Huis leeghalen na overlijden Beilen

Laat het huis leeghalen na overlijden in Beilen en voorkom dat u daar zelf mee aan de slag moet. We kunnen ons voorstellen dat u andere dingen aan het hoofd heeft, omdat er nog van alles geregeld moet worden. Bovendien hebben wij de ervaring en expertise, waardoor we u er goed mee van dienst kunnen zijn. 

Als we een woning ontruimen in Beilen brengen we vooraf natuurlijk een duidelijke offerte uit. We laten zien wat de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en waarmee we u allemaal van dienst kunnen zijn. Dat voorkomt verrassingen en biedt andersom de mogelijkheid om precies aan te geven waar u behoefte aan heeft.

Bovendien werken we samen met een aantal goede doelen in de directe omgeving van Beilen. Dat betekent dat we veel spullen die nog goed zijn vaak een tweede leven kunnen geven. En dat we het afval op een milieuvriendelijke wijze kunnen afvoeren. 

Laagste prijs: offerte op maat

Zoekt u een specialist die voor de laagste prijs het huis kan leeghalen na overlijden in Beilen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de offerte op maat laten we u graag zien hoe de kosten zijn opgebouwd. 

 • Inboedel
  We schatten de omvang van de inboedel in, om daar een kostenschets van te kunnen maken. En gaat het om een woning op de begane grond of juist een appartement of flat op een hogere verdieping? Ook daar houden we natuurlijk rekening mee. 
 • Tweede leven
  Sommige meubels en materialen zijn nog te goed om weg te doen. En voor de spullen met een echt hoge waard kijkt er een taxateur mee. Soms kunnen we korting aanbieden op het tarief, dankzij de waarde van de inboedel die we ontruimen. 
 • Afval
  Dat wat geen tweede leven kan krijgen voeren we af. Daarvoor kunnen we een container laten plaatsen. De kosten daarvoor nemen we mee in de offerte, zodat u om het huis leeg te laten halen in Beilen precies weet waar u aan toe bent.
 • Vloeren
  Wilt u na het overlijden het huis laten leeghalen en ook de vloer(en) laten verwijderen in Beilen? Dat kunnen we voor u doen, inclusief de lijmresten waar mogelijk sprake van zal zijn.
 • Vervuiling
  Bij (ernstige) vervuiling kunnen we dat meteen opruimen en eventueel grondig reinigen. Op die manier maken we de woning weer klaar voor de volgende bewoning. 
 • Oplevering
  De oplevering is standaard bezemschoon. Bovendien kunt u het huis laten leeghalen na overlijden in Beilen en dat weer verhuur- of verkoopklaar laten opleveren. 
 • Kluswerkzaamheden
  Zijn er kluswerkzaamheden bij ingeschoten de laatste tijd? Als het schilderwerk toe is aan vervanging of er andere kleine klussen liggen kunnen we die ook meteen uitvoeren. 

Onze werkwijze

We hanteren een duidelijke werkwijze, altijd op basis van respect en een persoonlijke aanpak. Op die manier zijn we u graag goed van dienst met het leeghalen van het huis in Beilen na een overlijden. 

 • Waardevolle spullen
  De waardevolle spullen houden we apart. Het gaat om spullen met een emotionele of financiële waarde, waarmee we voorkomen dat die verloren gaan. 
 • Samenwerking met goede doelen
  We werken samen met een aantal goede doelen. De spullen die nog goed zijn doneren we op die manier aan bijvoorbeeld studenten en anderen in de bijstand. 
 • Milieuvriendelijke afvoer
  Dat wat we afvoeren doen we op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. We denken aan recycling, voor een minimale impact op het milieu.
 • Verhuur- of verkoopklaar
  De woning kunnen we leeghalen en netjes opleveren, zelfs klaar voor de volgende verhuur of de verkoop aan een nieuwe eigenaar. 

 

Leeghalen na overlijden

We kunnen het huis leeghalen na overlijden in Beilen. Dat doen we met respect voor wat er is gebeurd. Dat geldt voor het ontruimen én voor de eventuele schoonmaak. Zo verwijderen we verontreinigingen of voorkomen we dat er een nare (lijk)geur kan blijven hangen in de wanden en plafonds. 

Huis leeghalen na overlijden in Beilen

Wilt u het huis laten leeghalen na overlijden in Beilen of bent u daar met spoed naar op zoek? We zijn beschikbaar tussen 8:00 uur en 22:00 uur, en dat 7 dagen per week. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Bekend uit de media!

Wij werkten
o.a. al voor:

Vragen?

Bel of mail onze ontruimingsexpert Ron Slaats.