Hulp bij leeghalen woning 

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van een woning? Vaak worden wij ingeschakeld door familieleden van een overledene. Het betreft dan een woning leeghalen na een overlijden.

Wij kunnen het volledige plaatje voor u verzorgen. Duidelijk, transparant en korte lijnen: belangrijk omdat een groot deel van onze klanten op behoorlijke afstand van het te ontruimen huis wonen.  

Verkoop - of verhuurklaar opleveren

Wij kunnen de complete Woningontruiming voor u verzorgen. Wij kunnen dus de gehele huisraad voor u meenemen. Maar ook spullen uit de tuin en bijvoorbeeld klein chemisch afval voeren wij voor u af. 

De meeste mensen die hulp nodig hebben bij het leeghalen van een woning willen de complete woningontruiming door ons laten verzorgen. Echter wij kunnen ook enkel de meubelen ophalen die u niet meer kunt gebruiken. Of onze hulp bestaat bijvoorbeeld naast het leeghalen van uw huis ook uit een schoonmaak voor de oplevering.

Wie haalt mijn huis leeg na overlijden?

Een veel voorkomende vraag, zeker na een onverwacht overlijden. Tegenwoordig is er een overschot van tweedehands spullen. Hierdoor zijn kringloopwinkels gedwongen selectief geworden. Ook is er meestal een lange wachttijd. Hierdoor is gratis een inboedel op laten halen lastig geworden.
Wij brengen zoveel mogelijk inboedel naar goede doelen in plaats van de kringloopwinkel. Dan weet u dat het geschonken wordt aan mensen die echt niks hebben. We werken volgens een afgesproken planning en leveren ruim voor de deadline op. 

Inboedel schenken aan goede doelen

We schenken zoveel mogelijk spullen aan goede doelen. Denk aan witgoed, rollators, speciale bedden en stoelen voor ouderen of zorgbehoevende ouderen. Kleding wordt standaard geschonken aan Dorcas. Zo weet u dat naast onze hulp bij het leeghalen van de woning u ook bijdraagt aan goede doelen.

Storten van oude meubelen

Veel oude meubelen zullen naar de stort moeten. Kringloopwinkels hebben lange wachtlijsten en lopen over van het aanbod. Marktplaats staat vol met gratis af te halen inboedel. Helaas zal er dus ook vaak een groot deel van oude meubelen en spullen naar de stort moeten. Dit voeren wij op verantwoorde wijze af naar een van onze partners in de afvalverwerking.

Gratis huis leeghalen na overlijden

Gratis een huis leeghalen na overlijden komt soms voor. Dit zijn echter uitzonderlijke situaties waarbij de inboedel een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt. Immers er wordt gerekend met een inkoopwaarde. Ook het verkoopproces van inboedel kost tijd en daarmee geld. Een huis gratis ontruimen geldt helaas niet voor een woning met een doorsnee inboedel. In deze tijd staat Marktplaats vol met gratis af te halen inboedel. Of meubels en witgoed voor kleine bedragen. Voor een bedrijf kan in dat geval gratis ontruimen niet uit.

Een huis ontruimen in ruil voor een inboedel komt dus niet vaak voor. Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van de woning maar een kleine beurs? In dat geval kunt u het beste de hulp van familie of vrienden vragen. 

Duidelijk en transparant

Wij maken duidelijke afspraken die bij akkoord aan u worden bevestigd. Over de kosten zijn wij transparant. Geen verrassingen maar duidelijke communicatie over de oplevering en kosten. 

Hulp nodig bij het leeghalen van uw woning

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen van uw woning? Een bedrijf dat werkzaam is in de Woningontruiming branche kan u hiermee van dienst zijn. Margron Woningontruiming heeft jarenlange ervaring met het opleveren van diverse soorten woningen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor hulp bij het leeghalen van uw woning.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.