Huis leeg laten halen

Het huis leeg laten halen in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? We kunnen u daar vaak al binnen 48 uur mee van dienst zijn, omdat we 7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur beschikbaar zijn. Dus zoekt u ervaren specialisten voor het ontruimen van een woning of om de inboedel op te komen halen? We werken voor particulieren, notarissen, makelaars en bijvoorbeeld instellingen zoals de GGZ, GGD en VNN. Wij worden veel gevraagd in de volgende situaties:

 • Een huis leeg laten halen na overlijden
 • Verkoop- en verhuurklaar maken van een huis of bedrijfspand
 • Ontruimen in combinatie van een kleine verhuizing
 • Het leeghalen van een zwaar vervuilde woning
 • -Schoonmaak na overlijden
 • Het verwijderen van vloeren en lijmresten

Gaat het om een complete ontruiming, wilt u de woning snel weer netjes verkopen of verhuren of komt u er zelf niet aan toe om de inboedel af te voeren? Geen probleem, wij gaan ermee aan de slag. Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen. Zo geven we veel van de meubels en materialen die nog goed zijn een duurzaam tweede leven.

We werken vlot en voordelig, altijd discreet en natuurlijk met respect voor de situatie. Dus wilt u het huis leeg laten halen na overlijden of gaat het om een woning waar iemand uit is gezet? We komen situaties tegen waarbij er sprake is (geweest) van overlast of een hennepkwekerij, waarbij we goed weten wat er moet gebeuren om de woning weer netjes op te kunnen leveren. 

Wat kost de ontruiming?

Benieuwd wat het kost om een huis leeg te laten halen? Dat heeft natuurlijk te maken met hoeveel spullen er staan, net als met het type woning en de grootte daarvan. Bovendien zijn we benieuwd naar uw specifieke wensen. Wilt u de woning ook schoon laten maken en kunnen we meteen wat schilder- en kluswerkzaamheden uitvoeren? We schatten aan de hand van die factoren de kosten in, om u er op een voordelige en goedkope manier mee van dienst te kunnen zijn.

 • Veegschoon of schoonmaak?
  Wilt u de woning professioneel laten reinigen, een keer goed laten schoonmaken of is het voldoende om die veegschoon op te leveren? We kunnen zelfs de nare geur verwijderen, die na overlijden na een paar dagen in de muren, wanden en plafonds trekt. 
 • Eventueel tweede leven
  Zijn sommige meubels of spullen nog te goed om weg te gooien en eventueel zelfs te verkopen? In andere gevallen kunnen we ze op een duurzame manier doneren aan de goede doelen waarmee we samenwerken. 
 • Container nodig?
  Is er een container nodig om het huis leeg te laten halen? Of is het beter om bussen in te zetten? We kijken naar diverse factoren om ze efficiënt mogelijk te ontruimen.
 • Op de begane grond?
  Gaat het om een woning op de begane grond die u leeg wilt laten halen? Een appartement of flat met een smalle galerij vraagt om een andere aanpak, waar we rekening mee houden in de werkwijze die we voorstellen. 
 • Eventuele kluswerkzaamheden?
  Wilt u bovendien meteen even laten schilderen of moeten er andere klusjes in de woning worden uitgevoerd? We kunnen dat oppakken om het huis weer klaar voor de verkoop of verhuur op te leveren. 

Ontruiming in iedere situatie

Benieuwd naar onze ervaring met uiteenlopende situaties? U kunt het huis leeg laten halen na een overlijden, net als wanneer er sprake is geweest van een hennepkwekerij of andere vormen van overlast. We komen heel verschillende gevallen tegen, waarbij wij ervoor zorgen dat we de woning leeghalen en dat wat nog goed is een duurzaam tweede leven geven.

Bovendien kunnen we snel starten, in de meeste gevallen al binnen 48 uur. Dus wilt u de woning laten leeghalen in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? Geen uitdaging is ons te groot, wij weten wat ons te doen staat om dit goed aan te pakken.

Huis leeg laten halen

Wilt u het huis leeg laten halen en zoekt u daarvoor ervaren specialisten die bovendien vlot beschikbaar zijn? We werken 7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur, zodat u daar nooit lang op hoeft te wachten. Bovendien weten we wat er moet gebeuren, werken we met respect en desgewenst discreet. Dus zoekt u specialisten die het huis leeg kunnen halen zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft? Wij gaan er graag mee aan de slag.

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.