Huisontruiming Hengelo

De huisontruiming in Hengelo voeren we vlot, vakkundig en natuurlijk voor een scherpe prijs uit. Wij beschikken over de ervaring en expertise waar u naar zoekt. Bovendien brengen we vooraf een duidelijke offerte uit, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

We ontruimen woningen bij verhuizingen, als ouderen naar een verzorgingshuis gaan of als zij komen te overlijden. En is er sprake van een uitzetting of een andere specifieke situatie? Door de jaren heen hebben we alles al een keer voorbij zien komen. Dat betekent dat we weten wat er moet gebeuren. We ontruimen altijd met respect voor de situatie, en natuurlijk op basis van een scherp tarief.

Voor de huisontruimingen in Hengelo en omgeving werken we samen met diverse goede doelen. Bovendien zorgen we voor de milieuvriendelijke afvoer van meubels en materialen, als die niet meer geschikt zijn voor een tweede leven. 

Woningontruiming Hengelo door Margron – Onze voordelen

 • Professionele, discrete en snelle werkwijze
 • Uw pand is geheel klaar voor de verhuur of verkoop
 • Ook voor klus- en schoonmaakwerkzaamheden
 • Zeven dagen per week
 • Tot 22:00 telefonisch bereikbaar
 • Ook voor spoedontruimingen
 • Duurzame ontruimingen, wij recyclen waar mogelijk

Hoeveel kost een woningontruiming in Hengelo?

U wilt waarschijnlijk weten wat de prijs zal zijn van de huisontruiming in Hengelo. Daarom brengen we u vooraf een duidelijke offerte uit. Daarin houden we rekening met de verschillende belangrijke factoren om de kosten te bepalen. 

 • Inboedel
  Hoeveel inboedel staat er in de woning die u wilt laten ontruimen? We beoordelen de hoeveelheid meubels, materialen en spullen. Bovendien houden we rekening met een woning op de begane grond of een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Kunnen bepaalde meubels en materialen nog een tweede leven krijgen? Of zijn die zelfs van grote waarde? We kunnen een taxateur mee laten kijken. Soms kunnen we in ruil voor de waardevolle spullen een korting aanbieden op de tarieven. 
 • Afval
  Dat wat geen tweede leven meer kan krijgen zullen we afvoeren. We kunnen daarvoor meteen een container laten plaatsen. De kosten daarvoor nemen we mee in de offerte, voor een compleet beeld van de prijs. 
 • Vloeren
  Wilt u ook meteen de vloeren laten verwijderen tijdens de huisontruiming in Hengelo? We verwijderen de vloer, ook inclusief de lijmresten waar eventueel sprake van kan zijn. 
 • Vervuiling
  Vervuilingen kunnen we reinigen, dankzij de professionele schoonmaakervaring waar we over beschikken. We reinigen grondig, eventueel met de juiste persoonlijke beschermingsmaterialen. 
 • Oplevering
  De woning leveren we na de huisontruiming in Hengelo standaard bezemschoon op. En zoekt u naar verhuur- of verkoopklaar? Wij maken het huis geschikt voor nieuwe bewoning. 
 • Kluswerkzaamheden
  We kunnen zelfs eventuele kleine klussen uitvoeren, zoals schilderwerk dat er door de jaren heen eigenlijk bij is ingeschoten. 

Zo werkt het laten ontruimen van een woning in Hengelo

Voor de huisontruiming in Hengelo gebruiken we een vlotte werkwijze, waarbij we met respect omgaan met bijvoorbeeld alles wat er nog van waarde is. 

 • Waardevolle spullen
  Staan er spullen of meubels in de woning met een hoge emotionele of financiële waarde? We houden ze apart, om te voorkomen dat ze zomaar verloren gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  De samenwerking met goede doelen helpt goede materialen een tweede leven te geven. Ze komen terecht bij studenten of anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat geen tweede leven kan krijgen voeren we af. Dat doen we zo milieuvriendelijk mogelijk, bijvoorbeeld door rekening te houden met opties voor recycling.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning na de huisontruiming in Hengelo klaar voor de verhuur of verkoop opleveren. U heeft er op die manier zelf geen omkijken meer naar.

Ontruiming na overlijden

Na een overlijden zorgen wij voor de huisontruiming in Hengelo waar u naar op zoek bent. We gaan met respect om met de situatie. Tegelijkertijd zorgen we voor een grondige reiniging van de woning, inclusief het verwijderen van een eventuele nare lijkgeur.

En heeft u andere specifieke wensen of is er sprake van een ernstige verontreiniging? Wij beschikken over de persoonlijke beschermingsmaterialen, de expertise en ervaring om de woning weer helemaal op te knappen. Zo zorgen we voor de huisontruiming en de schoonmaak, waarna het huis weer geschikt is voor nieuwe bewoning.

Inboedel laten ophalen in Hengelo met spoed

Heeft u met spoed een woningontruiming nodig? Bijvoorbeeld omdat u het pand voor het eind van de maand leeg wilt hebben? Of wellicht omdat het huis al in de verkoop staat en u bezichtigingen wilt plannen? Wat de reden ook is, als het moet kunnen wij met spoed voor u aan de slag gaan. Dit wil zeggen dat wij binnen 48 uur na uw aanvraag uw woning kunnen komen ontruimen. Afhankelijk van de situatie en het type woningontruiming zijn wij dan binnen een dag (bij een klein appartement) tot enkele dagen (voor een grotere woning of wanneer er veel schoonmaak en herstel nodig is) voor u klaar. Uw huis is dan dus binnen een week weer helemaal netjes, klaar om verhuurd of verkocht te worden.

Vervuilde woning ontruimen in Hengelo

In veel gevallen zal een standaard ontruiming voldoende zijn om de woning weer perfect bewoonbaar te maken. Gaat het echter om een zwaar vervuilde woning? Is er bijvoorbeeld sprake van hoarding? Of betreft het een huis waar iemand woont die vanwege bijvoorbeeld dementie, alcoholisme of een andere aandoening niet goed voor zichzelf kan zorgen? Dan is er vaak een specialistische schoonmaak nodig om het huis weer leefbaar te maken. Wat je vaak ziet is dat sanitaire ruimtes, de keuken en soms zelfs alle ruimtes dusdanig vuil en vol zijn, dat het een gevaar vormt voor de omgeving. Niet alleen de bewoner heeft hier last van, ook de omgeving loopt hierdoor grote risico’s op onder meer brand, infectie en zelfs instorting. Als specialist met veel ervaring met het reinigen van extreem vervuilde huizen kunnen wij u ook in dit soort gevallen van dienst zijn.

Huisontruiming door heel Nederland

Wij zijn tevens actief in onder andere Enschede, Stadskanaal, Hoogeveen, Emmen, Assen, Leeuwarden, Amsterdam en Groningen.

Huisontruiming Hengelo

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Hengelo of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.