Woningontruiming in Emmen

Zoekt u een specialist voor een woningontruiming in Emmen? Wij hebben de capaciteit, middelen en materialen die u nodig heeft. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring, waardoor we alle denkbare situaties al een keer hebben meegemaakt. Dus gaat het om een ontruiming na overlijden, het leeg maken van een woning na een verhuizing of het weer verkoop- of verhuurklaar na een uitzetting? We ontruimen de woning, voeren de inboedel en het afval af en kunnen zelfs schilder- en herstelwerkzaamheden uitvoeren.

We werken voor particulieren, net als voor diverse instanties en bijvoorbeeld makelaars en notarissen die ons vragen om woningen te ontruimen. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte, waarin we aangeven wat de kosten zullen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na uw akkoord kunnen we al binnen 48 uur beginnen, waarmee we er snel voor zorgen dat de woning na de ontruiming in Emmen weer klaar is voor de verhuur of verkoop. 

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat een woningontruiming in Emmen kost en hoe we de prijs berekenen? We houden daarvoor rekening met een aantal belangrijke eigenschappen van de situatie:
Veegschoon of schoonmaak?
Wilt u de woning veegschoon laten opleveren of gaat het om een complete schoonmaak? We kunnen grondig reinigen, ook na overlijden of als er bijvoorbeeld sprake is geweest van een hennepkwekerij in het huis.
Eventueel tweede leven
Soms lukt het om spullen of een deel van de inboedel een tweede leven te geven. We werken samen met een aantal goede doelen en kunnen er soms zelfs voor zorgen dat de inboedel van waarde wordt verkocht.
Container nodig?

Moet er een container voor de deur komen, om de inboedel en het afval netjes af te kunnen voeren? We kunnen daar meteen rekening mee houden bij de berekening van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Op de begane grond?
Woningen op de begane grond kunnen we goedkoper ontruimen dan een flat of een appartement. We houden rekening met de manier waarop we de spullen moeten afvoeren, om u een scherpe offerte aan te bieden.
Eventuele kluswerkzaamheden?
Wilt u de woning meteen laten schilderen of op een paar belangrijke punten laten herstellen? We kunnen een aantal herstel- en kluswerkzaamheden uitvoeren, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Ontruiming in iedere situatie

Benieuwd in welke situaties we voor de woningontruiming in Emmen kunnen zorgen? Dat doen we na overlijden en bijvoorbeeld als u de woning weer klaar wilt maken voor de verhuur of verkoop. En gaat het om een hennepkwekerij of is er sprake (geweest) van andere problemen? We zorgen voor de volledige ontruiming en kunnen bovendien meteen grondig schoonmaken.

In andere gevallen worden we gevraagd door notarissen, makelaars en bijvoorbeeld instanties zoals de GGD, GGZ en VNN. We voeren de ontruiming van de woning uit, ook op het moment dat de bewoners zijn verhuisd en er wat spullen zijn achtergebleven. We kunnen u er op die manier in iedere situatie mee van dienst zijn, zodat u er zelf niet mee aan de slag hoeft. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 48 uur beginnen, om zeker te weten dat de woning snel weer klaar is voor de volgende stap.

Woningontruiming in Emmen

Zoekt u een specialist voor de woningontruiming in Emmen, die bovendien al binnenkort kan starten? Margron Woningontruiming gaat er meteen mee aan de slag, bijvoorbeeld door langs te komen en de situatie voor u in te schatten. Aan de hand daarvan geven we graag aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

En wilt u naast de woningontruiming ook meteen de vloer laten verwijderen of een paar punten laten opknappen? wij van Margron Woningontruiming halen de woning leeg, leveren die weer netjes en schoon op of voeren zelfs de belangrijkste klussen uit. Op die manier zorgen we ervoor dat de woning weer snel klaar is om te verhuren of verkopen. Het is de makkelijkste en snelste manier om het goed te regelen, terwijl u voor de woningontruiming in Emmen natuurlijk een scherpe prijs betaalt. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.