Woningontruiming Veendam

Wilt u een woningontruiming in Veendam door ons laten ontruimen? We halen de complete woning leeg, verwijderen als dat nodig is ook de vloer(en) en ruimen eventuele lijmresten natuurlijk netjes op. Zo maken we de woning weer volledige verkoop- of verhuurklaar, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

We ontruimen in allerlei situaties. Dus bent u onlangs een dierbare verloren, moet er iemand een woning uit of gaat u verhuizen en heeft u geen tijd om alles zelf leeg te halen? In al die gevallen gaan wij er graag voor u mee aan de slag. Bovendien kunnen we rekening houden met waardevolle en dierbare spullen, net als de voorkeuren van u en uw eventuele partner. 

Tip: gaat het om een spoed woningontruiming in Veendam? We kunnen u daar al binnen 48 uur mee van dienst zijn! Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. 

Woningontruiming kosten: waar moet ik op rekenen?

U wilt vooraf natuurlijk weten wat de woningontruiming in Veendam ongeveer gaat kosten. We maken vooraf altijd een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarvoor houden we rekening met een aantal belangrijke eigenschappen:

 • Inboedel
  Wat is de inboedel nog waard en is het mogelijk om hiervan een deel te verkopen? We kunnen dat verrekenen met het tarief dat we normaal gesproken rekenen. 
 • Container
  Moeten we een container laten plaatsen om de spullen af te kunnen voeren? Hoe groot moet de container zijn om plaats te bieden aan alles wat er weggaat tijdens de woningontruiming?
 • (Zware) vervuiling
  Is er sprake van (zware) vervuiling in de woning? We kunnen dat schoonmaken en herstellen waar nodig. Hier houden we rekening mee bij de berekening van de kosten voor de ontruiming.
 • Tweede leven
  Kunnen we bepaalde spullen of meubels een tweede leven geven, bijvoorbeeld via een kringloopwinkel? Hier houden we rekening mee, door de inboedel op waarde te schatten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden
  Wilt u na afloop meteen grondig laten schoonmaken of is het voldoende om de woning bezemschoon op te leveren? We kunnen zelfs schilderen en klussen als dat nodig is.Van inboedel tot schoonmaakwerk

Een woningontruiming in Veendam kan allerlei vormen hebben, afhankelijk van wat u ons wilt laten doen. Dus gaat het om een complete ontruiming, wilt u de inboedel laten ophalen of is het belangrijk dat we specialistisch komen schoonmaken? We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

 • Inboedel ophalen
 • Complete ontruiming
 • Vloeren en lijmresten verwijderen
 • Schoonmaak
 • Specialistisch schoonmaakwerk
 • Klussen en schilderen

Inboedel ophalen

Wilt u de inboedel laten ophalen in Veendam of omgeving? Onze taxateur schat de waarde van de spullen en meubels. We kunnen u voordelig of zelfs gratis van dienst zijn, als de spullen die er staan nog voldoende van waarde zijn. In andere gevallen berekenen we ons scherpe tarief.

Complete ontruiming

Gaat het om een complete woningontruiming in Veendam? We halen alles weg, kunnen de vloer verwijderen en ruimen bijvoorbeeld ook de lijmresten netjes op. Dat doen we zonder dat u er omkijken naar heeft, en natuurlijk zo zorgvuldig mogelijk.

Specialistisch schoonmaakwerk

Is er een dierbare overleden of is er sprake van andere vervuiling in de woning? In dat geval kunnen we specialistisch schoonmaken. We hebben daarmee veel ervaring, dus kunnen u goed adviseren over wat er moet gebeuren.

Let op: is er iemand overleden en heeft die persoon 24 uur of langer in de woning gelegen? De geur trekt in plafonds, muren en meubels. Geef het ons aan, dan zorgen we ervoor dat we de geur netjes verwijderen.

Woningontruiming Veendam in 4 stappen

Benieuwd hoe uw woningontruiming in Veendam eruit zal zien? We gaan te werk aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We stellen de dierbare en waardevolle spullen veilig, om die niet verloren te laten gaan. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Welke materialen, spullen en meubels zouden er een tweede leven kunnen krijgen?
 3. Overige spullen afvoeren
  We voeren af wat er niet meer van waarde is, uiteraard zo milieuvriendelijk mogelijk.
 4. Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
  Moet er geschilderd worden, geklust of kunnen we andere herstelwerkzaamheden doen?

We zorgen op die manier voor een vakkundige en voordelige woningontruiming in Veendam. U heeft daar zelf zo min mogelijk omkijken naar, omdat wij het werk doen en u op de hoogte houden van de voortgang. We hebben daar maximaal 3 werkdagen voor nodig en kunnen vaak al binnen 48 uur starten. Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.