WebAnalytics Made Easy - StatCounter

Woningontruiming Assen

Een woningontruiming in Assen laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Margron Woningontruiming staat voor u klaar. Wij voeren dagelijks woningontruimingen uit, in en rondom Assen. Wij werken snel en zorgvuldig, hierdoor is de woning binnen de kortste keren weer helemaal gereed. De woning wordt netjes opgeleverd zodat deze klaar is voor de verkoop of voor een nieuwe bewoner. Ook een makelaar of verhuurder van een woning of kantoorpand kan bij ons terecht.

Huis ontruimen met spoed

In sommige gevallen is het nodig om het huis te ontruimen met spoed. Ook dit doen wij regelmatig. We weten dan ook precies hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Binnen enkele dagen zorgen wij ervoor dat de woning ontruimd en natuurlijk helemaal schoongemaakt is. Wanneer u een spoed ontruiming uit wilt laten voeren kunt u het beste even bellen, of laat via het contactformulier weten dat het om spoed gaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Woningontruiming Assen

Hoe werkt een woningontruiming

Er komen een hoop verschillende werkzaamheden kijken bij een woningontruiming. In de basis zorgen we er natuurlijk voor dat een woning, kantoor of bepaalde kamer leeggehaald zal worden. Naast het opruimen van de spullen zullen we ook zorgen dat de ruimte er netjes bijligt nadat wij zijn geweest. Zo kunnen we bijvoorbeeld bepaalde kluswerkzaamheden uitvoeren en na afloop maken we alles schoon. De woning wordt bezemschoon opgeleverd. De reden dat mensen kiezen voor Margron Woningontruiming is dan ook dat wij u compleet ontzorgen. U hoeft nergens over na te denken en wij zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt!

Woningontruiming na overlijden Assen

Een woningontruiming wordt veelal uitgevoerd nadat iemand is overleden. De omstandigheden zijn dan al moeilijk genoeg. U wilt niet ook nog bezig zijn met het ontruimen van de woning. Wij weten precies hoe wij te werk moeten gaan en u hierin kunnen ondersteunen. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd. Hierdoor kunt u zich bezighouden met belangrijke zaken. Wij hebben al honderden woningen ontruimd na het overlijden.

Huis leeg laten halen? Neem contact op!

Heeft u ergens vragen over, wilt u een offerte aanvragen, of direct een huis laten ontruimen in Assen? U kunt ons bereiken via het contactformulier of via telefoonnummer 06 44181621. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 22:00, aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.