Woningontruiming Assen

Heeft u een woningontruiming in Assen? Wij ontruimen, verwijderen vloeren, klussen en verrichten schoonmaakwerkzaamheden waaronder schoonmaak na een overlijden.
Woningontruimingen verzorgen wij in de noordelijke provincies waaronder in Assen.
Margron Woningontruiming is gevestigd in Westerbork, nabij Assen. Wij verzorgen voor u in Assen een complete woningontruiming. Dit wil zeggen dat wij naast het ontruimen van uw woning in Assen, uw woning ook verhuur- of verkoopklaar kunnen maken. Daarnaast kunnen wij naast het ontruimen van uw woning deze ook schoonmaken, ook specialistische schoonmaak is mogelijk.

Margron Woningontruiming is een circulaire onderneming. Wij schenken veel spullen aan goede doelen, aan instanties als Dorcas en Balans zorg. Maar ook aan studenten en minima. Wanneer wij uw woning bezichtigen kunnen wij meestal al direct aangeven of de spullen van uw woning na de woningontruiming een tweede leven kunnen krijgen. Dan vervoeren wij deze spullen van Assen naar onze opslagruimte of direct naar een instantie.

Wij werken met een 4- stappenplan om het voor u overzichtelijk te houden. Dit stappenplan is niet noodzakelijk, de klant is natuurlijk koning.

 • Wij beginnen met het kijken naar de spullen die moeten blijven staan. Ook kijken wij tijdens een ontruiming altijd of wij nog spullen tegenkomen die wellicht emotionele waarde bezitten of onverwacht nog waarde bezitten. Ook contant geld en sieraden leggen wij uiteraard apart.
 • Welke spullen wil u graag een tweede leven geven of kunnen wij voor u een tweede leven geven? kleding gaat naar Dorcas, inboedel bijvoorbeeld naar Balans Zorg of minima maar ook naar studtenten. Ook kunnen wij bepaalde spullen wellicht naar een kringloopwinkel in Assen brengen. Door het enorme aanbod selecteren kringloopwinkels vaak alleen ”de krenten uit de pap”.’Het is niet voor niks dat wij met enige regelmaat worden ingeschakeld voor een woningontruiming in Assen.
 • Eventueel afval vervoeren wij op de meest milieuvriendelijke wijze. Zo kunnen wij naar een van onze partners rijden voor het storten van diverse afvalstromen of wij laten een container plaatsen voor het afval dat vrijkomt tijdens het ontruimen van uw woning.
 • Het verkoop- of verhuurklaar maken van de woning in Assen zodat deze in de gewenste staat kan worden opgeleverd. Of dit nu bezemschoon is of dat er naast de woningontruiming nog een schoonmaak moet worden gedaan of overige werkzaamheden

De kosten: scherpe prijs

De kosten van een woningontruiming in Assen kunnen flink uiteenlopen. Grofweg kan dit vanaf een 200 euro tot een paar duizend zijn bij grote ontruimingen waar veel afval moet worden afgevoerd.  Wij geven u een transparant overzicht van de kosten van een ontruiming en kunnen deze altijd goed onderbouwen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wanneer u een woningontruiming door ons laat uitvoeren.
Een aantal factoren bepalen de kosten van het ontruimen van uw woning.

 • Is het plaatsen van een container noodzakelijk? 
 • Hoeveel spullen staan er in de woning?
 • Wat moet er allemaal gebeuren?
 • Kunnen spullen een tweede leven krijgen, of een deel van de spullen?
 • Om wat voor een woning gaat het, hoeveel verdiepingen?
 • is het plaatsen van een container mogelijk op eigen terrein?
 • Wanneer er veel afval is, de container niet op eigen terrein kan staan, dan kan een vergunning voor het plaatsen van een container in Assen nodig zijn. Dit kan goedkoper zijn dan dat wij naar de stort moeten rijden. Wij kunnen u helpen met de vergunningsaanvraag. 
 • Hoeveel inzet van personeel is nodig?
 • Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd of moet er tevens worden schoongemaakt?
 • Is het mogelijk om nabij de woning te parkeren? Denk bijvoorbeeld aan de binnenstad van Assen. 

Met spoed?

In sommige gevallen is het nodig om uw woning met spoed te ontruimen. Ook dit doen wij regelmatig. We weten dan ook precies hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Binnen enkele dagen of zelfs 48 uur zorgen wij ervoor dat de woning ontruimd is. Dergelijke woningontruimingen vragen vaak de inzet van veel personeel en het snel schakelen. Iedere situatie is natuurlijk weer anders en vraagt een andere aanpak. Natuurlijk kan het hierbij, voor uw ontruiming, een voordeel zijn dat Margron Woningontruiming dichtbij Assen in Westerbork gevestigd is.

Woningontruiming in Assen en omgeving

Wij zijn ook actief in onder andere Zuidlaren, Gieten, Beilen, Borger, Hoogezand en Enschede, Emmen, Almere, Drenthe, Dwingeloo, Lelystad, Stadskanaal en Leeuwarden.

Onze werkwijze

Meestal vinden mensen die contact met ons opnemen voor het ontruimen van een woning het prettig om alvast een indicatie te krijgen van de kosten.
Hiervoor hebben wij duidelijke foto’s nodig een het adres van de woning in Assen i.v.m de mogelijkheden tot inladen, eventueel plaatsen van de container.
Bij een kleine ontruiming is een kostenplaatje aan de hand van foto’s vaak wel mogelijk, bij een grote woningontruiming komen wij naar Assen om de woning vrijblijvend te bezichtigen. We lopen dan samen de woning door om te kijken naar de opleverpunten, welke spullen wij al dan niet moeten meenemen e.d.
Onze offerte is altijd vrijblijvend tot u deze per email of Whatsapp bevestigd heeft.

Woningontruiming na overlijden

Een woningontruiming wordt veelal uitgevoerd nadat iemand is overleden. De omstandigheden zijn dan al moeilijk genoeg. U wilt niet ook nog bezig zijn met het ontruimen van de woning. Wij weten precies hoe wij te werk moeten gaan en u hierin kunnen ondersteunen. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd. Hierdoor kunt u zich bezighouden met belangrijke zaken. Wij hebben al honderden woningen ontruimd na het overlijden. Zodoende bent u ook voor uw huis leeghalen na overlijden bij ons aan het juiste adres.

Woningontruiming Assen

Heeft u ergens vragen over, wilt u een offerte aanvragen, of direct een huis laten ontruimen in Assen? U kunt ons bereiken via het contactformulier of via telefoonnummer 06 44181621. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 22:00 voor uw woningontruiming in Assen.

 
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.