Inboedel op laten halen Beilen

Wilt u de inboedel laten ophalen in Beilen of omgeving? Wij gaan ermee aan de slag, bijvoorbeeld als de spullen naar een opslag moeten. En wilt u die in plaats daarvan laten afvoeren? Natuurlijk kijken we eerst na wat er nog geschikt is voor een mooi tweede leven. Daarvoor werken we samen met verschillende goede doelen, die er veel behoefte aan hebben.

Dat wat niet meer geschikt is om te doneren of zelfs te verkopen zullen we afvoeren. Op die manier kunnen we de complete woning in Beilen leeghalen, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om ons aan te geven wat de wensen zijn. We halen de inboedel op, leveren de woning veegschoon op of kunnen die zelfs grondig schoonmaken. Dus heeft u naast het ophalen van de inboedel meer wensen? Geef het ons aan, dan kunnen we u er waarschijnlijk goed mee van dienst zijn. 

Laten ophalen en voor de opslag

Benieuwd hoe anderen ons inschakelen als ze de inboedel laten ophalen in Beilen en omgeving? We halen de spullen op, waarna we die kunnen afvoeren. We controleren bij de goede doelen waar zij eventueel behoefte aan hebben. De rest voeren we af, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Het is de makkelijkste manier om het huis leeg te laten halen, bijvoorbeeld als u bent verhuisd. Of als het gaat om een verhuizing naar een verzorgingstehuis, net als bij een uitzetting en andere problemen. We maken van alles mee, waardoor we ook met uw situatie waarschijnlijk al jarenlange ervaring hebben.

En zijn sommige spullen nog goed, maar wilt u de inboedel laten ophalen om die naar de opslag over te laten brengen? Het is bovendien een goede oplossing als u de spullen maar tijdelijk wilt laten opslaan. Moet u bijvoorbeeld nog even wachten tot de nieuwe woning beschikbaar is? Geen probleem, wij komen de inboedel ophalen in Beilen en zorgen ervoor dat u die in de opslag kunt laten plaatsen. Eventueel kunnen we u ook weer van dienst zijn als het naar de nieuwe woning moet. 

Ontdek de mogelijkheden en kosten

Benieuwd naar de kosten om de inboedel te laten ophalen in Beilen? De prijs hangt samen met wat we precies voor u doen en hoe de situatie is. Daarom komen we graag een keer kijken of stellen we u een aantal gerichte vragen. Dit zijn de onderdelen waar we bijvoorbeeld goed op letten:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en om hoeveel spullen gaat het? We beoordelen het aantal kamers, de spullen en materialen die we moeten ophalen. En wilt u ook de vloer er meteen uit laten halen? Het zijn eigenschappen van de opdracht waar we rekening mee houden bij het berekenen van de prijs. 
 • Eventueel tweede leven
  Wat is er nog van waarde en kan dus een duurzaam tweede leven krijgen? Het zijn belangrijke aspecten, waarmee we voorkomen dat er mooie spullen verloren gaan. Soms geeft onze taxateur zelfs aan dat het mogelijk is een korting aan te bieden, in ruil voor de verkoop van sommige spullen. 
 • Container voor de deur
  Moet er veel afval afgevoerd worden of wilt u meteen de vloer laten verwijderen? We kunnen een container voor de deur plaatsen, ook als u de inboedel wilt laten ophalen. Zo zorgen we ervoor dat we dat wat niet bewaard hoeft te blijven meteen kunnen afvoeren. 
 • Vloer en grof huisafval
  Bij een eventuele vloer of ander grof huisafval kunnen we daar op voorhand alvast rekening mee houden. Op die manier zorgen we ervoor dat we alles netjes kunnen afvoeren en de woning zelfs weer netjes kunnen herstellen. 
 • Woning of flat
  Gaat het om een huis op de begane grond, een flat of een appartement? We beoordelen de lift en bijvoorbeeld de galerij, om een plan te maken om de inboedel op te halen en eventueel afval af te voeren. 

Inboedel op laten halen Beilen

Wilt u de inboedel op laten halen in Beilen of omgeving? Dat doen we aan de hand van 4 stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Wat is er nog van waarde? We stellen die spullen veilig, bijvoorbeeld voor de opslag of om een tweede leven te geven. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  We werken samen met een aantal goede doelen, die veel interesse hebben in de spullen waarvan u vindt dat ze weg mogen. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest voeren we af, eventueel met een container voor de deur. Zo kunnen we u daar vlot en vakkundig mee van dienst zijn. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Wilt u de inboedel laten ophalen in Beilen en daarnaast nog even laten herstellen, schilderen en klussen? Wij pakken het voor u op.Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.