Woningontruiming Dwingeloo

Woningontruiming in Dwingeloo laten uitvoeren? Dat kan in uw eigen woning, in een pand dat u bezit en bijvoorbeeld in een woning die u weer klaar wilt maken voor teruggave aan de verhuurder. Er kunnen allerlei redenen zijn om de woning te laten ontruimen. We hebben ervaring met al die situaties, omdat we door de jaren heen al van alles voorbij hebben zien komen. Dat betekent we u er goed mee van dienst kunnen zijn, zodat u kunt rekenen op de hulp waar u naar zoekt.

Is er bijvoorbeeld sprake (geweest) van overlast, gaat het om een overlijden of om een verhuizing waarna u wilt laten ontruimen? In al die gevallen halen we de woning leeg, maken we die netjes schoon en kunnen we zelfs kleine klus- en schilderwerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat het huis weer klaar is voor verkoop of verhuur, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Schoonmaak en opruimen?

Bovendien kunnen we ontruimen als er sprake is geweest van een overlijden, zelfs als dat een tijdje onopgemerkt is gebleven. Er kan een nare geur in de wanden, plafonds en muren trekken. We reinigen de woning grondig, om die geur te verwijderen en het huis opnieuw klaar te maken voor de verkoop of verhuur.

En is er sprake geweest van een hennepkwekerij, ging het om andere overlast of staan er gewoon ontzettend veel spullen en materialen? We ruimen het netjes op. Sterker nog, we kunnen zelfs de vloer verwijderen en die afvoeren. Zo weet u zeker dat we een complete woningontruiming in Dwingeloo uitvoeren, waarna de woning weer klaar is voor nieuw gebruik.

De mogelijkheden bij ontruiming

Benieuwd in welke gevallen we kunnen ontruimen en wat we doen met de materialen, spullen en meubels die er nog aanwezig zijn? We zetten het graag voor u op een rij, bijvoorbeeld om u er in Dwingeloo mee van dienst te kunnen zijn:

 • Veegschoon of schoonmaak?
  We kunnen de woning veegschoon opleveren en bovendien grondig schoonmaken. Dus is het belangrijk om die weer klaar te maken voor de verkoop of de verhuur? Wij leveren de woning weer netjes op, zodat u er opnieuw gebruik van kunt maken en die weer kunt aanbieden. 
 • Donatie aan goede doelen
  Dankzij onze samenwerking met een aantal goede doelen kunnen we veel spullen een mooi tweede leven geven. Daarmee zorgen we ervoor dat de materialen niet verloren gaan, terwijl we iemand anders er uitstekend mee kunnen helpen. 
 • Container nodig?
  Is er een container nodig, bijvoorbeeld om de meeste spullen die niet herbruikbaar zijn af te voeren? We zorgen er met een bak voor de deur voor dat het makkelijker wordt om alles af te voeren en de werkzaamheden in Dwingeloo vlotter af te ronden. 
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond? Dat werkt vaak makkelijker dan in een appartement of een flat. Toch kunnen we u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u meteen even laten schilderen, klussen of andere werkzaamheden laten uitvoeren? Dat kunnen we meteen oppakken na de woningontruiming in Dwingeloo, zodat we u er uitstekend mee kunnen helpen. 

Woningontruiming Dwingeloo

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Dwingeloo? We gaan er graag voor u mee aan de slag, uiteraard op basis van onze uitgebreide ervaring. En aan de hand van een inschatting van de situatie, om u precies aan te geven wat de kosten zullen zijn. Daarmee voorkomen we verrassingen, waarna we bovendien snel aan de slag kunnen. Vaak lukt dat al binnen 48 uur, om daarna binnen 3 werkdagen de werkzaamheden af te ronden. Zo kunt u de woning in Dwingeloo laten ontruimen, waarna die weer klaar is voor de verkoop of verhuur. 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.