Schoonmaak en ontruimen na overlijden

Schoonmaak en ontruiming na overlijden.
Het ontruimen van een woning na overlijden, schoonmaken na overlijden en specialistische schoonmaakwerkzaamheden, zoals van lijkvocht of bloed van een plaats delict, hebben veel meer omhanden dan gewone ontruimingen en schoonmaakwerkzaamheden.

Margron Woningontruiming uit Westerbork heeft veel ervaring in schoonmaak en of ontruimen na overlijden. Denk hierbij aan een plaats delict maar ook een situatie waarbij iemand weken of zelfs maanden in huis heeft gelegen na overlijden.
Wij hebben in opdracht van instanties en justitie gewerkt maar ook voor makelaars, notarissen en natuurlijk particulieren.
Ook in de schoonmaak van lijkvocht zijn wij van Margron Woningontruiming gespecialiseerd.
Geuren die zo specifiek zijn voor een overleden persoon verdwijnen volledig.
Duidelijkheid over de aanpak, kosten en korte lijntjes met u als opdrachtgever, kenmerken de werkwijze van Margron Woningontruiming.

Schoonmaak en ontruimen na overlijden

Schoonmaak en verwijderen van lijkvocht en lijkgeur

De indringende geur van een persoon, die dagen of langer in huis heeft gelegen, is zeer intens. De geur van een overledene kan erg moeilijk te verwijderen zijn en vraagt een speciale én specialistische aanpak. Daarnaast is er ook een risicofactor gezien bacteriën en virussen. Ook hierdoor is het raadzaam om ons als professioneel bedrijf in te huren. Wij hebben veel situaties meegemaakt, waarin er sprake was van lijkvinding en biohazard.

Tevens ontsmetten we de omgeving van de plaats lijkvinding, zodat er geen enkel risico meer is op besmetting.
Wij laten geuren volledig verdwijnen, u ruikt niets meer.

Woningontruiming na overlijden

Snel maar nauwkeurig kunnen wij, door de inzet van veel ervaren medewerkers, de meeste woningontruimingen in een dag klaren. Grote ontruimingen mét schoonmaak van erg vervuilde woningen, meestal in twee dagen. Een woningontruiming met specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij meestal in twee tot drie dagen voor u klaren.Vooral een zwaar vervuilde woning of een woning waarbij sprake is van een plaats lijkvinding kan wat langer duren. Met name een situatie waarbij de overledene langer in huis heeft gelegen vraagt meestal wat meer tijd. Denk hierbij ook aan het mogelijk gebruik van machines om geuren te laten verdwijnen of andere specialistische maatregelen waarbij sprake is van lijkvocht en de daarbij behorende intense geuren.

Goede doelen

Meubelen, kleding en overige spullen, zoals huisraad, geven wij zoveel mogelijk een nieuw leven. Zo brengen wij alle kleding welke in redelijke staat verkeerd naar Dorcas voor de armen. Meubelen gaan naar dagbesteding voor gehandicapten (De Trans) en Balans zorg. Meubelen van een ontruiming gaan ook zoveel mogelijk naar minima en goede doelen. Als circulaire onderneming proberen wij het storten van inboedel tot een minimum te beperken.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.