Woningontruiming Drenthe

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Drenthe? Margron Woningontruiming is gevestigd in Westerbork. Wij ontruimen niet alleen woningen maar kunnen ook klussen, schoonmaken en uw vloeren verwijderen. 

 Margron Woningontruiming is gevestigd in Westerbork, niet ver van Beilen en Assen.Wij kunnen complete woningontruimingen voor u verzorgen. Ook verhuur- en verkoopklaar maken van uw woning behoort tot de mogelijkheden.Wij geven de spullen die bij een woningontruiming vrijkomen zoveel mogelijk een tweede leven. Uiteraard in overleg met u. Wij hebben in Drenthe diverse instanties waar wij mee samenwerken om zoveel mogelijk spullen van ontruimingen in Drenthe een tweede leven te geven.

Wat zijn de kosten? 

Wanneer wij een zeer ruime indicatie geven voor de kosten van een woningontruiming dan lopen deze uiteen van 200 euro tot wel een paar duizend euro voor de grote ontruimingen.
Wanneer u in Drenthe woonachtig bent en zaken doet met een ontruimingsbedrijf uit Drenthe kan dat natuurlijk wel in de kosten schelen, zeker voor de wat kleinere klussen.
Wij zijn vrij centraal in Midden Drenthe gevestigd wat voor ons een goede uitvalsbasis is om heel Drenthe snel en efficiënt te kunnen bedienen. Ook diverse partners van ons als Balans Zorg en Dorcas zijn in de buurt gevestigd evenals een aantal van onze partnerts in Drenthe die garant staan voor een milieubewuste wijze van het afvoeren en verwerken van afval dat vrij kan komen bij woningontruimingen.

Welke factoren bepalen nu de prijs van een woningontruiming?

 
 • Hoeveel inboedel bevindt zich in de woning die ontruimd moet worden?
 • Is er zoveel afval dat er bij de woningontruiming een container geplaatst moet worden?
 • Kunnen er veel spullen een tweede leven krijgen?
 • Moet er veel afval worden afgevoerd en zo ja hoeveel?
 • Is de woning die ontruimd moet worden erg vervuild?
 • Betreft het een woningontruiming op de begane grond of zijn er meerdere verdiepingen of betreft het een x verdieping in bijvoorbeeld een flat?
 • Moeten er ook vloeren worden verwijderd? 
 • Indien er vloeren moeten worden verwijderd: zijn deze verlijmd? En zo ja, betreft dit enkel de zijkanten of het gehele oppervlakte van de vloer?
 • In het geval dat er één of meerdere vloeren verwijderd moeten worden: ligt er een ondervloer onder de vloer die verwijderd moet worden.
 • Zo zijn er nog een aantal factoren die de prijs van een ontruiming bepalen en die wij geheel transparant met u kunnen bespreken. Uiteraard is een gespecificeerde offerte voor uw ontruiming mogelijk.

Woningontruiming Drenthe

Onze werkwijze

Iedere woning is natuurlijk anders. Wij verzorgen dan ook maatwerk woningontruimingen. Uiteraard is iedere klant anders en benaderen wij ook iedere situatie persoonlijk en betrokken.
Vaak komt onze werkwijze bij het ontruimen van een woning op het volgende neer, opgedeeld in 4 stappen.

 • We houden zaken die voor u een emotionele waarde dan wel een waarde uitgedrukt in geld voor u apart. Denkt u hierbij aan foto’s, sieraden en andere waardevolle spullen.
 
 • We geven zoveel mogelijk spullen een tweede leven waarbij wij bij een woningontruiming met diverse instanties in Drenthe en het noorden samenwerken.
 
 • Mocht er afval vrijkomen bij een ontruiming dan voeren wij dit op de meest milieuvriendelijke wijze af. In Drenthe hebben wij diverse partners om het afval dat vrij kan komen bij een woningontruiming in Drenthe zo milieuvriendelijk mogelijk af te voeren dan wel te verbranden.
 
 • Wanneer dit de opdracht is van onze klant dan maken wij de woning op de juiste wijze weer verhuur – of verkoopklaar nadat wij de woning ontruimd hebben.

 
Gevestigd in Westerbork

 

Een groot deel van onze woningontruimingen in Drenthe betreft woningontruimingen na overlijden. naast de een ”normale woningontruiming” is een ontruiming na overlijden vaak de reden dat een inboedel overbodig is geworden.
Het komt ook met enige regelmaat voor dat wij naast een ontruiming na overlijden ook een schoonmaak na overlijden moeten uitvoeren. Ook is een combinatie tussen een woningontruiming en een schoonmaak na overlijden mogelijk.  Deze mentaal en fysiek zeer zware ontruimingen voeren wij op een wijze uit dat wij u als klant volledig ontlasten en dan ook een oplevergarantie kunnen geven.

Woningontruiming Drenthe 

Aangezien wij gevestigd zijn in Westerbork in Midden-Drenthe, zijn wij erg actief met woningontruimingen in Drenthe. Of het nu doordeweeks of in het weekend is, wij ontruimen desgewenst 7 dagen per week woningen in heel Drenthe. Zelfs ’s avonds kunt u ons bereiken via 06 44181621. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken of u een offerte toe te sturen voor een woningontruiming in Drenthe.

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.