Woningontruiming Drenthe

Hulp nodig bij een woningontruiming in Drenthe? Door heel Drenthe voeren wij wekelijks woningontruimingen uit. Ons doel is om u hierbij volledig bij te ontzorgen. Naast het ontruimen van de woning voeren wij dan ook schoonmaak en kluswerkzaakheden uit. U bent dus altijd verzekerd van een nette woning als wij geweest zijn. Het huis of kantoorpand is ook direct klaar om te gebruiken of voor de verkoop.

Spoed ontruimingen door heel Drenthe

Alle klussen voeren wij zo snel mogelijk uit. Ook voor een woningontruiming met spoed kunt u bij ons terecht. Neem contact op via het contact formulier, of bel even, dan laten wij gelijk weten wanneer wij u kunnen helpen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de volgende dag al aan de slag te gaan. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor wij precies weten hoe we een woningontruiming aan moeten pakken. Dit is dan ook de reden dat de woning, het kantoor of het bedrijfspand binnen de kortste keren netjes opgeleverd kan worden.

Woningontruiming Drenthe

Woningontruiming, onze werkwijze

Iedere woning is natuurlijk anders. Bij sommige woningen is het alleen nodig om de spullen op te ruimen en uit te zoeken. Bij andere woningen is het ook nodig om ervoor te zorgen dat de woning er weer netjes bijligt. In dat geval kunnen we ook helpen. Het uitvoeren van kleine klus of schoonmaakwerkzaamheden hoort ook bij onze service. Het is dus niet nodig om hiervoor verschillende bedrijven in te schakelen.

Wanneer is het nodig om een huis leeg te halen?

De reden van een woningontruiming kunnen erg uiteenlopend zijn. Het gebeurt vaak dat een woning ontruimd moet worden nadat iemand is overleden, maar dat is niet de enige reden om een woning of ander pand leeg te halen. Ook na bijvoorbeeld een faillissement of een hennepplantage kan een woningontruiming nodig zijn. Wat de situatie ook is, waarschijnlijk hebben wij het al een keer mee gemaakt. Wij weten dan ook altijd hoe we hier het beste mee om kunnen gaan en zullen binnen de kortste keren de woning netjes opleveren.

7 dagen per week woningontruiming

Of het nu doordeweeks of in het weekend is, voor ons is het geen probleem. Zelfs ’s avonds kunt u ons bereiken via 06 44181621. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken of u een offerte toe te sturen voor een woningontruiming in Drenthe.

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.