Inboedel op laten halen Delfzijl

Uw inboedel op laten halen in Delfzijl of gaat het om de woning van uw ouders of van andere (oud)bewoners? Wat de situatie ook is, wij halen de meubels en spullen op, voeren die af en proberen zoveel mogelijk van de materialen een mooi tweede leven te geven.

Dus wilt u de inboedel laten ophalen, moet die naar de opslag, wilt u het laten verkopen of op een andere manier laten afvoeren? We hebben er allemaal ervaring mee, waardoor we u er goed mee van dienst kunnen zijn. Dat doen we in Delfzijl en omgeving, waar we samenwerken met een aantal goede doelen. Samen met hen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk spullen een tweede leven krijgen, als die nog van waarde zijn natuurlijk. 

Ophalen en naar een opslag

Wilt u de inboedel laten ophalen? Als de woning leeg moet gaan we daar graag mee aan de slag. En is er al verhuisd, maar zijn er wat spullen of materialen blijven staan? We halen de woning leeg en kunnen bijvoorbeeld de vloer verwijderen en afvoeren. Op die manier leven we het huis of pand weer veegschoon op, zodat de eigenaar die weer kan verkopen of verhuren.

Gaat het om spullen die naar een opslag moeten, die u wilt laten verkopen of die afgevoerd moeten worden? We bekijken wat er nog van waarde is, om die te koop aan te bieden of meteen te doneren aan een van de goede doelen waarmee we samenwerken. Zo zorgen we op een duurzame manier voor een tweede leven, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Wat is de prijs?

Wilt u weten wat de prijs is om de inboedel te laten ophalen in Delfzijl of omgeving? De kosten die we berekenen hangen af van de specifieke situatie. Daarom komen we graag een keer langs of bekijken we de foto’s, aan de hand waarvan we een goed beeld krijgen van waar het precies om gaat.

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is bijvoorbeeld de woning die u wilt laten leeghalen in Delfzijl? We doen zowel kleine woningen, grotere huizen als complete bedrijfspanden. We bekijken en beoordelen de grootte van de woning of het pand, net als het aantal spullen dat in de verschillende kamers staat. 
 • Eventueel tweede leven
  Welke meubels en materialen zijn er geschikt voor een tweede leven? We werken samen met meerdere goede doelen, die we dat wat nog goed is proberen te doneren. En is het nog van grotere waarde? Een taxateur kan zelfs wijzen op de mogelijkheid te verkopen. 
 • Container voor de deur
  Bij grote hoeveelheden spullen en meubels plaatsen we een container voor de deur. We houden daar rekening mee bij het berekenen van de kosten. Zo zorgen we ervoor dat we alles makkelijk kunnen afvoeren, om u daar snel en efficiënt mee van dienst te zijn. 
 • Vloer en grof huisafval
  Is er sprake van grof huisafval of wilt u ook de vloer meteen laten verwijderen? We voeren die af, op het moment dat we de inboedel komen ophalen. Zo kunt u de woning weer netjes teruggeven aan de verhuurder.
 • Woning of flat
  Gaat het om een woning op de begane grond, om een appartement of om een flat op een hogere verdieping? Geen probleem, we kunnen in alle gevallen de inboedel komen ophalen in Delfzijl en omgeving. 

Samen met een taxateur

Benieuwd of er nog spullen van waarde aanwezig zijn, die we kunnen verkopen? We werken samen met een taxateur, die kan bepalen of het mogelijk is om de waarde van de spullen (deels) weg te strepen tegen de kosten die we berekenen om de inboedel op te komen halen.

Inboedel op laten halen Delfzijl

Wilt u de inboedel laten ophalen in Delfzijl? We werken aan de hand van een paar duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We stellen allereerst alles veilig dat van waarde is. Dus zijn de spullen van uzelf of van een dierbare? We houden er rekening mee, voordat we de rest afvoeren. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Benieuwd wat er nog geschikt is voor een tweede leven? We beoordelen wat we kunnen verkopen en wat we bijvoorbeeld kunnen doneren aan de goede doelen. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de spullen voeren we af. Zo komen we de inboedel ophalen in Delfzijl en omgeving, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Eventuele herstelwerkzaamheden kunnen we meteen uitvoeren. Bovendien kunnen we even schilderen of klussen, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.