Huisontruiming Hoogeveen

Uw huisontruiming in Hoogeveen vlot en vakkundig laten uitvoeren? Wij hebben de ervaring waar u naar zoekt. Bovendien brengen we vooraf een heldere offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

We houden de kosten laag, schatten die nauwkeurig in en zorgen voor een gespecificeerde offerte. Dat voorkomt verrassingen, en garandeert professionals die weten wat ze doen. Bovendien werken we bijvoorbeeld samen met een aantal goede doelen. We voeren af wat niet meer bruikbaar is, maar geven meubels en spullen een tweede leven als dat nog kan.

Laagste prijs: offerte op maat

U betaalt het liefst de laagste prijs voor een huisontruiming in Hoogeveen. Daarom brengen we vooraf een offerte uit, waarmee u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Om de prijs te berekenen houden we rekening met de volgende factoren:

 • Inboedel
  Hoeveel spullen staan er in huis? We schatten de omvang van de opdracht in aan de hand van de meubels, spullen en andere materialen die bij de inboedel horen. Daarnaast kijken we naar de woning, omdat het vanaf de begane grond makkelijker ontruimen is dan vanaf een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Kunnen we bepaalde meubels en materialen een tweede leven geven? Bij spullen van hoge waarde kijkt er een taxateur mee, om goed in te schatten of we eventueel een korting kunnen aanbieden op het tarief dat we berekenen. 
 • Afval
  Zijn bepaalde spullen of materialen niet meer geschikt voor een tweede leven? We voeren het af, bijvoorbeeld door een container te laten plaatsen. Dat nemen we mee in de offerte, voor een goed totaalbeeld van de kosten. 
 • Vloeren
  Binnen de huisontruiming in Hoogeveen kunnen we ook meteen (verlijmde) vloeren verwijderen. We beoordelen het type vloer en het werk dat we eraan hebben om die netjes te verwijderen. 
 • Vervuiling
  Is er sprake van (ernstige) vervuiling? We maken het grondig schoon en ruimen het op. Na onze inzet herinnert er niets meer aan de vervuiling, omdat we ook een eventuele nare en indringende geur verwijderen. 
 • Oplevering
  De oplevering is standaard bezemschoon. En wilt u de woning meteen verhuur- of verkoopklaar laten maken? Ook daar kunnen we voor zorgen na de huisontruiming in Hoogeveen. 
 • Kluswerkzaamheden
  Wilt u meteen laten schilderen of andere klussen in en om het huis laten uitvoeren? Daar gaan we meteen mee aan de slag, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Onze werkwijze

We voeren de huisontruiming in Hoogeveen vlot en vakkundig voor u uit. Bovendien werken we milieuvriendelijk en zoeken we naar een tweede leven voor meubels en materialen die nog goed zijn.

 • Waardevolle spullen
  De waardevolle spullen in het huis dat we leeghalen houden we apart. Op die manier voorkomen we dat ze verloren gaan.
 • Samenwerking met goede doelen
  Onze samenwerking met goede doelen zorgt ervoor dat meubels die nog goed zijn een tweede leven kunnen krijgen. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat niet meer geschikt is voor een tweede leven zullen we zoveel mogelijk milieuvriendelijk afvoeren.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We leveren de woning bezemschoon op of zullen die verhuur- of verkoopklaar achterlaten, zodat u daar meteen mee verder kunt. 

Ontruiming na overlijden

Is er sprake geweest van een overlijden? We voeren de huisontruiming in Hoogeveen met extra zorg uit. En kunnen bijvoorbeeld de lijkgeur uit muren en wanden verwijderen, zodat de woning weer geschikt is voor verkoop of verhuur. 

Vertel ons wat de aanleiding is voor de ontruiming van de woning, dan kunnen we daar rekening mee houden bij het opstellen van de offerte en het bepalen van de juiste aanpak. Bovendien kunnen we daarover met u meedenken, als u specifieke vragen heeft over hoe we de huisontruiming in Hoogeveen zullen uitvoeren.

Huisontruiming Hoogeveen

Zoekt u een specialist voor een huisontruiming in Hoogeveen of heeft u die met spoed nodig? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.