Woningontruiming Stadskanaal

Woningontruiming in Stadskanaal laten uitvoeren? Wij halen de woning helemaal leeg, kunnen zelfs de vloer verwijderen en halen de lijmresten weg om de woning weer netjes op te leveren. Dus wilt u die zo snel mogelijk verhuur- of verkoopklaar laten maken? Dat is precies wat we doen, en dat natuurlijk gewoon 7 dagen per week.

Wij weten wat er nodig is om een woning helemaal te ontruimen. En moeten er herstel-, schilder- of andere kluswerkzaamheden plaatsvinden? Ook dat pakken we meteen op, zodat u weet dat het goed gebeurt en de woning weer klaar is voor de volgende huurder of koper.

Gaat u verhuizen en moeten de spullen naar de opslag, wilt u het laten verkopen of is er een dierbare overleden en moet de woning leeg? Wat de reden ook is, wij verzorgen de woningontruiming in Stadskanaal. Dat doen we zorgvuldig en natuurlijk netjes in overleg, waarna we aan de slag gaan en standaard binnen 3 werkdagen klaar zijn. 

Tip: gaat het om een spoed woningontruiming in Stadskanaal? We kunnen u daar al binnen 48 uur mee van dienst zijn! Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. 

Woningontruiming kosten: waar moet ik op rekenen?

Bent u benieuwd naar de kosten van een ontruiming, zodat u goed weet waar u aan toe bent? We kijken goed naar de situatie, op basis waarvan we u vooraf een prijsopgave toesturen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We houden bij de berekening van de kosten voor de woningontruiming in Stadskanaal rekening met bijvoorbeeld deze eigenschappen:

 • Inboedel
  Hoe ziet de inboedel eruit en wat is deze nog waard? We werken samen met diverse goede doelen, die er veel interesse in kunnen hebben. Daarnaast kijken we goed naar het gemak waarmee we de woning leeg kunnen halen, zodat we mogelijk minder tijd nodig hebben en de kosten lager kunnen houden. 
 • Container
  We beoordelen de manier waarop we de spullen die weg kunnen zullen afvoeren. Moeten we daarvoor gebruik maken van een container? En gaat het om een groot model? We houden daar rekening mee, om u een goed beeld te geven van de kosten die u kunt verwachten voor de ontruiming. 
 • (Zware) vervuiling
  Is er sprake van (zware) vervuiling in de woning? We kunnen het ter plaatse komen bekijken en zien op foto’s al heel veel. Zo beoordelen we of die van invloed is op de kosten voor de woningontruiming in Stadskanaal.
 • Tweede leven
  Kunnen we bepaalde spullen of meubels een tweede leven geven? We beoordelen de waarde van dat wat we moeten ontruimen, zodat we op basis daarvan mogelijk een korting kunnen aanbieden op onze dienstverlening. 

Schoonmaakwerkzaamheden
Moet er (grondig) schoongemaakt worden, bijvoorbeeld omdat er een dierbare is overleden? Of omdat de woning helaas niet zo goed is onderhouden? Ook dat kunnen we meteen doen binnen de complete woningontruiming die we doen in Stadskanaal of omgeving

Mogelijkheden: van inboedel tot schoonmaakwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden bij een woningontruiming in Stadskanaal? We zetten ze voor u op een rij:

 • Inboedel ophalen
 • Complete ontruiming
 • Vloeren en lijmresten verwijderen
 • Schoonmaak
 • Specialistisch schoonmaakwerk
 • Schilderwerkzaamheden

Inboedel ophalen

Gaat het alleen om het ophalen van de inboedel, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat er een dierbare is overleden? We halen het op, houden rekening met waardevolle spullen en zoeken voor dat wat weg kan daar waar mogelijk een tweede leven.

Complete ontruiming

Wilt u compleet laten ontruimen, inclusief de vloer (die verlijmd is)? Geen probleem, we verzorgen de complete woningontruiming in Stadskanaal zoals u die wenst. Uiteraard doen we dat zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Specialistisch schoonmaakwerk

Moet er specialistisch schoonmaakwerk plaatsvinden? We kunnen goed uit de voeten met allerlei soorten vervuiling. Op die manier maken we de woning na de woningontruiming gewoon weer verhuur- of verkoopklaar. 

Let op: is er een dierbare overleden en heeft die persoon 24 uur of langer in de woning gelegen? Er kan een nare geur in de plafonds, muren en vloeren zijn gaan zitten. Geef het ons aan, dan kunnen we dat meteen oplossen.

Woningontruiming Stadskanaal in 4 stappen

Benieuwd hoe een woningontruiming in Stadskanaal bij ons in z’n werk gaat? We werken volgens 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Wat is er waardevol of dierbaar? We houden het apart. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  We beoordelen wat er geschikt is voor een tweede leven.
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest voeren we af, bijvoorbeeld in een container. 
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  We herstellen daar waar nodig, om de woning netjes op te leveren.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.