Inboedel laten ophalen in Hoogeveen

De inboedel laten ophalen in Hoogeveen? We halen alles op, kunnen de complete woning ontruimen en zelfs specialistisch schoonmaakwerk of herstel- en schilderwerkzaamheden uitvoeren.

En gaat het om het verkoop- of verhuurklaar maken van de woning? We halen de inboedel op, kunnen de vloer verwijderen en bieden tal van andere mogelijkheden. Dus is er een dierbare overleden en wilt het huis leeg laten maken? Of gaat u verhuizen en moet de inboedel tijdelijk worden opgeslagen, worden verkocht of worden afgevoerd? Wat de reden ook is, wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Tip: is er spoed bij? We kunnen de inboedel in Hoogeveen al binnen 48 uur komen ophalen. Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21, dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

Gratis inboedel laten ophalen

Wilt u de inboedel gratis laten ophalen in Hoogeveen? Dat is in een aantal gevallen mogelijk. Het is vooral belangrijk dat de spullen voldoende waarde hebben. Het kan bijvoorbeeld gaan om antiek, al is de markt daarvoor helaas behoorlijk ingestort en niet meer zo aantrekkelijk als voorheen.

Denkt u dat er voldoende waarde in de inboedel zit, en wilt u die daarom toch gratis laten ophalen? Onze taxateur komt graag bij u langs, om de spullen op waarde te schatten. We kunnen u op basis daarvan een korting aanbieden of het zelfs gratis komen ophalen.

Wat kost het laten ophalen?

Is de boedel niet van grote waarde of valt dit tegen als onze taxateur het rapport opmaakt? We zorgen voor een voordelige manier om de inboedel te laten ophalen in Hoogeveen.

Het tarief om de inboedel op te laten halen bedraagt minimaal €200. Afhankelijk van het aantal spullen waar het om gaat en de materialen die erbij zitten kan het tarief hoger oplopen, tot maximaal een paar duizend euro voor complete ontruimingen van grotere woningen.

Benieuwd hoe we de prijs berekenen? We letten bijvoorbeeld op:

 • Wat er met de inboedel moet gebeuren
 • Hoe groot de woning is
 • Om welk type woning het gaat (eengezinswoning, flat, etc.)
 • Of we een container moeten plaatsen
 • Of we de vloer moeten verwijderen (en of die verlijmd is)
 • Of de inboedel nog waarde heeft

Inboedel ophalen na overlijden

Wilt u de inboedel laten ophalen in Hoogeveen na het overlijden van een dierbare? Soms moet dat behoorlijk plotseling gebeuren, bijvoorbeeld als de woning verkocht is of als de verhuurder dat eist.

Wij schieten te hulp, waarbij we u zelfs van A tot Z kunnen ontzorgen. Dus komt er spoed bij kijken en moeten we zorgvuldig te werk gaan? We zijn al binnen 48 uur beschikbaar en zijn binnen maximaal 3 werkdagen klaar. Zo kunt u weer verder, zonder omkijken naar de inboedel.

Complete woningontruiming of inboedel laten ophalen in Hoogeveen

Benieuwd hoe we te werk gaan als u de inboedel wilt laten ophalen in Hoogeveen? Net als bij een complete woningruiming hanteren we daarbij 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Wat is er waardevol en mag niet verloren gaan? We houden rekening met dierbare spullen en materialen.
 2. Vaststellen van tweede leven
  Zijn bepaalde meubels of andere spullen geschikt voor een tweede leven? We houden ze apart, om ze niet verloren te laten gaan. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de spullen voeren we af, iets dat we bovendien zo milieuvriendelijk mogelijk proberen te doen. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moeten er herstel-, schilder- of kluswerkzaamheden plaatsvinden? Die pakken we meteen voor u op.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.