Huis leeghalen na overlijden Enschede

Het huis leeghalen na overlijden in Enschede? Dat is waar wij in zijn gespecialiseerd. We hebben de expertise en ervaring. En we werken op basis van persoonlijke aandacht, door rekening te houden met wat u belangrijk vindt. Bovendien houden we de prijzen scherp, zodat u voordelig gebruik kunt maken van onze diensten.

Wilt u het huis laten leeghalen en bijvoorbeeld meteen de vloer laten verwijderen? Dat kunnen we voor u doen, net als schilderwerk dat door de jaren heen is blijven liggen. En heeft u andere wensen of bent u gewoon benieuwd naar wat er mogelijk is? We leggen het u graag uit.

We werken samen met een aantal goede doelen en zorgen voor de milieuvriendelijke afvoer van dat wat geen tweede leven meer kan krijgen. Dus laat u ons het huis leeghalen na overlijden in Enschede? U weet zeker dat het goed geregeld is, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken.

Scherpe prijs: maatwerk offerte

We halen woningen leeg in Enschede voor particulieren, eigenaren van vastgoed en bijvoorbeeld diverse instellingen. Dat betekent dat we weten wat er moet gebeuren, iets dat we u graag gespecificeerd aangeven. Op die manier krijgt u een goed beeld dan de kosten en hoe die zijn opgebouwd.

 • Inboedel
  Wat staat er nog in de woning? En staat het op de begane grond of op een hogere verdieping in een flat of appartement? We berekenen de kosten aan de hand van de spullen die er staan en hoe makkelijk we ze kunnen afvoeren.
 • Tweede leven
  Voor de spullen die nog goed zijn gaan we op zoek naar een tweede leven. Dat doen we samen met de goede doelen waarmee we samenwerken. Het voorkomt dat er materialen verloren gaan die eigenlijk nog goed zijn.
 • Afval
  Dat wat niet meer bruikbaar is voor een tweede leven voeren we als afval af. Daarvoor kunnen we zelfs een container voor de deur laten plaatsen, om dit zo makkelijk mogelijk te maken. 
 • Vloeren
  Vloeren in het huis dat we leeghalen na overlijden in Enschede kunnen we meteen verwijderen. Dat kunnen we ook inclusief de lijmresten doen, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft.
 • Vervuiling
  En is de woning vervuild geraakt? Zowel bij vervuilingen van voor als na het overlijden gaan we daar graag voor u mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat niets meer zal herinneren aan wat er is gebeurd.
 • Oplevering
  De woning leveren we netjes bezemschoon op. Of die maken we meteen klaar voor de volgende verhuur of verkoop. Wij gaan aan de slag, op basis van uw specifieke wensen voor het huis.
 • Kluswerkzaamheden
  En moeten we het huis leeghalen na overlijden in Enschede? Als het schilderwerk is blijven liggen kunnen we ook dat meteen in orde maken. Net als andere klusjes waar u zelf niet aan toe bent gekomen. 

Werkwijze van Margron

We hanteren een vlotte, vakkundige en bovendien persoonlijke werkwijze. Met onze aandacht voorkomen we bijvoorbeeld dat waardevolle spullen verloren gaan. In plaats daarvan werken we in overleg, zodat u zelf de controle heeft over wat er precies gebeurt.

 • Waardevolle spullen
  De spullen met een hoge financiële of emotionele waarde houden we netjes apart. Op die manier voorkomen we dat ze ongemerkt verloren gaan, als we het huis leeghalen na een overlijden in Enschede. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken voor de ontruimingen van woningen samen met een aantal goede doelen in de directe omgeving. Samen met hen zorgen we ervoor dat goede spullen naar studenten en naar mensen in de bijstand gaan. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  We voeren de spullen die we geen tweede leven kunnen geven zoveel mogelijk milieuvriendelijk af. We maken het klaar voor recycling, om de belasting op het milieu zo klein mogelijk te houden. 
 • Verhuur- of verkoopklaar
  En wilt u de woning zo snel mogelijk weer verhuren of verkopen? We leveren die verhuur- of verkoopklaar op, waarmee we een stap verder gaan dat wat we standaard doen voor bezemschoon.

Huis leeghalen na overlijden in Enschede

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Enschede of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.