Woningontruiming Borger

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Borger? Dan staat Margron Woningontruiming voor u klaar. 

Margron Woningontruiming is specialist op het gebied van woningontruiming in Borger en omgeving. Onze experts hebben dan ook ruime ervaring met huisontruimingen, herstelwerkzaamheden, specialistische schoonmaakklussen en het klaarmaken van woningen voor huur of verkoop. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u van A tot Z. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0644181621. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00u – 22.00u. 

Hulp bij het leeghalen van een woning

Wanneer een bewoner overlijdt, het huis wordt uitgezet of plotseling in het ziekenhuis wordt opgenomen, blijven naasten soms achter met een flinke klus. Alle spullen in huis moeten worden uitgezocht en afgevoerd. Maar waar kunt u het beste beginnen? En waar laat u alle spullen? Naast deze logistieke uitdaging is er vaak ook sprake van een emotionele binding met bepaalde spullen, omdat die voor u of uw naaste van betekenis kunnen zijn. Dat kan het uitzoeken van de inboedel soms aardig lastig maken. 

Wat de situatie ook is, hulp bij woningontruiming is eigenlijk altijd welkom. Ervaren ontruimers begeleiden u bij het maken van keuzes en zorgen er daarna voor dat alle werkzaamheden netjes worden uitgevoerd. 

Ook voor huisontruiming bij een verhuizing staan de experts van Margron graag voor u klaar. We helpen u met het verhuizen en/of afvoeren van de inboedel. Moet het huis voor oplevering worden schoongemaakt, geschilderd of hersteld? Ook dan zijn we u graag van dienst. 

Kosten ontruiming in Borger

Voor het ontruimen van woningen hanteert Margron Woningontruiming scherpe tarieven. Er zijn vaak verschillende factoren die de kosten beïnvloeden. Geen woning en situatie is immers hetzelfde. We maken daarom vooraf altijd een prijsopgave die aansluit op uw exacte situatie. Daarbij houden we rekening met de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen, de bereikbaarheid van de woning, de nodige schoonmaakwerkzaamheden en eventuele klus en herstelwerkzaamheden. 

Over het algemeen voeren wij complete huisontruimingen uit. Inboedel die men wil bewaren, wordt opgeslagen. Spullen die weg moeten, geven wij zoveel mogelijk een tweede leven via kringloopwinkels en hulporganisaties. Afval wordt door ons zo milieuvriendelijk mogelijk afgevoerd en waar mogelijk gerecycled.

Onze aanpak

Bij het ontruimen van een woning gaat Margron Woningontruiming vakkundig te werk. In de meeste gevallen volgen wij daarbij een vast stappenplan: 

Veiligstellen van waardevolle spullen 

Natuurlijk mogen dierbare en waardevolle spullen bij een woningontruiming niet verloren gaan. Wij verzamelen deze en vervoeren ze naar een andere woning of opslaglocatie. 

Inboedel krijgt een tweede kans 

Als circulaire onderneming streeft Margron Woningontruiming ernaar om zoveel mogelijk van de inboedel een tweede kans te geven. Een deel van de spullen komt terecht bij kringloopwinkels. Ook doneren we regelmatig kleding, inboedel en andere nodige spullen aan zorginstelling BalansZorg in Musselkanaal en aan Dorcas. Via hen komen de spullen terecht bij mensen die ze goed kunnen gebruiken! 

Milieuvriendelijke afvalverwerking 

Het liefst zouden we alles uit uw woning een nieuwe plek geven. Maar dat is in de praktijk helaas niet mogelijk. Alle overgebleven spullen worden daarom op milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Zo kan het afval worden gerecycled en dragen we ook op die manier bij aan een beter milieu. 

Schoonmaken en herstellen 

Wanneer een woning is ontruimd, is die nog niet altijd direct bewoonbaar. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een woning bezemschoon opleveren of waar nodig specialistische schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Ook het schilderen en het herstellen van kleine mankementen aan de woning behoren tot de mogelijkheden.

Woningontruiming Borger

Of het nu om een vooraf geplande of om een onverwachte ontruiming met spoed gaat, Margron Woningontruiming staat voor u klaar. In veel gevallen kunnen wij al binnen 48 uur ter plekke zijn voor een woningontruiming in Borger en omstreken.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen en wat de kosten zijn voor woningontruiming in uw situatie? Margron Woningontruiming is 7 dagen per week van 08.00u tot 22.00u bereikbaar voor uw woningontruiming in Borger.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.