Over ons

Voordat ik in de woningontruimingen stapte was ik reeds jarenlang actief als ondernemer.
In heel Nederland voer ik, Ron Slaats, met zeer veel plezier, met Margron Woningontruiming, zo ongeveer iedere denkbare ontruiming uit.
Daarnaast  ben ik actief met Margron Schoonmaak en Margron  Spezialreinigung.

Het persoonlijke contact met mijn (vaste) klanten ervaar ik als een van de mooie kanten van mijn vak. Ook zie ik het als een uitdaging om iedere ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het is erg belangrijk om goed naar de wensen van een klant te luisteren. Spullen hebben vaak een emotionele waarde, dat besef ik maar al te goed. Zodoende zorg ik dat mijn personeel altijd tot in de puntjes op de hoogte is van hetgeen er bij een ontruiming moet gebeuren
De kleine kluswerkzaamheden kunnen we natuurlijk direct meenemen evenals het schilderen van een pand.

Naast de woningontruimingen halen wij ook enkel inboedels op, deze inboedels kunnen wij desgewenst een tweede leven geven. Wat niet meer bruikbaar is kunnen wij met uw toestemming afvoeren naar de stort. Tevens letten wij er goed op of het afval op de juiste wijze wordt gescheiden en afgevoerd volgens de daarvoor geldende milieuwetgeving. Uiteraard gaat dit alles in nauw overleg met wat uw wensen zijn in dit opzicht. Ik wil de komende jaren met Margron Woningontruiming mijn zaken gaan vergroten en mij onderscheiden in een persoonlijke aanpak, maatwerk ontruimingen, heldere afspraken en duidelijke communicatie.

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.