Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming nodig? Margron is dé de specialist voor het professioneel ontruimen van een bedrijfspand. Of het nu gaat het om het ontruimen van een kantoor, winkel, horecapand, magazijn, openbaar gebouw of andere bedrijfslocatie, wij verzorgen het ontruimen van uw bedrijfsruimte van A tot Z. Als het moet, binnen 48 uur. Daarbij kunnen wij ook de nodige schoonmaak- en herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren, voor een vlekkeloze oplevering van het pand. Wij werken voor zowel bedrijfseigenaren als verhuurders en pandeigenaren door heel Nederland en België. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op.

Uw specialist in bedrijfsontruimingen

Wij verzorgen de ontruiming van A tot Z

 • Voor verhuurders, bedrijven en pandeigenaren
 • Bij verhuizingen, bedrijfsbeëindigingen, nieuwe inrichting, faillissementen en meer
 • Als het moet, ook met spoed
 • Professionele en discrete werkwijze
 • Voor de ontruiming van inventaris, inrichting, meubilair, herstel en schoonmaak
 • Wij ontruimen alle soorten zakelijke panden in heel de Benelu

Wij ontruimen uw kantoor, winkel, horecapand of ander zakelijke ruimte

Margron is gespecialiseerd in het ontruimen van alle soorten panden. Wij verzorgen de ontruiming (indien u wenst) van A tot Z, wat wil zeggen dat wij u zowel bij het leeghalen, de demontage van inrichting, herstelwerkzaamheden en de schoonmaak ondersteunen. Wat ons onderscheidt is een professionele en transparante werkwijze, waarbij we goed luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever. Daarbij hebben wij ook ruime ervaring met ernstig vervuilde panden en beschikken wij over alle nodige kennis om zelfs de meest extreme ontruimingen professioneel en zorgvuldig voor u uit te voeren.

Zo werkt het ontruimen van een bedrijfspand

Bij het ontruimen van een bedrijfspand gaan wij zorgvuldig en stap voor stap te werk. Uiteraard is iedere ontruiming maatwerk en vereist ieder pand zijn eigen optimale aanpak. Bij een ontruiming van pakweg een tuincentrum komen immers andere zaken kijken dan bij dat van een klein kantoor. Om u echter een idee te geven hoe wij te werk gaan, delen wij graag onze stapsgewijze werkwijze:

 1. Goede, heldere afspraken maken\
 2. Scheiden van inventaris en overige spullen
 3. Leeghalen pand
 4. Demontage inrichting
 5. Herstel, schoonmaak en oplevering

1.Goede afspraken voor de ontruiming

Voordat wij aan de slag gaan maken we goede afspraken met u over onder meer de prijs, de staat van oplevering en wat er met de inventaris moet gebeuren. Gaat het om de ontruiming van uw eigen bedrijf en verhuist u ergens anders heen? Dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om spullen naar een andere locatie te brengen. Neem alstublieft contact op met u wensen en dan maken wij in overleg met u een offerte voor alle werkzaamheden.

2. Scheiden spullen om te bewaren, recyclen en afval

Bij iedere ontruiming zijn er spullen die een tweede leven verdienen of die bewaard moeten worden. Wij kijken graag samen met u wat u wilt bewaren, wat opnieuw gebruikt kan worden en wat afval is. Kasten, (bureau-)tafels, (bureau-)stoelen en werkmaterieel dat nog bruikbaar is zullen wij doneren aan goede doelen, zoals kringloopwinkels en sociale projecten. Zijn er objecten die nog waarde hebben? Dan kunnen wij deze in sommige gevallen ook tegen een vergoeding (of korting op de ontruiming) overnemen.

3. Leeghalen bedrijfspand

Wanneer wij een beeld hebben van wat er met de inventaris en andere spullen moet gebeuren, beginnen wij met het leeghalen van de ruimte. Hierbij gaan wij professioneel en zo discreet mogelijk te werk. Verwacht bij ons dus geen hele week een grote container voor de deur, maar een vlotte en zo onopvallend mogelijke werkwijze.

4. Demontage bedrijfsinrichting

Veel bedrijfspanden zijn voorzien van speciale inrichting op maat van het vertrekkende bedrijf. Denk aan afscheidingen, kabelgoten, wandplanken, muurdecoratie, raamdecoratie of inbouwapparatuur. Moet het pand helemaal vrij van deze inrichting worden opgeleverd? Dan zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt gedemonteerd.

5. Oplevering zoals u wenst

Na het leegmaken van de ruimte zorgen wij ervoor dat de ruimte klaar is om te worden opgeleverd: schoon en schadevrij. Indien nodig voeren wij herstelwerkzaamheden uit aan vloeren, houtwerk, wanden en plafonds. Ook verzorgen wij de schoonmaak, en als het moet kunnen wij ook zwaar vervuilde bedrijfspanden gebruiksklaar opleveren.

Winkel of kantoor ontruimen met spoed

Er zijn veel gevallen waarbij een ontruiming met spoed dient te gebeuren. Bent u bijvoorbeeld zelf ondernemer en krijgt u een nieuwe kantoor- of winkelinrichting? Dan moet de oude inrichting natuurlijk voor de komst van de nieuwe verwijderd worden. Ook komt het vaak voor dat het pand voor einde van de maand vrijgemaakt dient te worden voor de nieuwe huurder. Ook bij spoedgevallen is Margron uw specialist voor een snelle ontruiming. Wij kunnen in de meeste gevallen al binnen 48 uur beginnen. Bel direct 06-441 81 621 om uw spoedontruiming in te plannen.

Wat kost een bedrijfspand laten ontruimen?

Wij staan bekend om onze eerlijke prijzen die lager liggen dan bij de meeste andere ontruimingsbedrijven. De exacte kosten voor het laten ontruimen van een bedrijfspand zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan:

 • De grootte van de ruimte(s)
 • De hoeveelheid spullen die in het pand aanwezig zijn en het type spullen. Veel zware apparatuur vergt immers meer werk dan een paar tafeltjes.
 • Is het nodig om bedrijfsinrichting te demonteren? Denk aan inbouwapparatuur en dergelijke.
 • Hoeveel herstel- en schoonmaakwerkzaamheden nodig zijn. Moeten er bijvoorbeeld muren worden geschilderd en vloeren worden verwijderd?
 • De gewenste oplevering.
 • Bevindt de ruimte zich op de begane grond aan de straatkant of gaat het om een kantoor in een groot gebouw?

 

Aan de hand van de situatie en uw wensen kunnen wij snel een inschatting maken van de kosten. Neem contact op om vrijblijvend een offerte voor de ontruiming van uw bedrijfspand aan te vragen.

Bedrijfsontruiming door heel Nederland en België

Margron ontruimt bedrijfspanden door de gehele Benelux. Dankzij onze specialistische werkwijze en onze expertise op het gebied van het schoonmaken van sterk vervuilde panden, is geen bedrijfsontruiming voor ons onmogelijk. Omdat wij met meerdere teams werken, kunnen wij bovendien snel en tegen een zeer concurrerende prijzen een bedrijfspand ontruimen. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een pand als een winkel, restaurant, magazijn of kantoor laten ontruimen? Neem dan contact op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en kunnen snel een offerte op maat voor u maken.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.