Woningontruiming Enschede

Een woningontruiming in Enschede uit laten voeren? Er komt een hoop kijken bij het ontruimen van een woning. Het is dan ook wel zo fijn als er een bedrijf voor u klaar staat dat precies weet wat de beste aanpak is. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van verschillende soorten ontruimingen. Dit zorgt ervoor dat onze aanpak niet alleen zorgvuldig is, maar ook nog eens snel.

Ontruimen van een huis na overlijden

Het komt regelmatig voor dat een woning ontruimd moet worden nadat iemand is overleden. Voor de nabestaanden is deze situatie natuurlijk ontzettend lastig. Ons doel is om u zo min mogelijk te belasten in deze moeilijke tijd. Daarom zullen wij de gehele ruimte snel en netjes ontruimen, we zullen zorgvuldig met de overgebleven spullen omgaan. Wij helpen om alles netjes in te pakken, de woning te reinigen en netjes op te leveren. Indien nodig zullen wij ook de lijkgeur verwijderen. U bent er zeker van dat alles helemaal uit handen genomen wordt. U kunt zich hierdoor richten op belangrijke zaken die u moet regelen.

woningontruiming Enschede

Woningontruiming met spoed in Enschede

In bepaalde gevallen is het nodig om een woning in Enschede met spoed te ontruimen. Bijvoorbeeld als de ruimte gereed gemaakt moet worden voor en nieuwe bewoner. Maar ook een bedrijfspand of kantoor kan met spoed ontruimd moeten worden. Afhankelijk van de grootte is het voor ons in veel gevallen al mogelijk om binnen 2 dagen de hele ruimte netjes op te leveren. Wanneer u haast heeft bij het ontruimen van een woning, kunt u het beste even bellen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verschillende werkzaamheden

Er zijn verschillende werkzaamheden die behoren tot het ontruimen van een woning. Door de jaren heen hebben wij gemerkt hoe wij het beste te werk kunnen gaan. Dit zorgt ervoor dat wij binnen de kortste keren de hele woning weer netjes opleveren. Van het verwijderen van een hennepplantage of een vloer tot het herstellen van een woning, wij doen het allemaal.

Heeft u ook hulp nodig bij het ontruimen van een ontruiming in Enschede? U kunt ons bereiken via het contactformulier of via telefoonnummer 06 44181621. Ook in het weekend en in de avond kunt u ons bellen. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij kunnen vrijblijvend een offerte opstellen. Bij ons betaalt u alleen voor hetgeen dat echt nodig is. Zo weet u in ieder geval zeker dat u niet te veel betaalt.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.