Inboedel laten ophalen in Emmen

Wilt u de inboedel laten ophalen in Emmen en bent u benieuwd hoe dat precies in z’n werk gaat? Of is het vooral belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt, bijvoorbeeld omdat u de woning weer klaar wilt maken voor de verhuur of verkoop? We komen zo snel mogelijk langs, in de meeste gevallen al binnen 48 uur. Bovendien kunnen we heel de woning meteen ontruimen of zelfs schilder- en andere herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Dus zoekt u een specialist in de inboedel af te laten voeren, het afval op te laten ruimen en de woning weer netjes op te leveren? We gaan ermee aan de slag, berekenen daarvoor scherpe tarieven en kunnen u zelfs op een aantal aanvullende manieren van dienst zijn.

Bovendien zijn we 7 dagen per week beschikbaar, van 8:00 tot 22:00 uur. Dus is er spoed bij of bent u helaas niet beschikbaar tijdens kantooruren? Geen probleem, u kunt de inboedel laten ophalen en er daarmee voor zorgen dat de woning op tijd leeg is.

Wat kost ophalen?

Benieuwd wat het kost om de woning leeg te laten halen in Emmen of omgeving? We brengen vooraf een vrijblijvende offerte uit, waarmee u precies weet waar u aan toe bent. We kunnen daarbij zelfs rekening houden met de eventuele waardevolle spullen, zodat u zo goedkoop mogelijk of zelfs gratis kunt laten ontruimen.

De kosten voor het laten ophalen van de inboedel in Emmen berekenen we aan de hand van bijvoorbeeld de volgende eigenschappen:

 • Grootte van de woning
  Hoe groot is de woning en hoeveel spullen staan er in de verschillende kamers? We maken een inschatting van hoeveel tijd we nodig hebben om alles af te kunnen voeren, zodat u vooraf precies weet wat de kosten zullen worden. 
 • Eventueel tweede leven
  Zijn er spullen van waarde bij, die een tweede leven zouden kunnen krijgen? We werken samen met een aantal goede doelen en kunnen zelfs zoeken naar een koper voor mooie materialen. In sommige gevallen kunnen we dit zelfs verrekenen met de kosten voor het ophalen van de inboedel.
 • Container voor de deur
  We plaatsen een container voor de deur of voeren het meteen af, afhankelijk van om hoeveel het gaat als u de inboedel wilt laten ophalen in Emmen. Dus gaat het om een paar meubels of juist om veel afval dat er weg moet? Wij gaan ermee aan de slag.
 • Vloer en grof huisafval
  We kunnen zelfs de complete vloer verwijderen en die netjes afvoeren, net als ander grof huisafval. Dus is het belangrijk om ook dit af te laten voeren als u de inboedel wilt laten ophalen? Wij gaan er voor u mee aan de slag.
 • Woning of flat
  Gaat het om de inboedel van een benedenwoning, een eengezinswoning of een flat? We komen de inboedel ophalen in Emmen, zodat u daar zelf niet mee hoeft te slepen.

Margron is tevens gespecialiseerd in:

Bij overlijden en andere situaties

Uiteraard kunnen we u goed van dienst zijn als u gaat verhuizen, als u de woning moet verlaten of als de inboedel om een andere reden achter is gebleven. Zelfs na overlijden als in tal van andere situaties kunnen we u er goed mee van dienst zijn.

U kunt de inboedel laten ophalen in Emmen door aan te geven om welk adres het gaat. We komen bij u langs om de situatie in te schatten, waarna we een inschatting maken van de kosten waar u op moet rekenen. Zo weet u vooraf goed waar u aan toe bent.

En lijkt er sprake te zijn van waardevolle spullen? Als het gaat om antiek of witgoed zoals koelkasten, diepvriezers, wasmachines en drogers kunnen we daar rekening mee houden bij de berekening van de kosten. En gaat het om apparatuur zoals computers en televisies? We houden er rekening mee, om u er op een voordelige manier mee van dienst te kunnen zijn.

Actief in heel Nederland

Wij halen tevens inboedels op in onder meer Assen, Roden, Zuidwolde, Dwingeloo, Norg, Meppel, Hoogeveen, Delfzijl, Zuidlaren, Drachten en Appingedam.

Inboedel laten ophalen in Emmen

Wilt u de inboedel laten ophalen in Emmen en bent u benieuwd hoe dat werkt? We leggen het u uit aan de hand van de stappen die we doorlopen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Is er sprake van waardevolle spullen? We stellen ze veilig, kunnen ze proberen te verkopen of zorgen ervoor dat u die zelf alsnog terug kunt krijgen. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Komen er materialen in aanmerking voor een tweede leven? We vinden een goed doel dat we er blij mee kunnen maken of proberen het zelfs voor u te verkopen. 
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest van de inboedel en spullen voeren we af. Daarvoor gebruiken we eventueel een container, die we netjes voor de deur plaatsen. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Wilt u meteen een aantal schilder- of andere herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? Ook die pakken we op, zodat dit meteen goed geregeld is.Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.