Woningontruiming Hoogezand

Een expert inschakelen om u te helpen bij woningontruiming in Hoogezand? Margron Woningontruiming helpt u graag. 

Als specialist op het gebied van huisontruiming in Hoogezand staat Margron Woningontruiming voor u klaar. Ons team heeft ruime ervaring met woningontruimingen, (specialistische) schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden. We denken graag met u mee, ontzorgen u van A tot Z en maken uw woning klaar voor bewoning, verhuur of verkoop. 

Wilt u meer weten over wat Margron voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00u en 22.00u, via 0644181621. 

Hulp bij geplande of plotselinge ontruiming

Het kan zijn dat u onverwachts wordt geconfronteerd met uithuisplaatsing of overlijden van uw naaste. In dat geval bent u wellicht verantwoordelijk voor het leeghalen van de woning. Het uitzoeken van spullen en het afvoeren daarvan is op zichzelf al een flinke klus. Wanneer u ook zelf een emotionele binding met de spullen hebt, komt u wellicht tot het besef dat extra hulp bij deze klus meer dan welkom is. 

Een ervaren woningontruimer kan u helpen bij het uitzoeken van de inboedel. Zo kunt u samen bekijken of u spullen wilt bewaren, opslaan, weggeven, verkopen of afvoeren. De woningontruimer zorgt er daarna voor dat werkzaamheden netjes en naar wens worden uitgevoerd. 

Een huisontruiming kan ook gepland zijn, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen. Zeker wanneer iemand kleiner gaat wonen, blijven er vaak veel spullen over. Margron helpt u graag bij het verhuizen en/of afvoeren van de inboedel. Moet het huis voor de oplevering worden schoongemaakt, hersteld of geschilderd? Ook dat werk nemen we u graag uit handen. 

Wat kost het ontruimen?

Het is niet mogelijk om zonder meer een vaste prijs op te stellen voor het ontruimen van een woning. De prijs is immers erg afhankelijk van de specifieke opdracht. Woningen verschillen onderling enorm en ook de omstandigheden waaronder het werk moet plaatsvinden, zijn vrijwel elke keer weer uniek. Margron Woningontruiming hanteert scherpe tarieven en maakt vooraf altijd een offerte op maat. Wij houden daarbij rekening met de omvang van de woning, de bereikbaarheid, de hoeveelheid inboedel, klus- en herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden.

In vrijwel alle gevallen voeren wij complete huisontruimingen uit. Moet een deel van de inboedel bewaard blijven? Dan zorgen wij ervoor dat dit wordt opgeslagen. Inboedel die weg mag, proberen we zoveel mogelijk een tweede kans te geven via hulporganisaties en kringloopwinkels. Het resterende afval voeren wij zo milieuvriendelijk mogelijk af en dit wordt waar mogelijk gerecycled. 

Onze werkwijze

Als echte experts in woningontruiming benaderen wij iedere klus met een vast stappenplan: 

Waardevolle spullen veiligstellen 

Waardevolle- en dierbare spullen worden als eerste uit de woning gehaald. Wij zorgen ervoor dat deze worden verzameld. Vervolgens vervoeren wij ze naar een door u gekozen adres of opslaglocatie. 

Hergebruik inboedel 

Veel zaken uit de inboedel kunnen nog best opnieuw door iemand worden gebruikt. Als circulaire onderneming streeft Margron er dan ook naar dit zoveel mogelijk te faciliteren. Een deel van de spullen uit de door ons ontruimde woningen komt dan ook terecht bij kringloopwinkels. Ook hulporganisatie Dorcas en zorginstelling BalansZorg in Musselkanaal maken we regelmatig blij met kleding, inboedel en andere spullen waar behoefte aan is. Deze organisaties zorgen ervoor dat de spullen terechtkomen bij mensen die ze goed kunnen gebruiken! 

Recyclen 

Natuurlijk kan niet alles worden hergebruikt. Bij iedere huisontruiming blijft ook afval over. Margron zorgt ervoor dat dit op de meest milieuvriendelijk manier wordt afgevoerd en gerecycled. 

Schoon en in goede staat 

Bij Margron spreekt het voor zich dat wij even de bezem door het ontruimde huis halen. Is er specialistische schoonmaak nodig? Dan zorgen we dat dit veilig en vakkundig gebeurt. Ook het herstellen van kleine mankementen en het schilderen van de woning behoren tot de mogelijkheden. 

Opleveren voor bewoning, verhuur of verkoop

Zodra een woning leeg is, wilt u het liefst dat die zo snel mogelijk weer in gebruik wordt genomen. Eigenaars kunnen de woning (opnieuw) gaan bewonen. Het is ook mogelijk dat de woning aan een volgende bewoner wordt verhuurd of verkocht. Margron werkt regelmatig samen met woningbouwverenigingen en verkopers om ervoor te zorgen dat een woning helemaal naar wens wordt opgeleverd. Aan de hand van de geldende eisen ruimen we de woning leeg, maken we (specialistisch) schoon en herstellen we eventuele mankementen. Op die manier kan de woning zo snel mogelijk in goede staat worden opgeleverd.

Woningontruiming Hoogezand

Voor een geplande woningontruiming in Hoogezand en omgeving kunt u altijd een afspraak met Margron Woningontruiming maken. Ook bij onverwachte ontruimingen waarbij spoed is geboden, staan wij snel voor u klaar. Vaak kunnen onze experts al binnen 48 uur ter plaatse zijn voor het leegruimen en schoonmaken van de woning. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan geheel vrijblijvend met 0644181621, voor overleg en een prijsopgaaf op maat. Margron is 7 dagen per week bereikbaar van 08.00u tot 22.00u.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.