunnen maken.

Werkwijze en kosten

Benieuwd naar onze werkwijze en naar de kosten om de inboedel op te laten halen in Meppel? We maken een inschatting van de kosten die we maken, door goed te kijken naar de specifieke situatie. We letten dan bijvoorbeeld op de volgende factoren:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is het huis of de woning waarvan u de inboedel wilt laten ophalen? Gaat het om een flat of appartement? Of om een grote woning met meerdere woonlagen? Aan de hand daarvan schatten we in hoeveel inboedel er staat, dus hoeveel tijd we nodig hebben om dat allemaal op te halen en af te voeren. 
 • Eventueel tweede leven
  Voor alles dat nog van waarde is proberen we een tweede leven te vinden. Zo vinden we een duurzame bestemming, door samen te werken met de goede doelen die de materialen vaak nog goed kunnen gebruiken. 
 • Container voor de deur
  Blijkt er sprake van inboedel of spullen die helaas niet meer van waarde is? We regelen een container voor de deur. Dat maakt het een stuk makkelijker om het af te voeren, zodat we u er vlot mee van dienst kunnen zijn.
 • Vloer en grof huisafval
  Wilt u de inboedel laten ophalen in Meppel en meteen de vloer laten verwijderen? Net als bij ander grof huisafval kunnen we ook dat meteen meenemen, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.
 • Woning of flat
  We halen de inboedel op uit woningen en uit flats of appartementen. In dat tweede geval kijken we goed naar de breedte van de galerij en of er bijvoorbeeld een lift aanwezig is in het pand.

Inboedel op laten halen Meppel

Wilt u de inboedel op laten halen in Meppel? We werken aan de hand van 4 stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We beoordelen wat er nog van waarde is, om dit apart te houden van de andere spullen.
 2. Vaststellen van tweede leven
  Bij voldoende waarde bieden we het aan de goede doelen aan, waarmee we samenwerken.
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de spullen voeren we af, eventueel met een container voor de deur.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Na het ophalen van de inboedel kunnen we meteen schilderen of andere klussen uitvoeren.Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.