Huis leeghalen na overlijden Assen

Als we het huis leeghalen na overlijden in Assen doen we dat natuurlijk met de grootst mogelijke zorg en met respect voor wat er is gebeurd. Andersom weten we wat er moet gebeuren, omdat we beschikken over zowel de expertise als ervaring die daarvoor nodig is.

We gaan vakkundig te werk en brengen daar op voorhand een duidelijke offerte voor uit. Zo zorgen we ervoor dat u goed weet waar u aan toe bent. Het voorkomt vervelende verrassingen, bijvoorbeeld over de prijs die u betaalt voor het laten leeghalen van de woning.

Dus wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Assen? We doen dat in verschillende situaties en in zowel seniorenkamers en kleine woningen als vrijstaande panden met veel meer inhoud. Vooraf schatten we in wat de omvang van de opdracht zal zijn, om u precies aan te geven aan welke kosten u moet denken. 

Laagste prijs: offerte op maat

En zoekt u naar de laagste prijs voor het laten leeghalen van het huis in Assen? Na overlijden komt er veel op u af. Met een duidelijke offerte laten we graag zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

 • Inboedel
  Hoe groot is de inboedel? We beoordelen om hoeveel meubels, materialen en andere spullen het gaat. Bovendien houden we rekening met een woning op de begane grond of een appartement of flat op een verdieping. 
 • Tweede leven
  We proberen spullen die nog goed zijn zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Daarvoor werken we samen met een aantal goede doelen in Assen en omgeving. 
 • Afval
  De materialen die niet geschikt zijn voor een tweede leven voeren we af. We kunnen daarvoor een container laten plaatsen. De kosten daarvoor nemen we natuurlijk meteen mee in de offerte voor het huis leeghalen in Assen. 
 • Vloeren
  Wilt u meteen de vloer(en) laten verwijderen? We pakken het voor u op, ook als de vloer verlijmd zit. We verwijderen zowel de vloer als de lijmresten, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. 
 • Vervuiling
  Bij (ernstige) vervuiling(en) kunnen we die meteen reinigen. We maken de woning weer netjes schoon, natuurlijk met respect voor wat er is gebeurd. En hangt er een nare (lijk)geur? Zelfs die kunnen we uit wanden en plafonds verwijderen. 
 • Oplevering
  De oplevering van het leeghalen van een huis na overlijden in Assen doen we standaard bezemschoon. Bovendien kunnen we de woning meteen klaar maken voor de nieuwe verhuur of verkoop. 
 • Kluswerkzaamheden
  Zijn er kluswerkzaamheden blijven liggen, zoals het schilderwerk? Dat pakken we meteen voor u op, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

 

Onze werkwijze

We hanteren een zorgvuldige werkwijze, waarover we vooraf graag zo duidelijk mogelijk zijn. Op die manier weet u altijd precies wat u van ons kunt verwachten. 

 • Waardevolle spullen
  De waardevolle spullen in het huis houden we alvast apart. We voorkomen dat die ongemerkt verloren gaan, zowel bij een hoge financiële als emotionele waarde.
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen. Op die manier geven we de spullen een tweede leven bij bijvoorbeeld studenten of bij anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  De materialen die we afvoeren bieden we zo milieuvriendelijk mogelijk aan. Op die manier dragen we bij aan een betere recycling van waarvoor dat mogelijk is. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  We kunnen het huis leeghalen na een overlijden in Assen, en de woning weer netjes klaar voor de volgende verhuur of voor de verkoop opleveren. 

 

Leeghalen na overlijden

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Assen? We gaan er professioneel mee aan de slag, altijd op basis van een persoonlijke aanpak. Op die manier hebben we respect voor wat er is gebeurd, zonder dat dit de grondige ontruiming en schoonmaak in de weg hoeft te zitten. 

 

Huis leeghalen na overlijden in Assen

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Assen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.