Woningontruiming Beilen

Een woningontruiming in Beilen laten doen? We gaan ermee aan de slag, omdat dit is waar we goed in zijn. We kunnen heel de woning ontruimen, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Dus bent u verhuisd, gaat het om de verhuizing van ouders naar een verzorgingstehuis of is er sprake (geweest) van overlast? Wat de situatie ook is, wij pakken het op en kunnen daar vaak al binnen 48 uur mee starten.

Is er sprake van een overlijden (van een dierbare) of gaat het om een woning waar de bewoner uit is gezet? Bij gevoelige situaties gaan we daar natuurlijk heel zorgvuldig mee om. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we de woning weer netjes opleveren. We zorgen ervoor dat het huis weer te koop kan worden aangeboden of kan worden teruggegeven aan de verhuurder. Dus wat de aanleiding ook is, wij zorgen ervoor dat we de woning ontruimen in Beilen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. 

Complete woning laten ontruimen

We ontruimen woningen in Beilen voor particulieren en werken bijvoorbeeld veel voor makelaars en notarissen. Daarnaast werken we voor verhuurders en andere eigenaren van woningen. We zorgen ervoor dat we de woning helemaal leegmaken, die herstellen waar dat nodig is en de materialen op een effectieve wijze afvoeren. Daarbij werken we samen met een aantal goede doelen, zodat we de waardevolle spullen vaak een mooi tweede leven kunnen geven.

En wilt u de woning in Beilen meteen grondig laten reinigen of gaat het om bijvoorbeeld een hennepkwekerij die moet worden opgeruimd? Ook daarmee hebben we ervaring, waardoor we goed weten wat we kunnen verwachten. We ruimen het op en halen de nare geur uit de wanden, plafonds en bijvoorbeeld de vloer. Zo zorgen we ervoor dat we de woning weer netjes opleveren, waarna die klaar is voor de nieuwe verhuur of verkoop. 

Grondige aanpak

Benieuwd hoe grondig we het kunnen aanpakken en hoe we u daarmee goed van dienst kunnen zijn? We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woning in Beilen laten ontruimen en die veegschoon laten opleveren? We laten alles netjes achter, zodat u met de lege woning kunt doen wat u wilt. En is er sprake van een nare geur of verdient het huis om een andere reden een grondige schoonmaak? Ook daar kunnen we meteen voor zorgen.
 • Donatie aan goede doelen
  Tijdens de woningontruiming kijken we goed naar de spullen, meubels en materialen die mogelijk nog van waarde zijn. We geven ze een tweede leven, bijvoorbeeld door te doneren aan de goede doelen waarmee we samenwerken. 
 • Container nodig?
  Moet er een container komen om de spullen meteen af te kunnen voeren? We laten die voor de deur plaatsen, om u daarmee op een vlotte manier van dienst te zijn. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of om een flat of appartement? Geen probleem, we kunnen u er in de beide gevallen goed mee helpen. Wij ontruimen en halen alle meubels, materialen en andere spullen uit de woning. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u meteen even laten klussen, schilderen of andere herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? We pakken het op, om de woningontruiming in Beilen helemaal netjes af te ronden. 

Woningontruiming Beilen

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Beilen of omgeving? Wij gaan ermee aan de slag en zorgen er op die manier voor dat de woning snel weer klaar is voor de nieuwe verhuur of verkoop. Op die manier hoeft u zich daar niet druk over te maken, omdat wij precies weten wat er moet gebeuren. En heeft u vragen over onze aanpak en de mogelijkheden? We horen graag indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor een woningontruiming in Beilen.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.