Huisontruiming Enschede

Geef de huisontruiming in Enschede uit handen aan ervaren specialisten, zodat u zeker weet dat dit goed gebeurt. We ontruimen de woning en kunnen bijvoorbeeld meteen de vloer verwijderen, klussen uitvoeren en de ruimte na afloop weer professioneel schoonmaken.

Wilt u het huis laten ontruimen, bijvoorbeeld omdat (een van) uw ouders verhuizen, na een overlijden of omdat u er zelf de tijd niet voor heeft? We ontruimen voor particulieren, net als voor pandeigenaren en instanties die daarvoor zoeken naar hulp en ondersteuning.

Wij weten wat er moet gebeuren tijdens een huisontruiming in Enschede, dus daar kunnen we een gespecificeerde offerte voor uitbrengen. Op die manier weet u precies wat de kosten zullen zijn. Daarnaast leggen we natuurlijk graag meer uit over onze werkwijze, en bijvoorbeeld de samenwerking met diverse goede doelen.

Laagste prijs: offerte op maat

U zoekt een huisontruiming voor de laagste prijs, dus daar zorgen wij voor. Op die manier houdt u de kosten in Enschede beter binnen budget, aan de hand van de specifieke opdracht. Dit zijn belangrijke punten waar we rekening mee houden om de prijs te berekenen:

 • Inboedel
  Hoeveel inboedel staat er in de woning die u wilt laten ontruimen? En staat de inboedel alleen op de begane grond of verdeeld over meerdere verdiepingen? We houden er rekening mee, om de kosten zo nauwkeurig mogelijk voor u in te schatten.
 • Tweede leven
  Kunnen we bepaalde spullen of materialen nog een tweede leven geven? In heel specifieke gevallen kijkt er een taxateur mee, als we meubels of materialen tegenkomen die nog van (grote) waarde zijn. 
 • Afval
  Moeten we het afval afvoeren tijdens de huisontruiming in Enschede of omgeving? We beoordelen de hoeveelheid afval en of we daarvoor bijvoorbeeld een container voor de deur moeten laten plaatsen. 
 • Vloeren
  We kunnen het huis ontruimen en bijvoorbeeld meteen de vloer verwijderen. Bij vloeren letten we goed op de eventuele verlijming, om in te schatten hoeveel werk daar in gaat zitten als we ontruimen. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van (ernstige) vervuiling en wilt u dat meteen laten opruimen en schoonmaken? We breiden de huisontruiming uit met een schoonmaakopdracht, om de woning weer helemaal netjes op te leveren. 
 • Oplevering
  In de prijs en offerte houden we rekening mee met het type oplevering dat u wenst. Gaat het om bezemschoon of wilt u de ruimte meteen helemaal laten reinigen om die weer klaar te maken voor de verkoop?
 • Kluswerkzaamheden
  En als u eventuele kluswerkzaamheden uit wilt voeren kunnen we ook dat meteen oppakken. We herstellen een wandje of voeren andere kleine klussen in en om het huis uit, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

 

Onze werkwijze

Voor de huisontruiming in Enschede bent u waarschijnlijk benieuwd naar onze werkwijze. We gaan grondig te werk, maar niet zonder respect voor wat er voor u van waarde is. Op die manier vinden we de juiste balans tussen een vlotte aanpak en een benadering die onze klanten goed aanspreekt.

 • Waardevolle spullen
  We stellen dat veilig wat voor u nog van (emotionele) waarde is. Hier gaan we voorzichtig mee om, bijvoorbeeld door het apart te leggen voordat we de rest van de woning ontruimen en leegmaken. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Voor de huisontruimingen die we doen in Enschede en omstreken werken we samen met een aantal goede doelen. Zij kunnen de meubels en materialen vaak goed gebruiken, als die nog in goede staat zijn. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Moeten we afval afvoeren? Dat doen we op een zoveel mogelijk milieuvriendelijke manier. Op die manier dragen we bij aan recycling, om de materialen op een andere manier een tweede leven te geven. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen woningen en panden volledig ontruimen en die zelfs klaarmaken voor de verhuur of verkoop. Dus bezit u één of meerdere panden? Wij zorgen voor de huisontruiming waar u naar op zoek bent. 

 

Ontruiming na overlijden

Is er sprake geweest van een overlijden? We kunnen de huisontruiming in Enschede daarop aanpassen. Dat betekent dat we de woning ontruimen en die bovendien grondig kunnen schoonmaken. Daarbij verwijderen we ook de nare lijkgeur die er kan ontstaan. Het resultaat is een woning in de oorspronkelijke staat, zodat niets meer zal herinneren aan het overlijden.

Huisontruiming Enschede

Heeft u interesse in een huisontruiming in Enschede of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.