Huisontruiming Stadskanaal

Een huisontruiming in Stadskanaal vraagt om een grondige aanpak, die tegelijkertijd niet te veel mag kosten. Hoe houdt u de prijs laag, terwijl u zeker weet dat het goed gebeurt? Wij hebben de expertise, ervaring en middelen die u zoekt. Bovendien brengen we u vooraf een scherpe offerte uit, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

We ontruimen complete woningen, bijvoorbeeld bij een verhuizing of een uitzetting. En gaat het om een overlijden of een andere specifieke situatie? Wij weten wat er moet gebeuren en kunnen u vooraf de aanpak beschrijven. Zo weet u wat we zullen doen, wat daarvan de kosten zijn en wanneer we kunnen beginnen. 

Tip: is er spoed bij? We zijn 7 dagen per week beschikbaar. Dat betekent dat we de huisontruiming in Stadskanaal snel kunnen uitvoeren. Neem meteen contact met ons op, dan brengen we zo snel mogelijk een offerte uit of plannen we meteen een moment.

Laagste prijs: offerte op maat

Hoe betaalt u de laagste prijs voor een huisontruiming in Stadskanaal? We brengen een heldere offerte uit, waarbij we rekening houden met alle belangrijke factoren:

 • Inboedel
  Om hoeveel inboedel gaat het en waar staat deze in de woning? Vanaf de begane grond is het voordeliger ontruimen dan uit een flat of een appartement op een hogere verdieping. We beoordelen vooraf hoeveel er in de woning staat, zodat we daar goed rekening mee kunnen houden. 
 • Tweede leven
  Dat wat we een tweede leven kunnen geven houden we zoveel mogelijk apart. We werken samen met diverse goede doelen, bijvoorbeeld om studenten en mensen in de bijstand gebruik te laten maken van wat er in de woning niet meer nodig is.
 • Afval
  Het afval voeren we af. We laten daarvoor eventueel een container voor de deur plaatsen. De kosten daarvoor nemen we meteen mee in de offerte voor de huisontruiming in Stadskanaal. 
 • Vloeren
  Ligt er een vloer die eruit moet? Zelfs als die is verlijmd kunnen we die zonder problemen verwijderen. We nemen het mee in de berekening van de kosten, voor een totaalprijs die u vooraf kent. 
 • Vervuiling
  Ook eventuele vervuilingen kunnen we meteen opruimen en herstellen. Geef ons aan wat er heeft plaatsgevonden of aan de hand is, dan houden we daar rekening mee bij het inschatten van de kosten. 
 • Oplevering
  De woning die we ontruimen in Stadskanaal leveren we standaard bezemschoon op. En wilt u die daarna weer verhuren of verkopen? We gaan graag een stap verder, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. 
 • Kluswerkzaamheden
  Ten slotte kunnen we zelfs kleine kluswerkzaamheden uitvoeren. Dus wilt u laten schilderen of gaat het om andere klussen? Die pakken we meteen op, uiteraard voor een kleine meerprijs.

Onze werkwijze

We houden in onze werkwijze voor de huisontruiming in Stadskanaal rekening met eventuele waardevolle spullen. En dat wat nog van waarde is geven we een mooi tweede leven. 

 • Waardevolle spullen
  Tijdens de huisontruiming houden we rekening met spullen die nog van emotionele of financiële waarde zijn. We houden het apart, om het niet zomaar verloren te laten gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met goede doelen zorgt ervoor dat we veel meubels, materialen en spullen een mooi tweede leven kunnen geven.
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De afvoer van andere spullen en materialen doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Op die manier maken we het geschikt voor bijvoorbeeld recycling. 

Verhuur- of verkoopklaar
We kunnen de woning meteen verhuur- of verkoopklaar opleveren. U heeft er geen omkijken naar, zodat het na de huisontruiming in Stadskanaal meteen goed is geregeld.

Ontruiming na overlijden

Huisontruiming Stadskanaal

Uw huis leeg laten halen na overlijden? We gaan met respect om met de situatie. Bovendien kunnen we het huis meteen grondig schoonmaken, zelfs als er sprake is van een nare lijkgeur in de wanden of muren van de woning.

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Stadskanaal of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.