Huis leeghalen na overlijden Veendam

Het huis leeghalen na overlijden in Veendam: het kan een behoorlijk emotioneel moment zijn, waar u misschien zelfs niet de tijd voor heeft. Of waar in ieder geval uw hoofd niet naar staat, als er net een dierbare is komen te overlijden. Daarom kunnen we u daar professioneel bij helpen, uiteraard met respect voor wat er is gebeurd.

We hebben ervaring met woningontruimingen in allerlei situaties. Dus gaat het om een overlijden? Zowel kort daarna als wanneer dit helaas een tijdje onopgemerkt is gebleven kunnen we u daarbij goed helpen. Dat doen we altijd op basis van een duidelijke offerte vooraf, zodat u bovendien goed weet waar u aan toe bent. 

Voor het leeghalen van het huis na overlijden werken we samen met een aantal goede doelen. Via hen kunnen we spullen die nog goed zijn bijvoorbeeld een tweede leven geven. Daarnaast zorgen we ervoor dat we dat wat er weg kan zo milieuvriendelijk mogelijk (laten) afvoeren. 

Laagste prijs: offerte op maat

Het huis leeghalen na overlijden in Veendam en omgeving bieden we natuurlijk voor een scherpe prijs aan. We maken vooraf een duidelijke offerte, waarin we netjes voor u op een rij zetten hoe we tot de kosten zijn gekomen. 

 • Inboedel
  Om hoeveel spullen gaat het? We beoordelen de hoeveelheid meubels, materialen en spullen die we moeten ontruimen. Daarnaast houden we rekening met een woning op de begane grond of bijvoorbeeld een appartement of flat op een hogere verdieping. 
 • Tweede leven
  Kunnen bepaalde meubels en materialen nog een tweede leven krijgen? Bij spullen van hoge waarde kunnen we zelfs een taxateur mee laten kijken. Soms kunnen we een korting aanbieden in ruil voor de waarde van wat we aantreffen. 
 • Afval
  Dat wat er weg moet laten we netjes afvoeren. Hiervoor kunnen we een container laten plaatsen. Uiteraard nemen we die kosten alvast mee in de offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 
 • Vloeren
  Wilt u ook de vloer(en) laten verwijderen? Zelfs als die verlijmd zitten kunnen we dat doen tijdens het leeghalen na overlijden in Veendam. We leveren de woning weer netjes op, zonder de vloeren. 
 • Vervuiling
  Ook andere vervuilingen kunnen we meteen schoonmaken. Dat doen we grondig en vakkundig, en tegelijkertijd natuurlijk met respect voor het overlijden of wat er is gebeurd.
 • Oplevering
  Het huis dat we leeghalen na overlijden in Veendam leveren we standaard bezemschoon op. Bovendien kunnen we de woning meteen klaarmaken voor de nieuwe verhuur of de verkoop.
 • Kluswerkzaamheden
  Zijn er klussen blijven liggen, zoals (klein) schilderwerk? We pakken het meteen voor u op, om de woning netjes op te knappen en weer goed bewoonbaar te maken. 

Onze werkwijze

Als we een huis leeghalen na overlijden in Veendam doen we dat met respect en volgens een duidelijke werkwijze. 

 • Waardevolle spullen
  We houden rekening met dat wat er nog van waarde is, zowel financieel als emotioneel. Die spullen houden we apart, om daarmee te voorkomen dat die ongemerkt verloren gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  Vanuit de samenwerking met goede doelen zorgen we ervoor dat spullen die nog goed zijn een tweede leven kunnen krijgen. Bijvoorbeeld bij studenten of anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat geen tweede leven meer kan krijgen voeren we af. Dat doen we zo milieuvriendelijk mogelijk, door rekening te houden met de opties voor recycling. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen de woning netjes opleveren voor de volgende verhuur of de verkoop, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft na het overlijden in Veendam. 

Leeghalen na overlijden

We kunnen de woning leeghalen na overlijden in Veendam, waarbij we rekening houden met wat er is gebeurd. En is er sprake van (ernstige) vervuiling of verontreiniging? We zullen dit grondig schoonmaken, maar altijd met respect voor de specifieke situatie.

Huis leeghalen na overlijden in Veendam

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Veendam of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.