Woningontruiming na overlijden Amsterdam

Woning ontruimen na overlijden in Amsterdam? Margron Woningontruiming heeft ruime ervaring bij het ontruimen van huizen na overlijden. Wij ontzorgen u in het algehele plaatje. Van het ophalen van wat meubelen tot een complete woningontruiming. 

Wanneer een dierbare overlijdt moeten nabestaanden vaak veel regelen. Na de uitvaart zal in veel gevallen het huis van de overledene moeten worden leeggehaald. Wij begrijpen als geen ander dat dat een enorm pittige en emotioneel zware klus is. Margron Woningontruiming staat dan ook klaar om u op discrete en respectvolle manier te helpen bij het ontruimen van de woning.

Wilt u meer weten over onze diensten of (vrijblijvend) een prijsopgave aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 0644181621. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 8.00u en 22.00u.

Hoe gaat een ontruiming in zijn werk?

Wanneer de laatste bewoner van een huis overlijdt, is er vaak haast bij het ontruimen van de woning. Een huis met hypotheek moet zo snel mogelijk verkocht worden. Als het een huurhuis betreft dan wil de woningbouwvereniging de woning zo snel mogelijk opnieuw verhuren. Belt u Margron om u te helpen met woningontruiming na overlijden in Amsterdam? Dan kunnen we u vaak al binnen 48 uur van dienst zijn.

Als u Margron inschakelt om een woning te ontruimen, beginnen we met het veiligstellen van persoonlijke en kostbare bezittingen. We vervoeren deze naar een door u opgegeven adres of naar een opslaglocatie. Daarna halen we de rest van de woning leeg. Inboedel die nog geschikt is voor hergebruik proberen wij via kringloopwinkels, hulporganisaties en zorginstellingen een tweede leven te geven. Afval wordt afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled.

We begrijpen dat het ontruimen van de woning voor u een verdrietige situatie is. We gaan dan ook op respectvolle wijze te werk, zonder grote reclame of rumoer.

Een leeggehaald (huur)huis moet vaak nog in meer of mindere mate worden schoongemaakt en naar originele staat worden hersteld. Met een team van specialisten voert Margron waar nodig herstelwerkzaamheden uit. Ook zorgen we ervoor dat het huis voor oplevering helemaal schoon is. Is uw dierbare in huis overleden? Dan is er soms specialistische reiniging nodig om de ruimte van het overlijden te herstellen.

Wie is verantwoordelijk?

In de meeste gevallen zorgen familie en erfgenamen van de overledene dat het huis wordt leeggeruimd. Lang niet altijd omdat zij dat verplicht zijn, maar vaak omdat ze zich daartoe geroepen voelen. Het verliezen van een dierbare is een verdrietige zaak. Het ontruimen van de woning is daardoor vaak een pittige klus.

Wanneer men besluit de woningontruiming uit te besteden, wordt dit vaak ook uit de erfenis betaalt. Zeker als het overlijden onverwachts kwam en er haast is bij de ontruiming is uitbesteden een goede keus. De woning kan op die manier snel weer worden opgeleverd en verkocht.

Wat zijn de kosten?

Voor veel nabestaanden is het een lastige keuze: halen we het huis zelf leeg of laten we dit doen. Uiteraard begrijpen we de emoties die passen bij deze tijd van rouw. Toch kan het enorm helpen om een professional in te huren om het huis te ontruimen. Margron ontzorgt u graag in deze moeilijke tijd door de taak van het ontruimen van u over te nemen. Uiteraard met respect voor de nabestaanden.

Het ontruimen van een woning na overlijden is altijd maatwerk. Afhankelijk van de grootte van het huis, de hoeveelheid inboedel en de staat waarin het huis moet worden opgeleverd, maken we dan ook graag een offerte op maat.

In veel gevallen wordt het ontruimen van de woning uit de erfenis betaald. Heeft u zelf geen interesse in de waardevolle spullen? Dan is het soms ook mogelijk het huis te ontruimen in ruil voor inboedel. Onze taxateurs kunnen de inboedel beoordelen en bekijken wat er mogelijk is.

Woningontruiming na overlijden Amsterdam

Margron Woningontruiming is u graag van dienst bij woningontruiming na overlijden in Amsterdam en omstreken. Ook als er spoed is staan we snel voor u klaar. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 48 uur aan de slag om de woning zo snel mogelijk in goede staat op te leveren.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw woningontruiming na overlijden in Amsterdam? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0644181621. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 08.00u tot 22.00u.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.