Woningontruiming Almere

Woningontruiming door een gespecialiseerd bedrijf in Almere? De inboedel ontruimen, vloeren verwijderen, verkoop- verhuurklaar maken van uw woning? Wij ontzorgen u in het gehele plaatje. Zo voeren wij ook kluswerkzaamheden uit of kunnen een schoonmaak bij een ontruiming uitvoeren.

Wij proberen uw spullen altijd zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Wij beschikken over een breed netwerk en instanties aan wie wij regelmatig spullen schenken. Wij denken graag met u mee, zijn ook buiten kantoortijden beschikbaar en zijn flexibel in de uitvoering.

Spoedontruiming mogelijk

Met spoed een woningontruiming in Almere laten uitvoeren?,
In sommige gevallen is er haast geboden bij een ontruiming. Denk bijvoorbeeld aan een zwaar vervuilde woning waarbij de bewoner niet terug naar huis kan vanwege gezondheidsrisico’s.
Wij zijn 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 bereikbaar.

Wij kunnen zorgen voor een snelle afhandeling van uw woningontruiming in Almere. Op deze wijze kan de woning snel weer in de verkoop of verhuur, of is weer bewoonbaar.

Verkoop- of verhuurklaar

Uw woning in Almere weer klaar laten maken voor de verkoop of verhuur? We leveren deze standaard bezemschoon op wanneer wij de inboedel moeten verwijderen. Uiteraard is een aansluitende schoonmaak mogelijk. Echter wij kunnen u in het totale plaatje ontzorgen. Ook schilderwerkzaamheden behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Wij proberen uw inboedel zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Onderstaande opties passen wij zoal toe bij ontruimingen.

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Een woningontruiming in Almere met een aansluitende schoonmaak?
  Veegschoon opleveren is standaard bij Margron Woningontruiming. Met name bij het verhuurklaar maken van een woning is een schoonmaak vaak wenselijk. Denk aan het afnemen van deuren, kozijnen en eventuele kalkaanslag op sanitair.
 • Goede doelen
  Wij werken samen met diverse organisaties om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te kunnen schenken. Zo kunnen wij het afstorten zoveel mogelijk minimaliseren.
 • Container?
  Wanneer het om een grote ontruiming gaat kan een container goed zijn om sneller te kunnen werken, en zodoende minder kosten te hoeven doorberekenen naar de klant. Wanneer we in de buurt kunnen storten kan dit een betere optie zijn. Wij kijken goed naar de meest efficiënte oplossingen.
 • Factoren die een prijs zoals bepalen
  Hoeveel kamers heeft de woning? Staan er veel spullen. Is het een woning op de begane grond in Almere of betreft het een appartement op de 4de verzieping? Zoals u begrijpt zijn er nogal wat factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten.
 • Klussen?
  Wij repareren of herstellen zaken aan de woning. Zo is het soms nodig om behang te verwijderen of moet er geschilderd worden. Bij de meestewoningontruimingen moeten er lampen verwijderd worden, kroonsteentjes geplaatst worden. Maar ook schroeven en spijkers moeten met name bij het verhuurklaar maken verwijderd worden. Gaatjes vullen wij desgewenst netjes op.

Woningontruiming Almere

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor uw woningontruiming in Almere?
Met uiteenlopende situaties hebben wij ervaring. Zodoende kunnen we snel schakelen en denken wij met u mee in de gewenste oplossing.
Op deze manier is de ontruiming in Almere snel klaar in het gewenste resultaat. Of het nu puur gaar om het verwijderen van de inboedel, het verhuur- of verkoopklaar maken of andere bijkomende zaken. Uw woningontruiming in Almere is in goede handen.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.