Woningontruiming senioren

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming voor senioren? Al jaren voeren wij onze werkzaamheden voor senioren uit door het hele land. Een ontruiming kan voorkomen na een vervelende situatie, bijvoorbeeld na het overlijden van een familielid. Mogelijk bent u hierdoor niet instaat om zelf de woning te ontruimen. Ook kan het zo zijn dat u geen tijd heeft of dat het simpelweg te zwaar is voor u. Wij snappen dat de situatie lastig is. Juist daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om u compleet te ontzorgen tijdens het hele proces. Wanneer wij de seniorenwoning ontruimen weet u zeker dat de woning er na afloop netjes bijligt.

Spoedontruiming 

Regelmatig krijgen wij aanvragen over spoedontruimingen voor seniorenwoningen. Ook hier kunnen wij bij helpen. Wij werken al jaren in deze branche, we weten dan ook precies hoe we het beste aan het werk kunnen gaan. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen zorgvuldig en netjes kunnen werken, maar ook nog eens snel. Een spoedontruiming is dan ook geen enkel probleem voor ons. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avonden. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken, in veel gevallen kan de woning binnen 48 uur ontruimd worden.

woningontruiming senioren

Complete service

Er zijn verschillende taken die komen kijken bij het uitvoeren van een woningontruiming. Ontzorgen en een goede service staat bij ons op 1. Wij doen daarom alles wat nodig is om de seniorenwoning netjes en bezemschoon op te leveren. Ook de kleine schoonmaak en kluswerkzaamheden horen hierbij. Voor al deze zaken kunt u dus bij ons terecht. Van het reinigen van het tapijt tot het verwijderen van afval, wij doen het allemaal!

De voordelen 

Wij voeren al jaren woningontruiming uit voor senioren door het hele land. Wij weten daarom wat belangrijk is en hebben hierdoor onze service kunnen optimaliseren. Een aantal voordelen van het laten ontruimen van een seniorenwoning:

  • De ontruiming kan snel uitgevoerd worden.
  • Aandacht en respect voor de overgebleven spullen.
  • Volledige service, van ontruiming tot schoonmaken.
  • Direct opgeleverd zoals uw verhuurder dat wenst

Heeft u ook hulp nodig bij het ontruimen van een seniorenwoning? Neem dan contact met ons op!  Wij 7 dagen per week te bereiken op 06 44181621, zelfs in de avond! Wij kunnen helpen met uw woningontruiming voor senioren.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.