Inboedel laten ophalen in Veendam

De inboedel laten ophalen in Veendam en op zoek naar een ervaren specialist? We halen inboedels op, ontruimen complete woningen en kunnen zelfs specialistische schoonmaak uitvoeren. En moet er meteen wat hersteld, geschilderd of op een andere manier geklust worden? Ook dat pakken we op, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Dus gaat u verhuizen en moet de inboedel worden opgeslagen of verkocht? Of is er een dierbare overleden en moet het huis binnenkort leeg zijn? U kunt ons de inboedel laten ophalen, waarbij we natuurlijk goed kijken naar de spullen en de eventuele waarde daarvan. Bovendien kunnen we rekening houden met dierbare en waardevolle spullen, bijvoorbeeld om die nog even apart te houden.

Tip: is er spoed bij? We kunnen de inboedel in Veendam al binnen 48 uur komen ophalen. Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21, dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

Gratis inboedel laten ophalen

Heeft u gehoord van de mogelijkheid om gratis de inboedel te laten ophalen in Veendam? We kunnen u daar in sommige gevallen inderdaad kosteloos mee van dienst zijn. Onze taxateur komt bij u langs, om een inschatting te maken van de actuele waarde van wat er staat. Blijkt die waarde hoog genoeg te zijn? Dan verrekenen we dit met ons tarief, waardoor u gratis van onze diensten gebruik van kunt maken.

Houd er rekening mee dat de antiekmarkt niet meer is wat die is geweest. De waarde van spullen valt in de praktijk vaak tegen. En staat er toch wat van waarde bij, maar is het niet genoeg om het laten ophalen van de inboedel gratis aan te bieden? Geen zorgen, mogelijk kunnen we wel een aantrekkelijke korting op ons tarief aanbieden.

Wij halen inboedels op door heel Nederland

Wij zijn tevens actief in onder meer Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Delfzijl, Emmen, Zuidlaren, Drachten, Appingedam en Beilen.

Wat kost het laten ophalen?

U wilt de inboedel laten ophalen in Veendam. Wat kost het om dit te laten doen? We kunnen u daar al vanaf €200 mee van dienst zijn. Het hoeft op die manier niet duur te zijn, zeker niet als er sprake is van weinig spullen in een kleinere woning. 

Gaat het om een groter huis met meer spullen? Ons tarief loopt op tot maximaal een paar duizend euro. Uiteraard zullen we u daar vooraf goed van op de hoogte brengen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien kunnen we ook een aantal aanvullende werkzaamheden uitvoeren, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Benieuwd hoe we de prijs berekenen? We letten bijvoorbeeld op:

 • Wat er met de inboedel moet gebeuren
 • Hoe groot de woning is
 • Om welk type woning het gaat (eengezinswoning, flat, etc.)
 • Of we een container moeten plaatsen
 • Of we de vloer moeten verwijderen (en of die verlijmd is)
 • Of de inboedel nog waarde heeft

Inboedel ophalen na overlijden

Is er een dierbare komen te overlijden en is het belangrijk dat we de inboedel zo snel mogelijk ophalen in Veendam? Soms moet de woning weer verhuurklaar worden opgeleverd of is het gelukt om het huis snel te verkopen. In die gevallen is het belangrijk om snel te handelen, iets waar we graag aan bijdragen.

We kunnen al binnen 48 uur ter plekke zijn, om te beginnen met het ophalen van de inboedel. We gaan aan de slag, waarna we binnen maximaal 3 werkdagen klaar zijn om alles op te halen, op te laten slaan of af te voeren. En is er meer spoed bij? Neem contact op, dan kijken we graag met u mee naar wat er mogelijk is.

Complete woningontruiming of inboedel laten ophalen in Veendam

Wilt u de inboedel laten ophalen in Veendam of gaat het om een complete woningontruiming? In de beide gevallen kunnen we u er goed mee van dienst zijn. We werken altijd aan de hand van 4 duidelijke stappen, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Dat wat van waarde is houden we apart. We gaan zorgvuldig om met de dierbare spullen die er nog staan. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Wat kan er een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld via een kringloop? We houden er rekening mee als we de inboedel ophalen.
 3. Overige spullen afvoeren
  Dat wat niet meer bruikbaar of waardevol is voeren we af. We doen dat milieuvriendelijk, voor een minimale impact. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moet er hersteld, geschilderd of geklust worden? Geen probleem, daar draaien we onze hand natuurlijk niet voor om. 
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.