Woningontruiming Zuidlaren

Specialist gezocht voor een woningontruiming in Zuidlaren? Wij van margron ontruimen, maken de woning klaar voor de verkoop of verhuur en kunnen de woning zelfs specialistisch reinigen. Ook vloeren kunnen wij verwijderen.

Gaat u verhuizen en moet de inboedel tijdelijk naar de opslag? Wilt u (een deel van) de spullen verkopen? Of is er een dierbare overleden en moet de woning zo snel mogelijk leeg? Wat de reden ook is, we kunnen u goed van dienst zijn met een complete woningontruiming in Zuidlaren.

We gaan ermee aan de slag en leveren het standaard netjes bezemschoon op. En is dat niet voldoende of heeft u specifieke wensen? Geen probleem, we passen ons moeiteloos aan. We gaan ermee aan de slag en zijn standaard binnen 3 werkdagen klaar.

Tip: gaat het om een spoed woningontruiming in Zuidlaren? We kunnen u daar al binnen 48 uur mee van dienst zijn! Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. 

Woningontruiming kosten: waar moet ik op rekenen?

Benieuwd naar de woningontruiming kosten die u kunt verwachten? We brengen u altijd vooraf op de hoogte met een duidelijk voorstel. Zo weet u goed waar u aan toe bent. Bij de berekening van de kosten voor het ontruimen van de woning houden we rekening met de volgende eigenschappen:

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel en waar staat deze precies? Gaat het om een klein appartement, een grote woning en om grote meubelen of allerlei kleinere spullen? Aan de hand daarvan berekenen we hoe lang we nodig hebben om te ontruimen. 
 • Container
  We schatten in of we een container nodig hebben om de inboedel af te voeren. Op basis van de grootte en hoe lang we die laten staan heeft dit invloed op de kosten voor de woningontruiming in Zuidlaren. 
 • (Zware) vervuiling
  Als er sprake is van vervuiling of zware vervuiling kunnen we dat meteen oplossen. We houden daar rekening mee bij de berekening van de kosten, om de woning weer netjes verhuur- of verkoopklaar op te leveren. 
 • Tweede leven
  Kunnen bepaalde spullen, materialen en meubels een tweede leven krijgen? Daar houden we rekening mee, omdat het soms betekent dat we u een aantrekkelijke korting kunnen aanbieden. 
 • Schoonmaakwerkzaamheden
  Moeten er schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden of is het belangrijk om de verlijmde vloer inclusief de lijmresten te verwijderen? We houden daar rekening mee bij de inschatting van de kosten. 

H2 Mogelijkheden: van inboedel tot schoonmaakwerk

We zijn u graag van dienst met een woningontruiming in Zuidlaren. Daarnaast kunnen we u op een paar andere manieren helpen:

 • Inboedel ophalen
 • Complete ontruiming
 • Specialistisch schoonmaakwerk

Inboedel ophalen

Wilt u de inboedel laten ophalen? We gaan zorgvuldig te werk, nemen mee wat u wilt laten opslaan, verkopen of afvoeren en nemen u de zorgen daarmee letterlijk uit handen. 

Complete ontruiming

Gaat het om een complete ontruiming van de woning? We leveren die weer netjes bezemschoon of zelfs beter op. Dat doen we bovendien standaard binnen 3 werkdagen. 

Specialistisch schoonmaakwerk

Moet er specialistisch schoonmaakwerk plaatsvinden of gaat het om herstelwerkzaamheden? Wij pakken het op binnen de complete woningontruiming die we doen. 

Let op: is er iemand overleden en heeft de persoon 24 uur of langer in de woning gelegen? De nare geur daarvan trekt in plafonds, muren en de vloeren. Geef het ons aan, dan kunnen we dat ook meteen verwijderen. 

Woningontruiming Zuidlaren in 4 stappen

We voeren de woningontruiming in Zuidlaren uit aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  Wat is er dierbaar of op een andere manier van waarde? We houden er rekening mee.
 2. Vaststellen van tweede leven
  Welke spullen komen in aanmerking voor verkoop of een ander tweede leven?
 3. Overige spullen afvoeren
  De rest voeren we af, iets dat we natuurlijk zo milieuvriendelijk mogelijk voor u doen.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moeten er herstel-, schilder- of kluswerkzaamheden plaatsvinden? Dat doen we ook meteen.

We brengen u graag vooraf een duidelijke offerte uit. Zo weet u waar u aan toe bent als het gaat om de kosten. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de woningontruiming in Zuidlaren, waar we vaak al binnen 48 uur mee kunnen beginnen. 

Bekend uit de media!

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.