Huis leeghalen na overlijden Drenthe

Het huis leeghalen na overlijden in Drenthe: dat is waar we u goed mee van dienst kunnen zijn. We werken vlot, vakkundig en natuurlijk met de persoonlijke aandacht die u zoekt. Zo zijn we particulieren van dienst, net als eigenaren van vastgoed en bijvoorbeeld instellingen.

Door de jaren heen hebben we allerlei situaties meegemaakt. Dat betekent dat we precies weten wat er moet gebeuren. En hoe we u goed kunnen helpen met het leeghalen en eventueel schoonmaken. Dat doen we met respect voor wat er is gebeurd, en bijvoorbeeld op basis van uitstekende hygiëne.

We hebben de ervaring die u zoekt met het leeghalen van een huis na overlijden in Drenthe. En wilt u de woning meteen klaar laten maken voor de volgende verhuur of verkoop? Daar zorgen we voor, ook als we de vloer moeten verwijderen of andere kluswerkzaamheden moeten uitvoeren. 

Laagste prijs: offerte op maat

We begrijpen dat u het liefst een zo laag mogelijke prijs betaalt voor het laten leeghalen van het huis na overlijden in Drenthe. Daarom brengen we een vrijblijvende offerte uit, waarin we precies laten zien hoe we de kosten opbouwen. 

 • Inboedel
  De grootte van de inboedel bepaalt grotendeels de kosten die we berekenen. Als we het huis leeghalen na overlijden in Drenthe houden we daarnaast rekening met het type woning. Een huis op de begane grond laat de spullen makkelijker afvoeren dan een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Zijn sommige meubels en spullen nog te goed om weg te gooien? Geen probleem, wij proberen ze een tweede leven te geven. Daarvoor werken we samen met een paar goede doelen uit de regio. 
 • Afval
  De rest van de inboedel voeren we af. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen. Uiteraard nemen we die kosten mee in de offerte, zodat u precies weet waar u in totaal aan toe bent.
 • Vloeren
  Ook de vloer kunnen we meteen verwijderen als we het huis leeghalen na overlijden in Drenthe. Dat doen we inclusief de eventuele lijmresten, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. 
 • Vervuiling
  Bij eventuele vervuiling gaan we vakkundig en hygiënisch te werk. We kunnen de situatie meteen schoonmaken en opruimen. We kunnen zelfs een eventuele (lijk)geur uit wanden en plafonds verwijderen. 
 • Oplevering
  De oplevering doen we standaard bezemschoon, al is er natuurlijk meer mogelijk. Dus wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Drenthe en die meteen klaar laten maken voor de verhuur of verkoop? Ook daar zorgen we voor.
 • Kluswerkzaamheden
  Eventuele kleine klusjes voeren we graag voor u uit. Dus wilt u de woning laten schilderen of moet er iets anders gebeuren? Ook dat nemen we meteen mee in de offerte die we uitbrengen. 

Onze werkwijze

We vertellen u graag meer over onze werkwijze, bijvoorbeeld met aandacht voor de waardevolle spullen. En over onze samenwerking met de goede doelen, om dat wat nog van waarde is een tweede leven te geven.

 • Waardevolle spullen
  Zijn er spullen van waarde, bijvoorbeeld financieel of emotioneel? Daar houden we rekening mee, door het alvast apart te houden. We voorkomen als we het huis leeghalen na overlijden in Drenthe dat dit ongemerkt verloren gaat. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Rondom het leeghalen van het huis in Drenthe werken we samen met een aantal goede doelen uit de regio. Samen met hen geven we dat wat nog goed is een tweede leven, bijvoorbeeld bij studenten en anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De rest van de spullen voeren we milieuvriendelijk af, bijvoorbeeld door het geschikt te maken voor recycling. Uiteraard heeft u daar zelf helemaal geen omkijken naar.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning kunnen we meteen klaarmaken voor de nieuwe verhuur of verkoop. En is dat niet nodig? Dan zullen we het huis leeghalen na overlijden in Drenthe en dit bezemschoon aan u opleveren. 

Huis leeghalen na overlijden Drenthe

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Drenthe of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

 

Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.