Inboedel laten ophalen in Appingedam

De inboedel laten ophalen in Appingedam? We kunnen u daarmee snel van dienst zijn, vaak al binnen 48 uur. Dus is het belangrijk om de woning snel weer leeg te maken, bijvoorbeeld voor de verkoop of verhuur? We zijn u er graag mee van dienst, zelfs als u ook de vloer wilt laten verwijderen of als het gaat om ander (grof) afval dat nog in de woning aanwezig is.

We hebben ervaring met allerlei situaties en omstandigheden. Het zijn zowel particulieren als makelaars, notarissen en instanties zoals de GGD, GGZ en VNN die ons regelmatig inschakelen. Dus wilt u ervoor zorgen dat de woning weer netjes kan worden opgeleverd? Is er inboedel blijven staan na een verhuizing? Of zoekt u na een echtscheiding een manier om van de spullen af te komen zonder er zelf mee aan de slag te hoeven? We gaan in al die gevallen graag voor u aan de slag, uiteraard op basis van een scherpe prijs.

Wat kost ophalen?

U kunt de inboedel laten ophalen in Appingedam en omgeving. We maken een afspraak om langs te komen en gaan daarna zo snel mogelijk aan het werk. Natuurlijk kunnen we de meubels en materialen afvoeren, net als afval dat nog in de woning aanwezig is. En wilt u meteen de vloer laten verwijderen of aan de andere kant schilder- en herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? Geen zorgen, we hebben de ervaring die u zoekt en kunnen zowel de inboedel ophalen als een complete woningontruiming doen.

De kosten voor het ophalen van de inboedel in Appingedam hangen sterk af van een aantal belangrijke eigenschappen van de situatie:

 • Grootte van de woning
  Grotere woningen bevatten vaak meer spullen, dus daar houden we rekening mee bij het berekenen van de kosten. En gaat het om een kleinere flat of appartement? Dat betekent dat we u er goedkoop mee van dienst kunnen zijn.
 • Eventueel tweede leven
  En sterker nog, in sommige gevallen kunnen we de kosten voor het ophalen van de inboedel zelfs verrekenen met de waarde van de inboedel. Kunnen we ze een tweede leven geven of gaat het zelfs om antiek? We houden er graag rekening mee. 
 • Container voor de deur
  Is er sprake van veel afval en lukt het niet om dat in één keer mee te nemen en af te voeren? We kunnen een container voor de deur laten plaatsen. Uiteraard houden we daar alvast rekening mee als we voor u de kosten berekenen. 
 • Vloer en grof huisafval
  Het biedt onder andere de mogelijkheid om de vloer af te voeren, net als ander (grof) huisafval waarvan mogelijk nog sprake is. Zo maken we de woning netjes leeg, om die weer klaar te maken voor de verkoop of verhuur.
 • Woning of flat
  We halen de inboedel op uit woningen en flats, dus kunnen u er in allerlei situaties goed mee van dienst zijn. En is er slechts een kleine galerij beschikbaar of moeten de spullen door het raam? Daar houden we dan alvast rekening mee.

 

H2 Bij overlijden en andere situaties

Wilt u de inboedel laten ophalen in Appingedam vanwege het overlijden van de bewoner? Het is een gevoelige situatie, waar we natuurlijk goed rekening mee kunnen houden. We werken discreet en met zoveel mogelijk respect, bijvoorbeeld voor de waardevolle spullen die er nog staan.

En gaat het om een andere situatie, zoals een verhuizing naar een verzorgingstehuis of een echtscheiding waarna er spullen zijn blijven staan? We hebben het allemaal al eens meegemaakt, net als huisuitzettingen en bewindvoerders die ons vragen om de inboedel op te komen halen in Appingedam.

Inboedel laten ophalen in Appingedam

Wilt u de inboedel laten ophalen in Appingedam? We kunnen u er goed mee van dienst zijn, aan de hand van de volgende 4 stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
 2. Vaststellen van tweede leven
 3. Overige spullen afvoeren
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden

En heeft u vragen over hoe we precies werken of bent u benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op, dan laten we zo snel mogelijk van ons horen.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.