Woningontruiming Gieten

Woningontruiming in Gieten laten uitvoeren? We ontruimen de complete woning. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we iedere situatie al een keer voorbij zien komen. Dat betekent dat we goed weten wat ons te doen staat, hoe we u daarmee goed kunnen helpen en wat u van ons verwacht.

En vindt u het vooral belangrijk dat dit snel gebeurt? We werken van 8:00 uur tot 22:00 uur en dat 7 dagen per week. Bovendien kunnen we u zelfs met spoed van dienst zijn, dus al binnen 48 uur. We halen de woning in een paar dagen helemaal leeg, waarna we zelfs wat herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Op die manier is de woning weer klaar voor de verkoop of verhuur.

Klussen en schoonmaak?

Gaat het om een complete woningontruiming in Gieten? We halen de woning helemaal leeg, onafhankelijk van de situatie. Dus is de bewoner verhuisd, gaat het om een huisuitzetting of is er zelfs sprake geweest van een (hennep)kwekerij? We hebben bovendien ervaring met overleden bewoners, die soms zelfs dagen in de woning hebben gelegen. 

We zorgen voor het ontruimen van de woning, waarbij we natuurlijk de meubels en de materialen afvoeren. Daarbij kijken we goed naar wat er nog van waarde is, om dat een tweede leven te kunnen geven. Vervolgens kunnen we aan de slag met de schoonmaak, die we uiteraard grondig kunnen uitvoeren. En wilt u meteen wat laten schilderen of op een andere manier laten klussen? Zelfs dat kunnen we doen, om de woning weer klaar te maken voor de verkoop of de verhuur.

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat de woningontruiming in Gieten zal gaan kosten? We proberen de prijs vooraf zo goed mogelijk in te schatten. Zo weet u goed waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard zorgen we ervoor dat we de woning ook netjes schoonmaken of op een andere manier afwerken, afhankelijk van waar u behoefte aan heeft.

Voor het berekenen van de kosten houden we rekening met een aantal belangrijke eigenschappen van het werk:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woningontruiming in Gieten laten uitvoeren en die bezemschoon of veegschoon laten opleveren? Dit doen we standaard. In meer specifieke situaties kunnen we zorgen voor een (grondige) schoonmaak, bijvoorbeeld als er een nare geur in de wanden en plafonds is getrokken of als er sprake is (geweest) van andere overlast. 
 • Donatie aan goede doelen
  We proberen de spullen van waarde zoveel mogelijk te doneren aan de goede doelen waarmee we samenwerken. Het gaat onder andere om kringloopwinkels en om studentenorganisaties. Dat voorkomt dat we de inboedel en de materialen moeten afvoeren. 
 • Container nodig?
  Is er een container nodig voor de deur, om de spullen die niet meer van waarde zijn netjes af te kunnen voeren? We kunnen die meteen huren, zodat u er geen omkijken naar heeft. Het is de snelste manier om heel de woning netjes te laten ontruimen. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of een appartement of flat? We houden daar rekening mee als we de woning moeten ontruimen. En is er sprake van een lift of een bijzonder smalle galerij? We beoordelen de situatie, zodat we u een eerlijke prijsopgave kunnen doen. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u ook meteen wat houtwerk laten herstellen, het laten schilderen of gaat het u om andere klussen in en om het huis? Wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo heeft u er na de woningontruiming in Gieten zelf in ieder geval geen omkijken meer naar.

Woningontruiming Gieten

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Gieten of omgeving? Wij hebben alle situaties al een keer meegemaakt en weten daardoor precies wat er moet gebeuren om dat goed te doen. En wilt u daar met spoed mee laten starten of heeft u specifieke wensen voor de schoonmaak of eventuele schilder- en herstelwerkzaamheden? Vertel het ons, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.