Huisontruiming Assen

Een huisontruiming in Assen is bij ons in ervaren handen. We weten wat er moet gebeuren, dus kunnen daar ook de kosten goed van inschatten. Daarom ontvang je van ons altijd een offerte op maat, netjes gespecificeerd met de onderdelen die daarin belangrijk zijn.

We gaan vakkundig te werk, werken bewust samen met een aantal goede doelen en kunnen bijvoorbeeld meteen kleine kluswerkzaamheden uitvoeren. En wilt u de woning die we ontruimen helemaal verhuurklaar of verkoopklaar laten opleveren? Zelfs daar kunnen we voor zorgen.

Laagste prijs: offerte op maat

We begrijpen dat u zoekt naar een zo laag mogelijke prijs, waarvoor het toch goed geregeld wordt. Daarom brengen we u vooraf een duidelijke offerte uit. Daarmee geven we aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

In de offerte voor de huisontruiming in Assen houden we rekening met de volgende onderdelen:

 • Inboedel
  Om hoeveel inboedel gaat het en staat deze op de begane grond of op een verdieping? We beoordelen de situatie en de hoeveelheid, om precies aan te geven wat daar de kosten van zijn.
 • Tweede leven
  Kunnen bepaalde meubelen of materialen nog een tweede leven krijgen? Daar houden we rekening mee, eventueel in combinatie met een taxateur als het van (grote) waarde is.
 • Afval
  Het afval in de woning kunnen we meteen afvoeren. Dat doen we zelf of we laten een container plaatsen, waar we rekening mee houden in de kosten die we berekenen. 
 • Vloeren
  Wilt u ook de (verlijmde) vloer meteen laten verwijderen? We beoordelen de vloer, om de kosten daarvan mee te nemen in de offerte voor de huisontruiming in Assen. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van (ernstige) vervuiling? We kunnen de woning meteen reinigen of goed schoonmaken. Op die manier lossen we de vervuiling meteen voor u op.
 • Oplevering
  Wilt u de woning bezemschoon laten opleveren of gaat u die weer gebruiken voor de verhuur of verkoop? We leveren het ontruimde huis in Assen op zoals u dat wenst. 
 • Kluswerkzaamheden
  Met eventuele kluswerkzaamheden en bijvoorbeeld klein schilderwerk zorgen we ervoor dat het huis weer volledig voldoet aan de wensen van de volgende bewoner. 

 

Onze werkwijze

We hebben een zorgvuldige en gestructureerde aanpak en werkwijze ontwikkeld. Op die manier kunnen we u zowel professioneel als betrokken van dienst zijn. Als wij de huisontruiming in Assen doen kunt u er vanuit gaan dat dit goed geregeld is.

 • Waardevolle spullen
  We leggen de waardevolle spullen apart. Dus heeft iets emotionele of financiële waarde? Onze specialisten voorkomen als eerste dat dit verloren gaat. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Voor de meubels en materialen die we ophalen zoeken we een tweede leven. Daarvoor werken we samen met een aantal goede doelen in de directe omgeving. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat geen tweede leven meer kan krijgen voeren we af. Dat doen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk, bijvoorbeeld om bij te dragen aan recycling van materialen. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning kunnen we zowel bezemschoon als helemaal verhuur- of verkoopklaar opleveren. Uiteraard zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. 

Ontruiming na overlijden

We hebben ervaring met allerlei soorten huisontruimingen in Assen en omgeving. Dus is er sprake geweest van een overlijden? We ontruimen en kunnen de woning meteen grondig reinigen. Zelfs als er een nare lijkgeur is komen te hangen, die bijvoorbeeld in de wanden en vloeren is getrokken. We reinigen de woning en leveren die weer netjes op, zodat niets meer zal herinneren aan het overlijden dat er helaas heeft plaatsgevonden. 

Huisontruiming Assen

De huisontruiming in Assen is bij ons goed geregeld. Wij weten wat er nodig is om dit goed en grondig aan te pakken, terwijl we natuurlijk betrokken zijn en ons aanpassen aan uw wensen. Zo nemen we u het werk uit handen, gaan we er vakkundig mee aan de slag en weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Wij hebben de ervaring en expertise. Bovendien brengen we u een duidelijke offerte uit, zodat u voor de huisontruiming in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u interesse in een huisontruiming in Assen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.
Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.