Boedelruimer

Zoekt u een boedelruimer? We halen de inboedel op, zorgen voor een complete woningontruiming of kunnen zelfs professioneel schoonmaken of herstel- en kluswerkzaamheden uitvoeren. Bovendien kunnen we daar al binnen 48 uur mee starten. Dit omdat we 7 dagen per week beschikbaar zijn tussen 8:00 en 22:00 uur. 

 • Verkoop- en verhuurbaar
  Wilt u de woning snel weer verkopen of verhuren? We zorgen er als boedelruimer voor dat uw huis in de juiste staat is voor oplevering. Of dit nu voor een snelle verkoop is of de juiste oplevering voor de verhuurder.
 • 7 dagen per week
  We zijn 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook op zaterdag en zondag. Wilt u snel aan de slag? Wij zorgen ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. 
 • Bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur
  Ook buiten kantooruren gaan we graag voor u aan de slag. Zo heeft u snel een prijsopgave of een afspraak.
 • Ook klus- en schoonmaakwerkzaamheden
  Wilt u ook meteen laten klussen, herstelwerkzaamheden laten uitvoeren of laten schilderen? We kunnen dat meteen oppakken na het boedelruimen. 
 • Inclusief vloeren en lijmresten
  Het is geen probleem om ook de vloer meteen te laten verwijderen, zelfs inclusief de lijmresten waar mogelijk nog sprake van is.
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen. Zo proberen we de boedel een duurzaam tweede leven te geven. 

Huisontruiming, inboedel ophalen en schoonmaak

Benieuwd naar de mogelijkheden die we u als boedelruimer kunnen bieden? We zetten ze voor u op een rij:

 • Complete huisontruiming
  Gaat het om de complete ontruiming van een woning? We halen de inboedel op, voeren het afval af en kunnen bijvoorbeeld grondig schoonmaken. We kunnen u er zelfs na een overlijden of bij vrijwel alle andere denkbare situaties van dienst zijn.
 • Inboedel ophalen
  Wilt u de inboedel op laten halen door een boedelruimer? We nemen de inboedel mee, bijvoorbeeld na een verhuizing naar een verzorgingshuis of een echtscheiding.
 • Inclusief schoonmaak
  Moet er (grondig) worden schoongemaakt? We gaan ermee aan de slag, en kunnen zelfs de nare geur na een overlijden uit de muren, wanden en de vloer verwijderen. 
 • Vloeren en lijmresten verwijderen. Meestal is het vlak opleveren van de betonnen vloer afdoende. Sommige verhuurders willen ook dat eventuele lijmresten worden verwijderd.
 • Helpen bij de verkoop van waardevolle inboedel. Of misschien wil u liever dat deze spullen worden geschonken aan een goed doel.
   

Wilt u de woning laten herstellen, bijvoorbeeld door te laten schilderen of klussen uit te laten voeren? Ook daar kunnen we u in de meeste gevallen meteen goed mee van dienst zijn. Zo is het huis snel weer klaar voor de verkoop of verhuur.

Na overlijden, bij zware vervuiling en meer

Voeg je koptekst hier toe

Is er sprake geweest van een overlijden, ging het om een hennepkwekerij of is er bijvoorbeeld overlast ontstaan? Het zijn uiteenlopende situaties, waar we door de jaren heen veel ervaring mee hebben opgedaan. Dat betekent dat we heel discreet en met respect te werk zullen gaan, precies op de manier die u van ons verwacht.

 • Na overlijden
 • Bij echtscheiding
 • Vanwege faillissement 
 • Verhuur- en verkoopklaar maken
 • Bij zware vervuiling
 • Bij hennepkwekerij
 • Voor instanties zoals GGZ, GGD en VNN

En is er sprake van een andere situatie, waarbij u op zoek bent naar een ervaren boedelruimer? We kunnen onze werkwijze goed aanpassen aan uw wensen. Dus wilt u zoveel mogelijk van de spullen een tweede leven geven? Of is het vooral belangrijk dat we snel te werk gaan, om de woning daarna weer beschikbaar te maken? Het is voor ons een mooie uitdaging, waar we graag voor u mee aan de slag gaan.

Ervaren boedelruimer

We zijn uw ervaren boedelruimer en werken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Het zijn bijvoorbeeld regelmatig notarissen en makelaars die ons vragen om een woning leeg te maken. Op die manier maken we die klaar voor de nieuwe verkoop of verhuur, ook als er daarvoor eerst goed schoongemaakt moet worden.

Daarnaast werken we bijvoorbeeld vaak in opdracht van instellingen zoals de GGZ, GGD en VNN. We zorgen er op basis van hun aanwijzingen en wensen voor dat we de woning ontruimen of bijvoorbeeld de inboedel ophalen. U heeft daar zelf geen omkijken naar en u kunt rekenen op onze discrete, duurzame en respectvolle werkwijze. Ondertussen werken we vlot en vakkundig. Hierdoor kunnen we u in de meeste gevallen al binnen 48 uur van dienst kunnen zijn.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.