Woningontruiming Gieten

Woningontruiming in Gieten laten uitvoeren? We ontruimen de complete woning. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we vrijwel iedere situatie al een keer voorbij zien komen. Dat betekent dat we goed weten wat ons te doen staat. Zo weten we hoe we u daarmee goed kunnen helpen.

Wij kunnen u onder meer helpen met:
Het verkoop- en verhuurklaar maken van uw woning

 • Inboedel ophalen 
 • Ouderen die verhuizen naar een verzorgingshuis. We kunnen de ontruiming en de kleine verhuizing verzorgen
 • Woningontruiming 
  Ontruiming van een zwaar vervuilde woning 
 • -Schoonmaak voor een oplevering en schoonmaak na overlijden
 • Advies en verkoop van waardevolle inboedel
 • Vloeren en lijmresten verwijderen

  Vindt u het vooral belangrijk dat dit snel gebeurt? We werken van 8:00 uur tot 22:00 uur en dat 7 dagen per week. Bovendien kunnen we u met spoed van dienst zijn. Dit al binnen 48 uur. We halen de woning vaak in een dag al helemaal leeg. Tevens kunnen we herstelwerkzaamheden uitvoeren. Op die manier is de woning weer klaar voor de verkoop of verhuur.

Klussen en schoonmaak?

Gaat het om een complete woningontruiming in Gieten? We halen de woning helemaal leeg, onafhankelijk van de situatie.
Meestal betreft dit een woningontruiming na overlijden. Maar we maken ook mee dat er sprake is van psychische problemen. Hierdoor kan het gebeuren dat mensen ziekelijk spullen gaan verzamelen. Dit wordt ook wel hoarding genoemd.

Bij een complete woningontruiming willen mensen vaak naast het ontruimen ook nog dat wij wat klus- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.
We zorgen voor het ontruimen van de woning, waarbij we natuurlijk de meubels en de materialen afvoeren. Daarbij kijken we goed naar wat er nog van waarde is, om dat een tweede leven te kunnen geven. Vervolgens kunnen we aan de slag met de schoonmaak, die we uiteraard grondig kunnen uitvoeren. En wilt u meteen wat laten schilderen of op een andere manier laten klussen? Ook dit kunnen we verzorgen. Zo is de woning weer klaar voor de verkoop of de verhuur.

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat de woningontruiming in Gieten zal gaan kosten? We geven u van tevoren een duidelijke prijsopgave. Zo weet u goed waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. We leveren de woning standaard bezemschoon op of op een andere manier. Dit is afhankelijk van waar u behoefte aan heeft.

Voor het berekenen van de kosten houden we rekening met een aantal belangrijke eigenschappen van het werk:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woningontruiming in Gieten laten uitvoeren en die bezemschoon of veegschoon laten opleveren? Dit doen we standaard. In meer specifieke situaties kunnen we zorgen voor een (grondige) schoonmaak, bijvoorbeeld als er een nare geur in de wanden en plafonds is getrokken of als er sprake is (geweest) van andere vervuiling.
 • Donatie aan goede doelen
  We proberen de spullen van waarde zoveel mogelijk te doneren aan de goede doelen waarmee we samenwerken. Het gaat onder andere om Balans Zorg en Dorcas. Dat voorkomt dat we de inboedel en de materialen moeten afvoeren. 
 • Container of inzet bussen?
  Is er een container nodig of zetten we bussen in? Dit om de spullen die niet meer van waarde zijn netjes af te kunnen voeren. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond of een appartement of flat? We houden daar rekening mee als we de woning moeten ontruimen. En is er sprake van een lift of een bijzonder smalle galerij? We beoordelen de situatie, zodat we u een eerlijke prijsopgave kunnen doen. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u ook meteen wat houtwerk laten herstellen, het laten schilderen of gaat het u om andere klussen in en om het huis? Wij gaan er meteen mee aan de slag. Zo heeft u er na de woningontruiming in Gieten zelf in ieder geval geen omkijken meer naar.

Woningontruiming Gieten

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Gieten of omgeving? Wij hebben vrijwel alle situaties al een keer meegemaakt en weten daardoor precies wat er moet gebeuren om dit goed aan te pakken. En wilt u daar met spoed mee laten starten of heeft u specifieke wensen voor de schoonmaak of eventuele schilder- en herstelwerkzaamheden? Vertel het ons, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.