Woningontruiming Leeuwarden

Woningontruiming-Leeuwarden

Uw woning te Leeuwarden laten opruimen? Naast schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren kunnen wij desgewenst ook klussen aan uw woning. Margron Woningontruiming werkt in de drie noordelijke provincies.

Uw woning laten ontruimen? Verkoop- of verhuurklaar maken van uw woning? Klussen als schilderen? Bij Margron Woningontruiming is veel mogelijk.
Wij verzorgen maatwerk woningontruimingen in onder andere Leeuwarden.  Aangezien iedere ontruiming anders is evenals de kosten van een ontruiming. Zo betaalt u bij ons ook nooit teveel.

Wij verzorgen professionele hulp bij het ontruimen van woningen en bedrijfsruimtes.
Zo kunnen wij u naast een woningontruiming te Leeuwarden ook professioneel bedienen wanneer er aan uw woning of bedrijfspand eventueel ook geklust moet worden. Of wellicht wilt u uw pand bijvoorbeeld weer in een oude staat terugbracht zien. Ook een complete renovatie bij een woningontruiming van uw woning of bedrijfspand is mogelijk. De meest uiteenlopende klussen bij een woning ontruiming zijn denkbaar door de inzet van ons allround klusbedrijf. Ook een (bijzondere) schoonmaak bij een ontruiming behoort bij ons tot de mogelijkheden.
Denk hierbij ook aan meer specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het volledig ontsmetten van een pand of een pand waar een overledene langere tijd heeft gelegen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met Margron woningontruiming opnemen om de mogelijkheden te bespreken betreffende een ontruiming in Leeuwarden.

Ideaal voor verhuurders en makelaars

Wij ontruimen woningen en bedrijfspanden te Leeuwarden, klussen desgewenst aan uw woning tot aan een renovatie aan toe en verzorgen alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden.
Daarom is Margron Woningontruiming ook ideaal voor vastgoedeigenaren, makelaars en verhuurders te Leeuwarden. De uitgebreide zaken waar wij u mee kunnen bedienen  kan bij een woningontruiming veel meerwaarde geven. U regelt bij ons alle werkzaamheden in één keer, zonder ruis. Zodoende scheelt dit veel tijd. Margron Woningontruiming ontzorgt u op verschillenden vlakken zodat u zich op uw eigen zaken kunt blijven focussen.
Ook kunt u door Margron woningontruiming in te zetten veelal een meer gunstige prijs verkrijgen. U hoeft geen verschillende bedrijven te benaderen voor alle werkzaamheden die u wil laten uitvoeren.

Wij kunnen al deze diverse werkzaamheden uitvoeren in combinatie met een woningontruiming dan wel een spoedwoningontruiming. Onze werkwijze uit zich onder meer in duidelijke afspraken en een zo direct en duidelijk mogelijke communicatie met de klant. Indien er een onvoorziene omstandigheid voordoet, communiceren wij dit helder naar u toe en doen wij onze uiterste best voor een oplossing, waar de klant zich in kan vinden.

Bij een ontruiming verwijderen wij (na overleg) onder andere (gelijmde) vloerbedekking, gordijnrails, spijkers, schroeven, lijmresten, verlichting etc. In de volgende situaties worden wij vaak benaderd voor een woningontruiming te Leeuwarden.

Wij worden voor veel verschillende situaties ingeschakeld om een pand te ontruimen zoals:

  • Woningontruiming bij faillissement
  • Huurachterstand
  • Overlijden
  • Openbare verkoop
  • In het geval van emigratie
  • Verhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Echtscheiding

Woningontruiming woning na overlijden

De meeste mensen willen na het overlijden van een dierbare niet allemaal praktische zaken moeten regelen.

Wanneer u de tijd heeft genomen om dierbare spullen uit de woning te halen kunt u ons benaderen voor de overige inboedel. Ook een meer specialistische schoonmaak en eventuele kluswerkzaamheden kunt u indien u dit wenst aan ons overlaten.
U heeft er dan verder geen omkijken meer naar.
Zo kunt u met een gerust hart richten op de meer belangrijkere zaken.

