Woningontruiming Haren

Woningontruiming in Haren laten uitvoeren? Wij maken de woning snel weer verkoop- of verhuurklaar. We halen de inboedel op, ontruimen en voeren eventueel specialistisch schoonmaakwerk uit.

We beschikken over een breed wagenpark met grote en kleine bussen, zodat we de complete inboedel kunnen afvoeren. Uiteraard stellen we waardevolle of dierbare spullen veilig, bepalen we welke meubels een tweede leven kunnen krijgen en voeren we de rest milieuvriendelijk af. Bovendien werken we samen met meerdere goede doelen.

Tip: gaat het om een spoed woningontruiming in Haren? We kunnen u daar al binnen 48 uur mee van dienst zijn! Bel ons op telefoonnummer 06 44 18 16 21. 

Woningontruiming kosten: waar moet ik op rekenen?

Benieuwd naar de woningontruiming kosten? Die hangen af van een aantal factoren:

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel? De ontruiming van een klein appartement is goedkoper dan die van een ruime eengezinswoning met een zolder vol oude meubels en materialen. 
 • Container
  Moet er een container komen om het afval af te kunnen voeren? Of gaat het om het ophalen van een inboedel die (grotendeels) een tweede leven kan krijgen?
 • (Zware) vervuiling
  Als er sprake is van (zware) vervuiling heeft dat invloed op de kosten. We ruimen dit op, om de woning weer verkoop- of verhuurklaar te maken. 
 • Tweede leven
  Kunnen bepaalde meubels of spullen een tweede leven krijgen? We houden daar rekening mee bij het berekenen van de kosten voor de woningontruiming in Haren. 
 • Schoonmaakwerkzaamheden
  Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd of is er sprake van extra schoonmaakwerkzaamheden? We kunnen dat specialistisch aanbieden. 

Is er daarnaast veel afval in de woning aanwezig? Ook dit kan invloed hebben op de kosten, net als de mogelijkheid om dichtbij (betaald) te parkeren. Uiteraard kunnen we vooraf aangeven wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Mogelijkheden: van inboedel tot schoonmaakwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden als u een woning in Haren wilt laten ontruimen? We zetten ze voor u op een rij:

 • Inboedel ophalen
 • Complete ontruiming
 • Specialistisch schoonmaakwerk

Inboedel ophalen


Gaat het om het ophalen van de inboedel? We halen de meubels op en maken de woning leeg. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven, om die duurzaam te verwerken. Zo ontruimen we aan de hand van een plan, waarmee u zeker weet dat we dit grondig en toch zorgvuldig voor u aanpakken. 


Complete ontruiming

Wilt u de woning compleet laten ontruimen? We maken de woning leeg en leveren die weer netjes op. Zo maakt Margron Woningontruiming het huis snel verkoop- of verhuurklaar. Het is de snelste en makkelijke manier om weer te verkopen of verhuren, nadat wij de ontruiming voor u hebben uitgevoerd. 

Specialistisch schoonmaakwerk

Is de woning vervuild of moet er om een andere reden specialistisch schoonmaakwerk plaatsvinden? Geef het ons aan, dan houden we daar rekening mee. Is er bijvoorbeeld sprake van een overlijden? We zorgen er met onze specialistische methoden voor dat het snel weer gaat om een leefbare woning.

Let op: heeft er 24 uur of langer een levenloos lichaam in de woning gelegen? Er treden vervelende gevolgen op. Alleen met een specialistische schoonmaak kunnen we dat goed herstellen. Zo voorkomen we dat de nare geur nog zit in bijvoorbeeld vloeren, muren of het plafond. 


Woningontruiming Haren in 4 stappen

De woningontruiming in Haren voeren we uit aan de hand van 4 duidelijke stappen:

 1. Waardevolle spullen veiligstellen
  We stellen waardevolle en dierbare spullen veilig, zodat dit in ieder geval niet verloren gaan. We gaan zorgvuldig te werk, om niets weg te gooien wat bewaard had moeten blijven. 
 2. Vaststellen van tweede leven
  Kunnen meubels of andere spullen een tweede leven krijgen? We werken samen met meerdere goede doelen. Samen zorgen we ervoor dat niets verloren gaat dat eigenlijk nog goed is. 
 3. Overige spullen afvoeren
  Dat wat er overblijft voeren we af. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk en duurzaam. Op die manier maken we heel de woning leeg, voor een complete ontruiming in Haren. 

Herstel-, schilder- en kluswerkzaamheden
Moeten er herstelwerkzaamheden plaatsvinden? We schilderen en klussen, om te herstellen wat er tijdens de bewoning helaas kapot is gegaan.

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.