Woningontruiming Lelystad

Hulp nodig bij een woningontruiming in Lelystad. Margron Woningontruiming is dé expert op het gebied van huisontruiming en specialistische schoonmaak.

De specialisten van Margron Woningontruiming begrijpen als geen ander welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd bij het leegruimen van een huis. Zij hebben dan ook ruime ervaring met woningontruiming in Lelystad en omstreken. Maar ook met het schoonmaken van een (vervuilde) woning en schoonmaak na overlijden. Na ontruiming leveren we woning netjes op zodat deze klaar is voor bewoning, verhuur of verkoop.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend naar 0644181621 voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08.00u en 22.00u. Ook in het weekend!

Hulp bijhuisontruiming

Woningontruiming komt eigenlijk nooit gelegen. Gaat u verhuizen? Dan bent u liever bezig met uw nieuwe woning dan met het leegruimen en schoonmaken van de vorige. Is uw naaste overleden en bent u belast ontruimen van de woning? Dan kan dat emotioneel een hele zware klus zijn. Emotionele binding met de woning en de achtergebleven spullen maken dat u als een berg opziet tegen deze pittige taak. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. 

Door hulp in te schakelen van experts weet u zeker dat de woningontruiming snel en vakkundig gebeurd. Margron is u daarbij graag van dienst en kan u van begin tot eind helpen en begeleiden. Van het uitzoeken van de persoonlijke en waardevolle spullen tot het leegruimen van de woning. En van specialistisch schoonmaken tot reparaties. Wij zorgen ervoor dat de woning in korte tijd leeg, netjes en schoon wordt opgeleverd.

Kosten

De kosten voor een woningontruiming variëren per situatie. Margron hanteert scherpe tarieven en maakt vooraf altijd een duidelijke prijsopgave. Daarbij houden we rekening met belangrijke factoren die de werkzaamheden (en de prijs) beïnvloeden, zoals:

  • Afmeting van de woning
  • Hoeveelheid inboedel
  • Staat van de woning (welke schoonmaak- en herstelwerkzaamheden zijn nodig?)
  • Bereikbaarheid van de woning

 

In de meeste gevallen voeren wij een complete woningontruiming uit. Dat betekent dat wij inboedel sorteren en afvoeren. Waar mogelijk zorgen wij er via kringloopwinkels en hulporganisaties voor dat spullen worden hergebruikt. Afval voeren wij af voor recycling. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Onze werkwijze

Het ontruimen van een woning verloopt in het algemeen via een vast stappenplan. Daarbij komen de volgende onderdelen aan bod:

Waardevolle bezittingen veilig stellen

Dierbare en waardevolle inboedel wordt door naasten vaak voor de ontruiming uit de woning gehaald of opgeslagen. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat de spullen veilig worden vervoerd en we kunnen deze eventueel ook opslaan in één van onze opslaglocaties.

Hergebruik inboedel

Margron is een circulaire onderneming. Wij streven er dan ook naar zoveel mogelijk inboedel een tweede leven te geven. Via hulporganisatie zoals Dorcas en zorginstelling BalansZorg komen spullen terecht bij mensen die ze goed kunnen gebruiken. 

Afval afvoeren voor recycling

Niet alle spullen in een woning kunnen opnieuw worden gebruikt. Gelukkig kan veel afval wel worden gerecycled. Wij zorgen ervoor dat afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd naar de betreffende afvalstations. 

(Specialistische) schoonmaak- en herstelwerkzaamheden

Een lege woning kan lang niet altijd direct worden opgeleverd. Is een woning schoon en goed onderhouden, dan volstaat het vaak om het huis ‘bezemschoon’ achter te laten. Een vervuilde woning of woonruimte waar iemand is overleden maken wij op specialistische wijze schoon. Mankementen aan de woning kunnen we herstellen en ook het schilderen van de woning behoort tot de mogelijkheden.

Oplevering voor bewoning, verhuur of verkoop

Vaak is er bij het ontruimen van een woning haast geboden. De eigenaar wil de woning het liefst zo snel mogelijk bewonen, verkopen of verhuren. Wij houden bij onze werkzaamheden daarom altijd rekening met de eisen die gelden voor oplevering. We halen de woning leeg, maken desgewenst schoon en zorgen dat mankementen gerepareerd zijn. Zo kan de woning in korte tijd weer helemaal naar wens worden opgeleverd.

Woningontruiming Lelystad

Bent u op zoek naar hulp bij woningontruiming in Lelystad en omstreken? Margron staat voor u klaar. Ook bij spoed kunnen we snel van dienst zijn. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 48 uur aan de slag.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en scherpe tarieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0644181621. Margron is 7 dagen per week bereikbaar van 08.00u tot 22.00u.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.