Spoed?

Het komt ook voor dat een woning of bedrijfspand met spoed moet worden ontruimd, soms wel binnen 24 uur.
Ook een zogenaamde spoedontruiming in Leeuwarden kunnen wij voor u verzorgen.

Hennepkwekerij ontruimen

Een ontruiming waarbij er sprake is van een hennepkwekerij is meestal een meer complexe woningontruiming dan een ”standaard ontruiming” . Een hennepkwekerij kan bovendien gevaarlijk zijn. Er zijn namelijk vaak constructies gebouwd om stroom illegaal af te tappen wat kan zorgen voor brandgevaar.
Ook komt hier ons vakmanschap, als het gaat om klussen, weer goed van pas. Er is bij een hennepkwekerij namelijk vaak sprake van schade aan vloeren, plafonds en muren.

Naast de bovengenoemde zaken kunnen er chemische stoffen aanwezig zijn die u graag volledig uit de woning of uw bedrijfspand verwijderd ziet. Uiteraard voor er nieuwe huurders in het pand komen. En natuurlijk moet alles er dan ook weer perfect uitzien!

Wanneer er sprake was van een hennepkwekerij in uw pand, is er vaak sprake van ongedierte en schimmels, vanwege de vochtige omgeving die wietplanten nodig hebben.
Al met al zaken die u graag goed en natuurlijk zo goed en snel mogelijk afgehandeld ziet, ook om uw pand weer zo snel mogelijk te kunnen verhuren.
Wij kunnen hennepkwekerijen vakkundig en relatief goedkoop verwijderen.

We geven aan wat volgens ons het beste zou kunnen gebeuren in uw situatie en in overleg met u ontruimen we en knappen we het pand indien nodig weer op. Een en ander helder en duidelijk besproken en tevens vastgelegd indien u dit wenst. We ontkoppelen alle apparatuur en installaties. Vervolgens worden deze verwijderd. De potten, aarde en het overige afval worden afgevoerd. Natuurlijk verwijderen we ook afzuigsystemen, lampen e.d. maar ook de elektrische systemen worden vakkundig door ons verwijderd en afgevoerd.
De woning kan weer helemaal in de originele staat worden teruggebracht: beschadigingen en gaten worden gerepareerd en dicht gemaakt. Natuurlijk kunnen we schilderen waar nodig en alle andere werkzaamheden verrichten die nodig zijn om het pand weer in de door u gewenste staat terug te brengen.

Bedrijfsontruiming in Leeuwarden

Naast woningontruimingen te Leeuwarden houden wij ons ook bezig met bedrijfsontruimingen.
Uw bedrijf is bijvoorbeeld te groot voor het huidige pand en u wil naar een groter pand verhuizen. U wilt het oude pand zo snel mogelijk leeg en wellicht in oude staat teruggebracht zien om extra kosten te voorkomen.
Wij van Margron Woningontruimingen maken het pand weer helemaal in orde voor bijvoorbeeld een nieuwe koper. Of we uw pand nu enkel veegschoon moeten opleveren, kluswerkzaamheden, of ook een schoonmaak aan de woningontruiming moeten koppelen. Ons klusbedrijf is altijd inzetbaar. Ook wanneer er spoed bij komt kijken kunt u op ons rekenen. 

U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen en vragen om een prijsindicatie of een vrijblijvende prijsopgave voor hetgeen u ons wil inschakelen. Het is ook mogelijk om met ons een vaste prijs af te spreken voor uw ontruiming.

Als u graag gebruik wilt maken van onze diensten dan komt één van onze mensen kosteloos langs om een en ander te bekijken. Zodoende kunnen wij met deze informatie een vrijblijvende offerte opstellen.
Voor een woningontruiming in Leeuwarden kunt u het contactformulier gebruiken of u belt met een van onze nummers die tevens op de contactpagina te vinden zijn.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.