Huisontruiming Emmen

De huisontruiming in Emmen is bij ons in goede handen. We weten wat er moet gebeuren, brengen daar een scherpe offerte voor uit en leggen u graag uit hoe we precies te werk gaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en betaalt u bovendien niet meer dan nodig voor het laten ontruimen van de woning.

We werken voor de huisontruimingen samen met een aantal lokale goede doelen, om zoveel mogelijk meubels en materialen een tweede leven te geven. Bovendien gaan we daar waar mogelijk milieuvriendelijk te werk, bijvoorbeeld voor de spullen die we moeten (laten) afvoeren.

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Emmen en wilt u graag weten wat daar de prijs voor zal zijn? We brengen een offerte op maat uit, aan de hand waarvan u precies weet wat u kunt verwachten. 

Laagste prijs: offerte op maat

De laagste prijs betaalt u op basis van een offerte op maat. Daarin houden we rekening met de specifieke situatie, zodat u niet meer betaalt dan nodig. Uw woningontruiming in Emmen is bij ons heel voordelig, omdat er letten op de volgende factoren:

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel en waar staat deze? We houden rekening met het aantal meubels, materialen en spullen. Bovendien weten we dat het vanaf de begane grond voordeliger afvoeren is dan uit een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Dat wat nog goed is hoeven we niet af te voeren. We proberen het een tweede leven te geven, via de goede doelen waarmee we samenwerken. In sommige gevallen kijkt er een taxateur mee, om dat van grote waarde mogelijk in te zetten in ruil voor korting op het tarief.
 • Afval
  Spullen die geen tweede leven meer kunnen krijgen voeren we af. Daarvoor laten we eventueel een container komen. De kosten daarvoor nemen we natuurlijk mee in de offerte voor de huisontruiming in Emmen. 
 • Vloeren
  Tijdens het ontruimen van de woning kunnen we meteen de vloer(en) verwijderen, ook als die verlijmd zit. We ruimen zowel de vloer als de lijmresten op, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.
 • Vervuiling
  Eventuele vervuilingen kunnen we grondig reinigen, dankzij onze professionele ervaring met schoonmaak. We leveren de woning in Emmen zo netjes mogelijk op, door niets meer te laten herinneren aan vervuilingen of verontreinigingen. 
 • Oplevering
  De oplevering van de ontruimde woning in Emmen is standaard bezemschoon. Bovendien kunnen we het huis klaar maken voor de volgende verhuur of verkoop, zodat u daar meteen mee verder kunt. 
 • Kluswerkzaamheden
  Is er schilderwerk blijven liggen of moeten er andere klussen worden uitgevoerd? Die kunnen we meteen oppakken als we aan de slag gaan met de huisontruiming in Emmen. 

Onze werkwijze

We hanteren een vlotte werkwijze, waarbij we rekening houden met waardevolle spullen en bijvoorbeeld zoeken naar een tweede leven voor meubels.

 • Waardevolle spullen
  Wat is er nog van waarde, bijvoorbeeld emotioneel of financieel? We houden er rekening mee en gaan daar tijdens de huisontruiming in Emmen met respect mee om.
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met goede doelen brengt meubels of materialen naar bijvoorbeeld studenten of anderen in de bijstand die het goed kunnen gebruiken. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  We gaan zo milieuvriendelijk om met alles wat we moeten afvoeren. Uiteraard vertellen we u daar graag meer over. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  Wilt u de woning weer verhuren of verkopen? We leveren beter op dan bezemschoon, zodat u daar na de huisontruiming zelf niet meer mee aan de slag hoeft.

Ontruiming na overlijden

We kunnen de huisontruiming in Emmen uitvoeren bij allerlei situaties, ook na een overlijden. En is er sprake van een nare lijkgeur, een verontreiniging of andere uitdagende omstandigheden? Geen probleem, wij hebben de expertise en ervaring die u zoekt. Bovendien beschikken we over de (bescherming)middelen om daar veilig mee om te gaan en het werk grondig voor u uit te voeren. Ondertussen werken we altijd met zoveel mogelijk respect voor wat er is gebeurd.

 

Huisontruiming Emmen

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Emmen of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.